А какво е твоето извинение?

• 43 347
  • 886
  •   1
Отговори
# 495
Ааа..леко цинична може и да съм, но не и арогантна..Wink

С една дума, голяма бяла птица.  Joy

Голяма не съм Laughingма пък съм бяла bowuu и нямам извинение че съм убавца Mr. Green

Е, ти си само бяла, а тя е и голяма (тя си го е написала сама).

# 496
Troy верно ли си 15 кг над нормата? хабсурд! лъжеш ли?

веднъж бях мернала нейна снимка (без лице) беше с доста слаби ръце- не може да е 15 кила отгоре
забравих в коя тема беше  newsm78 - ако е нейна де...снимката

Не сте чели внимателно.  Sunglasses Не е казала " над нормата", а "над форумските стандарти".

# 497
Troy верно ли си 15 кг над нормата? хабсурд! лъжеш ли?

веднъж бях мернала нейна снимка (без лице) беше с доста слаби ръце- не може да е 15 кила отгоре
забравих в коя тема беше  newsm78 - ако е нейна де...снимката

Не сте чели внимателно.  Sunglasses Не е казала " над нормата", а "над форумските стандарти".

аа,ясно
то вярно,че по стандартите на форума трябва да сме с мерките на Кейт Мос Simple Smile

# 498
Със супер фигура е Трой, ама ето, че е мързелива булка!

# 499
  • n/a
Предполагам, без да съм сигурна, че форумният
стандарт е 39. А 39+15 = 54, което май е почти
по ръба на твърден нисък индекс. Хъм. Трой?

# 500
По форумски стандарти съм супер дебелана, защото съм 58 кила  Mr. Green а стандарта е 45 кила с мокри гащи.  Laughing

# 501
  • n/a
Оооо, близко, доста близко съм била  Laughing
И сега - ще се извиняваме ли?

# 502
По форумски стандарти съм супер дебелана, защото съм 58 кила  Mr. Green а стандарта е 45 кила с мокри гащи.  Laughing
слабичка си ,ай ся,недей казва,че си дебела,щото ще дойде Мамасита с 16 кг пудовка Simple Smile
аз с пълен корем съм 57 кг 168см

# 503
Добре де, защо никой не отговаря на моя въпрос? Според вас ок ли е, че тази жена са я баннали от фейсбук и има масова истерия в пресата относно тази "реклама"? Не виждам нищо толкова възмутително в нея. Жената между другото наистина е вманиачена на тема спорт и правилно хранене, но има много снимки, на които показва че има отпусната кожа на корема след раждане, кожата й доста виси. Така,че не е някоя, която да иска да натрие нечий нос, а според мен просто е малко вманиачена на тема спорт и правилно хранене и иска всички да са като нея.

Но не разбирам целия този хейт към жената. На мен ми стана симпатична.

# 504
Оооо, близко, доста близко съм била  Laughing
И сега - ще се извиняваме ли?
Ох ами мен ме е срам, че се мотая в тъпия форум, вместо да работя пълноценно или да спортувам. Според мен го ползвам като бягство от реалността. и жената е права- за бой съм.

# 505
Добре де, защо никой не отговаря на моя въпрос? Според вас ок ли е, че тази жена са я баннали от фейсбук и има масова истерия в пресата относно тази "реклама"? Не виждам нищо толкова възмутително в нея. Жената между другото наистина е вманиачена на тема спорт и правилно хранене, но има много снимки, на които показва че има отпусната кожа на корема след раждане, кожата й доста виси. Така,че не е някоя, която да иска да натрие нечий нос, а според мен просто е малко вманиачена на тема спорт и правилно хранене и иска всички да са като нея.

Но не разбирам целия този хейт към жената. На мен ми стана симпатична.
аз й се възхищавам,така както се възхищавам на всички спортисти,които не взимат анаболи

# 506
Според мен е много дразнещо посланието ѝ-ако беше примерно "И ти можеш, щом аз успях" нямаше да я блокират  Peace

# 507
Според мен е много дразнещо посланието ѝ-ако беше примерно "И ти можеш, щом аз успях" нямаше да я блокират  Peace

Че да не е лъжа ? Много хора са го направили, така че не виждам какъв е проблема  Peace

# 508
По форумски стандарти съм супер дебелана, защото съм 58 кила  Mr. Green а стандарта е 45 кила с мокри гащи.  Laughing

Форумските супер срандарти (ФСС) са измислени от ССФ за да вдъхновяват и мотивират простосмъртните. Нека се стремят и те към съвършенство завалийките. Според тях, аз съм мъж откъдето и да ме погледнеш  Laughing Но вместо да се самосъжалявам и да си си туря една кръстачка на вените, ни най-малко не съм обезкуражена. Надъхана съм, ще се стопявам, ще се снишавам. Каквото трябва.

# 509
То хубаво-не е лъжа, но наистина зависи по какъв начин ще мотивираш хората  Wink
Ако човек има избор между два фитнес клуба и единият инструктор  му каже-виж се какъв си дебел, трябва много да се стараеш, а другия-трябва да поработим с теб-ха познайте при кой ще се запише  Wink

Общи условия

Активация на акаунт