А какво е твоето извинение?

• 43 362
  • 886
  •   1
Отговори
# 840
Дебелите момичета със скини дънки(особено розови ако са),направо си извръщам погледа да не ги гледам,
не са приятна гледка - как се харесват самите те не знам.

# 841
Вече разбрах.  Laughing Е  не може всички да са като мен с класа и стил.  Laughing

# 842
Дебелите момичета със скини дънки(особено розови ако са),направо си извръщам погледа да не ги гледам,
не са приятна гледка - как се харесват самите те не знам.
По-страшното не са скини дънките, а че въобще на такава възраст са пълни. Ако на 15 - 20г. си с паласки, то какво те чака за после??? newsm78 newsm78

# 843
Аз чалга чух за първи път в София-Студентски град далечната деветдесет и някоя.
В Бургас такова чудо нямаше. Развиваме се по-бавно. Tired
И я слушаха масово хора от Дупница, Кюстендил и т.н. Ей ти западно влияние. Simple Smile

# 844
Какво ли ще кажете ако видите младите шведки размер "кит", напъхали се в тънък чорапогащник или клин и къса блузка, без пола, ей така по почти гол г.з  с дължина поне метър
#Crazy

# 845
Какво ли ще кажете ако видите младите шведки размер "кит", напъхали се в тънък чорапогащник или клин и къса блузка, без пола, ей така по почти гол г.з  с дължина поне метър
#Crazy

Ееее, кво ше кажем, кво ше кажем?! Ти пък! Че са свежи като лимономи резенки за разлика от наште повсеместно гримирани тийнки.
На Запад, ако не знаеш, не са като тук! Там блестят от чистота, нежна кожа и невинност.

# 846
#Crazy

А мъжете как са?? Simple Smile И те ли така.....

# 847
Не разбрах каква  е идеята на тия поствания - да сложим най-ужасните мадами, за да почувстваме превъзходство и да оправдаем комплексите си, че има по-зле и от нас или нещо друго?!  newsm78 Какво задоволство изпитвате от това да се подигравате на хората, направо ми е непонятно?!  newsm78

# 848
Хепи, аз вече един път писах. Красотата не прави хората щастливи, виж чуждата грозота Simple Smile

# 849
#Crazy

Клиновете от няколко години отново се носят и тук, само че поне с туника отгоре. За мен клинът, независимо върху кльощав или дебел задник е наденат, си остава домашно и спортно облекло. Да изляза по клин навън е все едно съм излязла по гащи, но аз по принцип съм научена от малка да се обличам прилично. Клин и сандали, клин и ботуши, въобще всичко върви с клин.

# 850
Хехе Кас, вълната на тежкия грим и тук се вихри сред тинките

Еластина, наборите им мъже обикновено следват модата на дънки под дупето да се видящ боксерките от Келвин Клайн

Виж, онзи ден един млад татко беше клекнал до количката и д..то му беше наполовина навън, без боксерки  Sick
Още по-зле, че беше на горната площадка на ескалатора и всички, които се изкачваха, се "наслаждавах" на гледката
Общо взето тук повече мъжки з..ци май се веят от дамски  Shocked

Янечек, и аз не си представям клин без туника или пола
Ама ей ги на младите китове тук са с къси блузки, а з..ците им по метър
Виж, слаба с такъв стайлинг не съм видяла, само такива с размер xxl

# 851
А това със смъкнатите дънки при момчета ме ядосва, защото и синът ми почна да си ги смъква, въпреки че боксерките не му се виждат, защото носи дълги блузи. Ей, ще му купя тиранти на това момченце и ще му закачам за ушите - всичко, даже анзуците са настъпени на петите, окаляни и окъсани, мърляшка работа.

# 852
Тя тая мода с висналите дънки е в зависимост от музиката,която харесват.
Моят харесва метъл(като майка си)и е добре запасан с колан  Laughing

# 853
и ние сме по твърдото
надявам се да ни отмине тази вълнА
а и още малко ще е тийн, дано се е оформил до тук  Grinning

# 854
  • В Космоса
#Crazy

Ееее, кво ше кажем, кво ше кажем?! Ти пък! Че са свежи като лимономи резенки за разлика от наште повсеместно гримирани тийнки.
На Запад, ако не знаеш, не са като тук! Там блестят от чистота, нежна кожа и невинност.

Понеже аз имах коментари за пластовете грим и свежите и нежни лица се припознавам и уточнявам: това не значи, че блестят от чистота. Споменах за мазните косици, свити набързо на опашка и небрежното, без усет съчетано, често раздърпано облекло. Не ми харесва, но духът, който цари "не ме интересува какво си надянал", в противовес на нашия "не мога да се стърпя да не те обходя с поглед от щръкналия косъм до педикюра на големия пръст на крака" по ми допада. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт