Английски коледен кекс - 2 тема

  • 91 552
  • 644
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 57
И какво стана? Всички го направихте и изядохте, без да го покажете. При мен така се стекоха обстоятелствата, че не го направих, ама чак и сега успявам да допрочета темата.

# 106
  • Мнения: 1 080
И какво стана? Всички го направихте и изядохте, без да го покажете. При мен така се стекоха обстоятелствата, че не го направих, ама чак и сега успявам да допрочета темата.
Мисля, че качих снимки в Коледната, но ако не съм мога да се поправя, останало е едно парченце  Grinning

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 807
 Laughing поправка догодина Simple Smile

аз опаковах малки парчета и давах като подаръче Simple Smile никой не го върна Wink

# 108
  • София
  • Мнения: 6 944
Мисля, че стана сполучлив и интересен и аз лично можех да омета половината наведнъж  Blush, но все пак имахме и гости.

# 109
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Е, аз снимки съм давала, давала, вече няма нужда да се повтарям. Даже не съм снимала разреза.

# 110
  • Мнения: 57

Коледната тема ми е до под кривата круша още Sad, но изобщо няма да откажа едно парченце за слеобедното кафенце, mims11, толкова го обичам...

# 111
  • Мнения: 1 080

заповядай  миналогодишен, много ми е сложно със снимките Grinning

# 112
  • Мнения: 57
Много, много благодаря! Виждам, че и украса е имал Simple Smile. Поздравления!

# 113
  • Мнения: 1 080
Нищо специално, фигурки марципан и шоколад, тази година още по-семпло, като български кекс с пудра захар за гостите, този които остана за нас е без нищо.
Благодаря!

# 114
  • Мнения: X
Знам, че е мнооого-много рано, но на няколко места попаднах на инфо, че АКК може да се направи дори през август.Колкото повече седи, толкова по-ароматен и вкусен ставал.Досега съм го правила някъде  средата на ноември.
Тази година мисля да го направя в края на септември-началото на октомври.Интересно ми е дали ще е още по-завладяващ.    Grinning

# 115
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 807
 Joy а готова ли си да стоиш като Гюро Михайлов на поста и да го охраняваш?

 Blush не знам как у вас оцеляват толкова дълго.
у дома диаметърът му намаляваше, намаляваше... накрая се втали като Туиги  Blush

# 116
  • Мнения: X
Joy а готова ли си да стоиш като Гюро Михайлов на поста и да го охраняваш?

 Blush не знам как у вас оцеляват толкова дълго.
у дома диаметърът му намаляваше, намаляваше... накрая се втали като Туиги  Blush
То няма от кого да го охранявам.    Laughing
Синът ми не го долюбва особено, последния път май дори не го опита, а аз и мъжът ми избягваме захар и бяло брашно.Та, спокойно ще си почива някъде на тъмничко до Коледа.    Grinning
Тогава ще си позволя лукса да унищожа една част от него.

# 117
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 807
тогава давай смело Simple Smile

и после да докладваш  Hug

# 118
  • София
  • Мнения: 2 649
Аз миналата година го правих за първи път, до тогава само щолен. Правих го с Джемма. Единият го изядохме след Коледа, но другия го пазих за свекърите до края на януари.  Е беше уникален. Тази година ще го правя 8 седмици по- рано.

# 119
  • Мнения: 13 196
Аз го правя към 8 декември и пак си е хубав.
Ако го направя по-рано, няма шанс да оцелее до Коледа.

А не съм от най-ентусиазираните, / за да правя повече от един/тежичко ми идва заниманието, макар и резултатът да е превъзходен!

Общи условия

Активация на акаунт