Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките

• 91 987
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! За пръв път и аз поръчвам от Китай. Някой може ли да ми каже какво става с тези пратки RC322744794CN , RB718952346CN , RC172587901CN ? Ще съм ви много благодарна Simple Smile)

# 526
Здравейте! За пръв път и аз поръчвам от Китай. Някой може ли да ми каже какво става с тези пратки RC322744794CN , RB718952346CN , RC172587901CN ? Ще съм ви много благодарна Simple Smile)
1. Събиране, приемане Bureau приемане, Zhangpu- 15,12,2013
2.Диспечерски, общият пакет уплътнението на оперативна съвместимост износ, запечатване Hangzhou International, - 15,12,2013
Откриване, общия износ взаимно запечатан пакет, за да отворите, Guangzhou International -05,12,2013

# 527
  • София
И моята пратка пусната на 28.10, дойде днес в пощата. Даже не я бяха описали още, когато им се явих да си я взема Simple Smile. Но предния ден писах във форума на китайските пощи, и наистина бързо ми отговориха, но това което казаха беше това което и аз виждам - последната информация от 28.10, че е тръгнала от Пекин (и продължението - сигурно се е върнала, искай си парите...)
Та въпросът ми е следният - някой вижда ли по-подробна информация, от тази която се появява в сайта на китайските пощи. Инсталирах си на телефона TracкerCheck, но абсолютно нищо не ми показа. Явно и тези от форума не виждат движението на пратките.

Не знам защо решихте, че онзи линк е сайт на китайските пощи и имат някаква вътрешна информация  Laughing .Форум, в който точно като в тази тема се гледа по сайтовете за проследяване. Няма никой, който да види по-подробна информация - служителят описва пратката и тя става видима в базата данни, която ползваме и ние. Немислимо е, че някой, някъде поддържа две бази данни с цялата тази информация

Нямам идея, останах с такова впечатление...както и да е. Явно няма откъде да се види какво се случва по пътя (макар че би трябвало да се получава инфо при пристигането в разни транзитни точки, но едва ли за обикновената поща).
Успех на всички с получаването!

# 528
2.Диспечерски, общият пакет уплътнението на оперативна съвместимост износ, запечатване Hangzhou International, - 15,12,2013
Откриване, общия износ взаимно запечатан пакет, за да отворите, Guangzhou International -05,12,2013

Т.е. не са отпътували от Китай? Съжалявам, но нещо не разбирам...  newsm78

# 529

Т.е. не са отпътували от Китай? Съжалявам, но нещо не разбирам...  newsm78
за сега не са отпътували

# 530
Това означава ли, че пратката е напуснала уж Китай?
 "Departure from outward office of exchange"

# 531

Не Уж,а наистина е напуснала Китай Simple Smile

# 532

Оооо, супер. Някой близък ден да я чакам. Simple Smile

# 533
  • Italia

Не е точно така! Аз имам пратка, която е с този статус от 18.10, все още не е пристигнала и има няколко статуса след това 3 х "Dispatching, export mutual seal sealing of the total package, Beijing International, BG"

# 534
не съм съгласна  Simple Smile изпише ли веднъж Departure from outward office of exchange е въпрос на време да пристигне,а колко е това време е божа работа, всяко правило си има и изключение  Simple Smile

# 535
на мен така ми пише от 28 октомври, после датата се смени на 08 ноември, но ми писна вече, и си поисках и получих пълен refund

естествено, ако си получа пратката, ще платя отново на продавача

# 536
# 537
  • Italia
snow22, защо спориш? Казвам, че не при всички пратки е така!
Departure from Outward office of exchange означава, че е разпределено към международна поща. Кога и дали ще бъде натоварено и изпратено е съвсем друг въпрос. Може да е след ден, може след месец.

# 538
за кое точно споря,че не мога да се сетя  newsm78
не съм съгласна  Simple Smile изпише ли веднъж Departure from outward office of exchange е въпрос на време да пристигне,а колко е това време е божа работа, всяко правило си има и изключение Simple Smile

# 539
  • у нас
snow22, защо спориш? Казвам, че не при всички пратки е така!
Departure from Outward office of exchange означава, че е разпределено към международна поща. Кога и дали ще бъде натоварено и изпратено е съвсем друг въпрос. Може да е след ден, може след месец.

съгласна съм. Този статус не означава, че е излетяла пратката. Нали след това  е със статус ТАЧ, ПЕК, тоест няма как да лети, при положение, че това са складове и стои там и не се знае кога ще благодаволят да излезе от там пратката. А и отделно се появяват и други статуси след този, преди да излети.

Общи условия

Активация на акаунт