София - кв. Хаджи Димитър

• 20 288
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Айде сега понеделник, вторник...?

# 31
 WinkХей много се радвам,че я има тази тема чак сега я виждам Simple Smile
Аз също съм от бившият "Стефан Караджа",моят бъдещ татко има дъщеря и се разхождаме в парка на Герена а и аз ако спра да работя и времето се пооправи ще вися по парковете newsm10 ходим често и в парка Заимов нали ни е близо. Бих се радвала да се срещнем някой ден  Wink

# 32
Еми хайде, като ти напредне бременността и спреш да работиш свиркай Simple Smile

# 33
Здрасти и от мен, аз съм от Хаджи Димитър, много близо до пазара. От форума познавам още три майки, с които излизаме - Мама Маги, Мечо Пух и Десита, те са в 118 блок.
Всеки ден излизаме и се разхождаме с бебищата, но рядко извън квартала.

# 34
Утре ще излизате ли? Хайде пиши ми да  дойда и аз, ако нямате нищо против.

# 35
Нашия квартал е мноооого несериозен!  Cry

# 36
  • София
   Привет мамчета,

Днес бяхме на състезание за "Най-бързо пълзящо бебе" в предаването на Марта Вачкова, "Защо не". Борбата както се казва беше безмилостно жестока, но си струваш. Синчето ни Алекс стана първи  bowuu. Утре-07.03.-вторник по Канал1 от 9,45 до 11,30 ще излъчват предаването. Приемете нашата почерпка  Misc Baby Bottle newsm64 cheers
  Сладки сънища   sleepuu

# 37
Дори, честито. Аз не знаех, че има такъв конкурс. И ние сме мн бързи, макар и с месец по-малки.
Сиска, като спре снега, сме първи навън. Този път съвсем сериозно.

# 38
 WinkЗдравейте момичета,като гледам май siska е най-сериозна Partyпредлагам сериозно да си спретнем една среща след около седмица-две Hug
Но моля ви малко по активно Wink

# 39
Речено-сторено! Спира снега и си организираме срещичка!
Честито на бързолазещото бебе!
Ние също ходим в парка Заимов, ама съботите и неделите семейно, ина4е за квартални разходки през седмицата съм ОК  Mr. Green
Ама вън си е типично женско време, а? Wink
Милен4е, ти кога ще приключваш с работата?

# 40
 smile3525Честит 8ми март желая ви много 'слънчеви' Wink дни
siska ше работя до кам 15ти този месец но да тикажа моя д-р онзи ден много ме изплаши и сега да ти кажа съм толкова притеснеа че не искам да си правя никакви планове Sad Утре имам час при д-р Мазнейкова и се моля Praynigвсичко да е наред.Ако е така савсем скоро съм free за разходки  newsm68

# 41
  • София
    Честит 8-ми Март!

Бъдете вечно обичани и грижовни майки и съпруги!  Two Hearts smile3541

milllena, късмет при д-р Мазнейкова  newsm17. Аз съм ходила при д-р Томова, профилактично-лекарят ми ме изпрати. Прави се доста обстоен преглед на бебока. Пиши как е минало при Мазнейкова.
  Виждам, че се говори за срещичка. Това е хубава идея  newsm10
  Весело прзнуване  1dating

# 42
Честит 8-ми март на патерици!
Милена, успех при Мазнейкова и дано всичко с бебо е наред! Аз ходих при д-р Марков - много добър лекар и човек!

# 43
Къде се загубихте? Ние излизаме пак навън, този път със сигурност ще сме на Герена. Вчера бях единствената ентусиастка с бебе на възрастта на Магинка. Много смело го давам в това време Grinning

# 44
Здравейте и от мен!Аз живея в Сухата река точно срещу парка,в който минаха вече 4 години от живота ми и смея да твърдя,че това е най-свестния парк на около(след Заимов).Познавам и много майки от Х.Димитър,които също водят децата си тук особенно през лятото,когато в тяхната градинка е много слънчево,а всички сенчести пейки са минирани от бабки.Така че, заповядайте мили Мами,само че моето майченство свършва през май и незнам дали ще се видим!

Общи условия

Активация на акаунт