Английски коледен кекс - 2 тема

• 91 706
  • 644
  •   1
Отговори
# 450
  • София
st. Dobri, благодаря ти!

# 451
  • Балчик
 Embarassed А мен ме домързя вчера, че укрсявахме и се изморих. Нали е скрит, не ми се ходеше да го вземам. И също полях днес. Laughing

solima, Hug

# 452
Здравейте момичета! Нова съм, и затова първо искам да благодаря на Джемма за прекрасната рецепта.  Simple Smile Направих първият ми Коледен кейк преди 3 дена. Мисля, че се получи невероятно. Искам да попитам, това за съхранението на студено, означава ли хладилник? Или в стая с по-ниска температура....или...?

# 453
Аз го съхранявам в метална кутия в стая, която не се отоплява - нашата е хола.Няма нужда от хладилник.

# 454
Аз го съхранявам в метална кутия в стая, която не се отоплява - нашата е хола.Няма нужда от хладилник.
Благодаря! И аз съм го сложила в метална кутия, в студена стая. Но съпругът ми казва, не може май, ще се развали. Трябва да е  вхладилника! И понеже за пръв път го правя, та реших да съм сигурна..

# 455
Здравейте момичета! Нова съм, и затова първо искам да благодаря на Джемма за прекрасната рецепта.  Simple Smile Направих първият ми Коледен кейк преди 3 дена. Мисля, че се получи невероятно. Искам да попитам, това за съхранението на студено, означава ли хладилник? Или в стая с по-ниска температура....или...?

Аз го държах в килера на майка ми. Тази година не съм правила още, дано да се наканя,че няма за кога.

# 456
  • Балчик
Не означава хладилник, неотоплена стая е ок. Peace Hug

# 457
  • София
Джемма, от рецептата на първа страница напълних две кутии от бисквити - т.е. имам два кекса.

В рецептата пишеш, че поливаш с 10 мл ром. Това е общото количество за двата кекса, нали?
А не по 10 мл на парче, нали  newsm78 hahaha

# 458
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy я не се стискай. слагай по 10 на парче  Hug

и сериозно, не е нужно чааак такова точно мерене. слагаш по една-две лъжици и всичко ще е наред  Peace

# 459
  • София
st. Dobri, хареса ми съвета ти  Joy
 Drunk Drunk
Коледата наистина ще е весела!

# 460
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush споко, алкохолът се изпарява, остава само ароматът и внушението  Wink

Blush
Скрит текст:
Скрит текст:
аз съм изпускала бутилката върху кекса.
нямаше оплаквания
  Blush

# 461
  • Балчик
Поливам на око.

# 462
Момичета, да попитам - ако полея кекса с малко карамел /захар, прясно мляко и масло/ и декорирам със сушени плодове и ядки добре ли ще стане  Simple Smile

# 463
Това, може би, е добра идея за последна поливка. На мен ми звучи доста вкусно и ароматно Simple Smile

# 464
  • Балчик
Стига да не стане много сладък, че и без това е ужасно тежък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт