Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 92 000
  • 732
  •   1
Отговори
# 495

този статус означава че пратката пътува за бг  Peace
Пфууу(бършещо потта си от челото човече) Отдъхнах си малко....
Дано дойде скоро  Blush
Хора, четете внимателно и като не знаете, не шашкайте останалите излишно. Нищо не е върнато обратно, показва, че е отлетяла за България. Пратките със сингапурски пощи се виждат в сайта на БГ пощи от момента на излитането за България. Писали сме го поне 10 пъти. Ще докарате инфаркт на някой.

Нали след като влезнат в БГ, тогава се отразяват на сайта на бГ пощи?

Аз днес получих пратка от Китай, отпътувала на 4.12.

# 496

този статус означава че пратката пътува за бг  Peace
Пфууу(бършещо потта си от челото човече) Отдъхнах си малко....
Дано дойде скоро  Blush

Нали след като влезнат в БГ, тогава се отразяват на сайта на бГ пощи?

Аз днес получих пратка от Китай, отпътувала на 4.12.

ето така изглеждат сингапурски пратки,китайските тракинг номера не се отразяват в бг. пощи като тръгнат за българия http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

# 497
  • София
Е, чак пък инфаркт, айде, много драмтично го давате.

# 498
Имате ли проблеми със сайта 17 трак? От няколко дни не ми показва актуалната информация, а си стоят старите статуси. В същото време програмата ми ги показва.

# 499
Имате ли проблеми със сайта 17 трак? От няколко дни не ми показва актуалната информация, а си стоят старите статуси. В същото време програмата ми ги показва.
Явно има някакъв проблем  Peace При мен ту се показват, ту не  Confused Ама аз не ги мисля много  Laughing Ако щат да идват  Mr. Green След месец, два, три ще поръчам други и така  Joy Важна е тръпката  bowuu

# 500
  • Бургас
Тъй желаното ми яке е кацнало в София, надявам се я понеделник, вторник да е при мен http://www.aliexpress.com/item/2013-new-arrival-lady-PU-down-cot … s/1145476341.html
Сутринта го нямаше в БГ-поща проследяване сега се появи.
Едни обички с по ранна дата дето бяха заседнали с якето в ПЕК още се бутат някъде, но не ме интересуват якето ми беше спешно, че искам да се фръцкам с него и новите ми бели ботушки за сняг Heart Eyes на предстоящата почивка Sunglasses

# 501
  • София
И моята пратка пусната на 28.10, дойде днес в пощата. Даже не я бяха описали още, когато им се явих да си я взема Simple Smile. Но предния ден писах във форума на китайските пощи, и наистина бързо ми отговориха, но това което казаха беше това което и аз виждам - последната информация от 28.10, че е тръгнала от Пекин (и продължението - сигурно се е върнала, искай си парите...)
Та въпросът ми е следният - някой вижда ли по-подробна информация, от тази която се появява в сайта на китайските пощи. Инсталирах си на телефона TracкerCheck, но абсолютно нищо не ми показа. Явно и тези от форума не виждат движението на пратките.

# 502
Момичета, гледам в сайта за проследяване "12.15.2013 00:00, TAC Air, ПЕК, България "Това значи ли, че ми е дошла пратката в пощата? Благодаря  Hug

# 503
  • у нас
Момичета, гледам в сайта за проследяване "12.15.2013 00:00, TAC Air, ПЕК, България "Това значи ли, че ми е дошла пратката в пощата? Благодаря  Hug

на предната страница пише

# 504
  • Italia
И моята пратка пусната на 28.10, дойде днес в пощата. Даже не я бяха описали още, когато им се явих да си я взема Simple Smile. Но предния ден писах във форума на китайските пощи, и наистина бързо ми отговориха, но това което казаха беше това което и аз виждам - последната информация от 28.10, че е тръгнала от Пекин (и продължението - сигурно се е върнала, искай си парите...)
Та въпросът ми е следният - някой вижда ли по-подробна информация, от тази която се появява в сайта на китайските пощи. Инсталирах си на телефона TracкerCheck, но абсолютно нищо не ми показа. Явно и тези от форума не виждат движението на пратките.

Не знам защо решихте, че онзи линк е сайт на китайските пощи и имат някаква вътрешна информация  Laughing .Форум, в който точно като в тази тема се гледа по сайтовете за проследяване. Няма никой, който да види по-подробна информация - служителят описва пратката и тя става видима в базата данни, която ползваме и ние. Немислимо е, че някой, някъде поддържа две бази данни с цялата тази информация

# 505
Може ли някой да ми каже къде са моите пратки.
 RU468118587CH, RF140169943SG
Предварително Благодаря

# 506
Здравейте! Проверих къде ми е пратката в www.17track.net и Google преводача го преведе така
"Приемане Board приемане, 31512900, България". Това значи ли, че е пристигнала в България, понеже в сайта на БГ пощи излиза, че няма информация?

# 507
Може ли някой да ми каже къде са моите пратки.
 RU468118587CH, RF140169943SG
Предварително Благодаря

все още не пътуват за бг,от скоро са Peace

# 508
  • Казанлък
Днес получих изненада от сингапурските пощи:

http://i.imgur.com/77Bv0oU.png

Поръчката е направена на 2 декември,излетя от Сингапур на 9 декември (11 според сайта на бг пощи ) ,а днес е в София. Така че нещата със тези пощи се оправиха  Peace

# 509
Днес получих изненада от сингапурските пощи:

http://i.imgur.com/77Bv0oU.png

Поръчката е направена на 2 декември,излетя от Сингапур на 9 декември (11 според сайта на бг пощи ) ,а днес е в София. Така че нещата със тези пощи се оправиха  Peace

Shocked супер са бързи

Общи условия

Активация на акаунт