А какво е твоето извинение?

• 43 368
  • 886
  •   1
Отговори
# 450
Ааа..леко цинична може и да съм, но не и арогантна..Wink

# 451
Ааа..леко цинична може и да съм, но не и арогантна..Wink

С една дума, голяма бяла птица.  Joy

# 452
# 453
  • София
ах, момичета, не ви познавам, но от коментарите ви ми става смешно. напомня ми на филма "Пържени зелени домати". Там, една от героините я прецакаха при паркиране с довода: "аз съм по-млада и по-бърза.". След това, тя смачка колата на съперницата с довода:"Аз съм по-стара и с по-голяма застраховка". Joy Joy Joy

# 454
А аз си мислех, че ние тук се забавляваме..))

# 455
Дебеланките бързо да се отчетат, правиха ли секс тази седмица. И ако да, важно е да се знае за форумската статистика, колко манджи им се наложи да сготвят.

# 456

О, ти явно не си гледала филма. Има и други "забавления".  

# 457
  • София

ако прикритата и неприкритата обида към другите е забавление, мерси.
не визирам теб, просто днес си направих труда да изчета накуп цялата тема. от една реплика се мина през килограми, мускули, задници, пот, миризма и т.н.

# 458
Дебеланките бързо да се отчетат, правиха ли секс тази седмица. И ако да, важно е да се знае за форумската статистика, колко манджи им се наложи да сготвят.

Мислиш ли, че някой ще си признае
1) че е дебеланка
2) че не е правила кекс всеки божи ден
3) че им се "налага" да готвят. Те готвят спонтанно.

# 459
Аз съм дебеланка ин дъ мейкинг. Правих секс, но само два пъти, не съм готвила нищо от месеци. не мога да си спомня кога последно готвих нещо.

Екскуизит, между другото като каза голяма бяла птица, много са арогантни тези лебеди, даже бих казала, че са и нагли. Постоянно идват да крадат храна от мен, взимат ми от ръката. Да не говорим как гонят другите птици.

# 460

1) че е дебеланка
2) че не е правила кекс всеки божи ден
3) че им се "налага" да готвят. Те готвят спонтанно.

1) не съм дебеланка, по-скоро пищна
2) секс с мъж не съм правила от края на август
3) готвя по 2 пъти на ден/ пека месо и правя салата/
 Животът е много несправедлив понякога Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 461

1) че е дебеланка

Янтра го каза. Каза си жената че е 90 кг. ли, не помня вече. Дори спомена, че си ходи по анцуг Mr. Green Simple Smile
 Но не това има значение, а факта, че тя  никога, по никакъв повод, не е била агресивна когато се заговори за килограми, приема себе си каквато е и не реагира на фразата "глиган" като бик на червено, както правят други, самоприпознали се явно.
Респект и уважение към такива хора като нея, които наистина са в мир със себе си и каквото и да се говори тук,  не може да ги извади от равновесие и да изпростяват и хапят като прегладнели питбули . Peace

# 462
мъжът ти да не пътува, хиксхиксхикс?

# 463
Жени без мъже не може ли да има?  Grinning

Обаче това ми грабна вниманието:

2) секс с мъж не съм правила от края на август

Wink Wink Wink

# 464
Жени без мъже не може ли да има?  Grinning

Обаче това ми грабна вниманието: