Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 91 873
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте налага ми се да изпратя телефон за подмяна с нов в Китай .Въпроса ми е някой знае ли колко ще ми струва да го изпратя до Китай  (с БГ Пощи)?

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте налага ми се да изпратя телефон за подмяна с нов в Китай .Въпроса ми е някой знае ли колко ще ми струва да го изпратя до Китай  (с БГ Пощи)?

http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1

до половин килограм - 13 лева, без предимство, препоръчано  Hug

# 677

http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1

до половин килограм - 13 лева, без предимство, препоръчано  Hug
Благодаря  Hug Hug Hug

# 678
Мацки, какво означава това, което ми изписва
2014-01-06 16:21, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
Дали ще го получа на митница или по пощата? Благодаря

Да ви се оплача таблета ми замина на митница. Искат ми извлечение от банката за платена стока или от Пейпал. Освен това от 01,01,2014 г. отварят всички пратки и изземват фалшивите стоки/разбирайте реплики/, затова, че внимавайте какво поръчвате. Не вярват в никакъв случай на цената отбелязана на пакета."Тя не е реална" - ми каза служителя и затова е извлечението. Най-добрият вариант като се замисля е да вземат китайците да пишат, че е подарък. Тогава не знам как ще стои въпроса. Предполагам, че няма да има проблем. Оплаках се

# 679
  • Варна
Здравейте,
Според вас това ще мръдне ли скоро RC223154399CN ?

# 680
Така и аз да се оплача ,бях поръчала 3 чифта ботуши ,разбрах се с продавача да пише по малка сума на пакета и днес получих 1 чифт ботуши ,писах му не е на линия ,дали на някой му се е случвало нещо такова Sad  Cry

# 681
Момичета, такова нещо не ми се беше случвало, моля ви погледнете, какво ми изписва в сайта на българските пощи! #Crazy
Пратката ми е в София ( до където е адресирана при поръчката), а сега ще я пращат в чужбина newsm78!
Имате ли представа, какво се случва и как да реагирам(с пощите ли да се свържа или др.)?

ITEM n° RF193495057SG   new search
Local Date and Time   Country   Location   Event Type   Extra Information
25 Dec 2013 02:00:00   SINGAPORE   SINGAPORE SO5   Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина     
06 Jan 2014 10:37:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция     
06 Jan 2014 11:06:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ     
06 Jan 2014 11:47:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката e получена     
06 Jan 2014 11:47:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката е приета     
06 Jan 2014 14:24:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката е приета     
06 Jan 2014 19:31:00   БЪЛГАРИЯ   СОФИЯ   Пратката е в добро състояние     
06 Jan 2014 20:59:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Otb) Получаване на Изх.пратка в Межд.разменна станция (В 09)     
07 Jan 2014 03:34:00   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Insert item into bag (Otb) and Send item abroad Влагане на пратка в чувал (C 09) и изпращане в чужбина     

# 682
Здравейте имам поръчка направена на 2.12 , на която и остават 6 дни.Бихте ли ме посъветвали какво  да правя Simple Smile Това ми е номера за проследяване : RC182161472CN .Благодаря!  Hug

# 683
Момичета, от Българските пощи ми казаха, че пратката ми е върната на подателя, поради непълен адрес за доставка! Какво да правя, с продавача ли да се свържа, дали ще се съгласи да ми я изпрати отново или пък да пускам диспут! Притеснява ме, дали ще иска да ми изпрати пакета  отново с безплатна доставка, на някоя от вас, да и се е случвало нещо подобно?Съвет?

# 684
  • София
Така и аз да се оплача ,бях поръчала 3 чифта ботуши ,разбрах се с продавача да пише по малка сума на пакета и днес получих 1 чифт ботуши ,писах му не е на линия ,дали на някой му се е случвало нещо такова Sad  Cry

Възможно е да ги е пратил в 3 различни пакета, които пътуват отделно. Колко тракинг номера ти е дал?

# 685
Здравейте!
Може ли някой да провери пратка RF194505175SG
В различните сайтове ми излиза по различен начин.Благодаря предварително  bouquet

# 686
Здравейте!
Може ли някой да провери пратка RF194505175SG
В различните сайтове ми излиза по различен начин.Благодаря предварително  bouquet
Пътува за България очаквай я скоро

# 687
Да похваля китайчетата за бързината, това ми е втора дребна поръчка/кейс за телефона ми/, поръчах го на 27ми декемрви, вчера дойде  Mr. Green

# 688
Здравейте имам поръчка направена на 2.12 , на която и остават 6 дни.Бихте ли ме посъветвали какво  да правя Simple Smile Това ми е номера за проследяване : RC182161472CN .Благодаря!  Hug
Ще се цитирам пак ...оставам ти само 5 дни какво да правя ... ?

# 689
Ще се цитирам пак ...оставам ти само 5 дни какво да правя ... ?

Аз бих отворила диспут. От 18.12. няма движение поръчката ти. Разбира се не е изкллючено да пристигне, но за това можем само да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт