А какво е твоето извинение?

• 43 361
  • 886
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Предполагам, че тук-таме ще се видят автопортрети  Mr. Green

Особено ако пуснем анкетата в татковци  Mr. Green

# 482
А, Янечек..20 г все съм готвила..Wink)

# 483
Предполагам, че тук-таме ще се видят автопортрети  Mr. Green

Особено ако пуснем анкетата в татковци  Mr. Green

Аз вече запомних от петъчната тема кой мъж на коя мама принадлежи. Да не се хлъзнат извиненията по друга плоскост при несъответствия Simple Smile

# 484
Е, аз пък не видях кьорава снимка, но пък разбрах, че мъжете на много съфорумки изглеждат като "голям добряк", което ми е адски смешно  Laughing
Голям добряк звучи като нещо, с което не бих правила секс.

# 485
Янечек, е де.

# 486

Голям добряк звучи като нещо, с което не бих правила секс.

Joy Joy

Да добавя, бившия беше, и си е голям добряк, смених го с ужасен кривондел....

# 487
Нямам против човекът да е голям добряк, но ако може да изглежда като нещо друго. Примерно мъжа на Пънки не си го представям като голям добряк  Mr. Green

# 488
Янечек...
дайте пак за дебелите жени нещо, коя на какво мирише и тн.

Иначе жената, която е направила рекламата сва я блокирали временно то фейсбук. Според вас това правилно ли е или не?

Според мен не е, защото тя никог не обижда с рекламата си, просто много хора подскачат. Нарекли я bully в пресата и тн. За мен това е свръхреакция и показва, че хората явно не се чувстват добре в кожата си, щом толкова им пречи това, че да изискват мерки срещу тази жена.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 19:21 от OX'AMAH

# 489
Янечек...
дайте пак за дебелите жени нещо, коя на какво мирише и тн.

Отивам да тренирам аз, за фенките на потните жлези пращам тениска по Еконт. Но ако някой иска да яде Нутела с пастърма в пълен покой, на мен това по никакъв начин няма да ми наруши душевния мир.

# 490
Аз не виждам кой знае каква връзка между дебелината и готвенето. Може пълничкият/та друг да му готви - майка му примерно Laughing
Така мразя това занимание и се чудя неготвещите как решавате проблема с яденето?
Аз даже тема съм пускала за моите неволи с готвенето...

# 491
За мен това е свръхреакция и показва, че хората явно не се чувстват добре в кожата си, щом толкова им пречи това, че да изискват мерки срещу тази жена.

Не покзава това, аз поне със сигурност се чувствам съвсем добре в кожата си, но все пак понякога ми иска да обсъждам неща, които не засягат моята кожа.

# 492
Аз не виждам кой знае каква връзка между дебелината и готвенето. Може пълничкият/та друг да му готви - майка му примерно Laughing
Така мразя това занимание и се чудя неготвещите как решавате проблема с яденето?
Аз даже тема съм пускала за моите неволи с готвенето...

Никаква връзка няма,аз много обичам да готвя,а и нямам друг избор,с толкова народ вкъщи,
а съм долу-горе слаба

# 493

Мислиш ли, че някой ще си признае
1) че е дебеланка
2) че не е правила кекс всеки божи ден
3) че им се "налага" да готвят. Те готвят спонтанно.

Веднага си признавам Simple Smile
1) според форумските стандарти съм поне 15 кила над допустимото, така че съм дебела  Mr. Green

Тюх, аман, да му се не види!  ooooh!
Трой лъже като да не казвам какво, не й се връзвайте.  Crossing Arms

# 494
Troy верно ли си 15 кг над нормата? хабсурд! лъжеш ли?

веднъж бях мернала нейна снимка (без лице) беше с доста слаби ръце- не може да е 15 кила отгоре
забравих в коя тема беше  newsm78 - ако е нейна де...снимката

Общи условия

Активация на акаунт