Звездни компромати - 191 част

• 67 801
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
и аз се зачудих, защото веждите й са доста по -тънки.
ето от този профил я взех -
https://www.facebook.com/alisiq.original?fref=ts

Това не е Алисия, а просто нечия снимка от друг профил. Освен това, доколкото знам това не е неин профил, тя наскоро пак се обясняваше в медиите, че има само един профил и да не й прикачат други фалшиви.

# 616
Само че ако е вярно това за изневярата на Николета,то Алисия трябва да се радва ,че на Валери му се върна тъпкано,не на Николета.Няма пълно възмездие!

# 617
На мен Николета сега ми харесва повече от преди (добре се е справил хирурга ѝ Mr. Green ) Peace и тоалета ѝ ми харесва,но е много изкуствена усмивката,няма емоция наистина,изкуствено е,позиране отвсякъде и ми направи впечатление,че преди като се снимаше с/до Валери винаги е приведена към него,а сега на тези снимки е с гръб все Peace

# 618
Само че ако е вярно това за изневярата на Николета,то Алисия трябва да се радва ,че на Валери му се върна тъпкано,не на Николета.Няма пълно възмездие!

Е то по тази логика, която беше спомената (че Валери бил разочарован от Николета) излиза, че и Алисия му е изневерила, защото той каза, че е разочарован и от двете  Peace а тя не му е доколкото знам. Мисля, че и Николета не му е, иначе до сега щеше да се е разбрало с кого Wink

# 619
То много неща се разбраха, но не от bgmamma...

# 620
А значи Валери и от Алисия бил разочарован. Crazy Така и не се намери една свястна жена за него.Сигурно затова горкия е като цветарка,скача от една на друга. ooooh!

# 621
  • София
А значи Валери и от Алисия бил разочарован. Crazy
Според мен разочарованието му идва от претенциите й за издръжка, след като се разделиха.  Peace

# 622
  • Бургас
А значи Валери и от Алисия бил разочарован. Crazy Така и не се намери една свястна жена за него.Сигурно затова горкия е като цветарка,скача от една на друга. ooooh!

Ами то коя свястна жена ще се хване с този имбецил.

# 623
Някоя от Горна Оряховица - родният му край. Нищо, че лъже, че е от В. Търново.

# 624
  • София
Ами то коя свястна жена ще се хване с този имбецил.
Научих нова дума (погледнах в Гугъл що значи имбецил).  Mr. Green

# 625
  • Sofia

Е то по тази логика, която беше спомената (че Валери бил разочарован от Николета) излиза, че и Алисия му е изневерила, защото той каза, че е разочарован и от двете  Peace а тя не му е доколкото знам. Мисля, че и Николета не му е, иначе до сега щеше да се е разбрало с кого Wink

Разочарованието на Валери от Николета просто потвърждава слуха, за нейната изневяра. Този слух вече беше потвърждаван с половин ухо от доста места, неясно остана обаче с кой. Затова казвам, че вероятно е вярно, след като веднага след слуха за изневярата им Валери потвърди раздялата им и след това обясни, че е разочарован от нея. Наистина личи и по снимките, явно още се обичат, но нещо им пречи да показват същата привързаност и любов.

За Алисия вероятно е точно заради цирковет за издръжка, но на мен все са ми смешни тези мъже, не разбирам защо толкова се стискат за издържката на децата си, а разполагат с милиони.  Rolling Eyes

# 626
Трябваше да уточня свястна по неговите стандарти,не по нашите. Peace
Ако помня точно на Алисия исканията и бяха освен за огромна сума на месец и 2 почивки в Дубай всяка година . Crazy

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 11:57 от ТЯ

# 627
То много неща се разбраха, но не от bgmamma...
Ех, излагаме се, всички знаят бгмамите-не Crossing Arms Crossing Arms
А Иван и Сърачинова къде са празнували?

# 628
  • София
Ако помня точно на Алисия исканията и бяха освен за огромна сума на месец и 2 почивки в Дубай всяка година . Crazy
Точно за почивките в Дубай си спомням. Малко се поизложи с тях Алисия.

# 629
  • Sofia
Доколкото помня тя не искаше почивки в Дубай, а достатъчна издръжка, че да поддържа досегашния стандарт на живот, който до момента е включвал подобни почивки.
Честно казано ако аз попадна на нейно място също бих побесняла, че моят мъж-милионер отпуска мизерните 2000лв на детето месечно. Само че тук всеки гледа свойта паница и сакън някой да не разполага с повече пари от него, без значение, че става дума за дете. Съответно се надигна вой какво си позволявала да иска Алисия, детето просто трябва да МИЗЕРСТВА, че да се чувстват другите щастливи, нищо че таткото кара кола за 300 000 евро. Rolling Eyes
Според мен Алисия се опита да поиска издръжка по западен образец, там точно така се прави - описва се изцяло досегашния начин на живот на детето, разходи по храна, почивки, училище и т.н, всичко е точно в детайли по пера. Съответно бащата се осъжда на такава издръжка, че да осигури тези разходи. Моя приятелка в Англия се развеждаше и точно така правеше претенциите си, има си формуляри с точно описване на годишните разходи.
За съжаление в БГ сме мнооого далече от тази практика, а това е в интерес на детето, особено ако бащата може да си позволи подобна издръжка.

Общи условия

Активация на акаунт