Звездни компромати - 191 част

• 67 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Еййй, сега разгледах снимките от РД на Николета. Кога пък имаха време да ги нарисуват отгоре толкова много. Първият индивид на снимките е с удивителна физиономия... Отврат!

Дайте някоя снимка, за тези които нямат достъп до фейсбук. Hug

# 646
Все ми е на акъла, че разходите по едно малко дете са 5 бона, колкото и да му е висок стандарта на живот. И баща му може да го заведе на почивка и други работи предполагам му купува, освен парите за издръжка.
Имах аналогиченслучай пред очите си/мъжът ми е близък/- много грозно изнудване стана чрез детето ooooh!
А според мен Валери е добряк- ако Алисия му звънне като нормален човек и му каже, че й трябват допълнителни пари за еди какво си на детето- не вярвам да й откаже. Обаче като тръгнеш напред с рогата не се постига много... Peace
Валерко  е добряк-глупак, Николетка го водеше за носа, като гледам продължава да го прави /нищо, че целият ВИП знае, че му е изневерила/......как виждате Алисия да се обади на Валери и да си говорят нормално, като Николета едва ли би позволила, отделно след цялата помия, която изляха върху Алисия......нервите и корабни въжета да бяха
Богиня ок ви го е постанала, бащата получава добри пари, и издръжката трябва да бъде на база доходите му....то не бяха почивки, парцалки за Николета, а за собственият му син-няма........ама и вие пишете уж във форум бгмама, майки ми били............а оплюхте жертвата

# 647
  • София
...а оплюхте жертвата
Оплюли сме детето?  Shocked

# 648
Николета е като мумия, и кога ще спре да носи тези бозави цветове, коса, лице, тяло - всичко един цвят. Разликата между двете снимки е само 3 години, а изглежда като 10 г.

Скрит текст:

Вярно е, какво свежо момиченце е била само преди 3 години, а сега изглежда не на 26, а над 30-те.

# 649
Не, визирах Алисия, тя също е жертва в случая.
Има ли, няма ли нужда детето от парите месечно............ не е нужно да се изхарчат веднага, като гледам таткото скоро няма да има доходи

# 650
  • София
абе тя и сега е готина, обаче ми изглежда като пластмасов манекен - красив, ама кух. все едни и същи замръзнали усмивки, от очите й еднакво излъчване. изглежда ми някак уморена ( не физически с кръгове под очите и посърнала кожа), ами вътрешно. знам ли и аз newsm78
а валерко ми прилича на кен ( приятелчето на барби) - и той пластмасов. ама при него очевидно е от фотошопа Mr. Green

и само да добавя, че г-жа димитрова ( на петко булката) се облича много грозно.
http://kliuki.ws/wp-content/uploads/2013/12/Yana_Petko-02.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1425529_4 … _1373147409_n.jpg

# 651
Николета е като мумия, и кога ще спре да носи тези бозави цветове, коса, лице, тяло - всичко един цвят. Разликата между двете снимки е само 3 години, а изглежда като 10 г.

Скрит текст:

Вярно е, какво свежо момиченце е била само преди 3 години, а сега изглежда не на 26, а над 30-те.
Причината е в скулите, точно те я състаряват  Peace

# 652
  • София-Младост
Аз вярно, че съм гост в темата, но Валерко, Николетка, Алисийка...на последните 3-4 страници...че и до Сем.кодекс стигнахме Simple Smile)))))))) Няма ли отделна тема за семейните отношения на тримката ? Само питам.

# 653
  • София
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1425529_4 … _1373147409_n.jpg
Може да прикрива бременност.  Thinking
Една тяхна съседка се кълне, че Янчето чака бебе, но аз на клюки не вярвам.  Grinning

# 654
Не знам, ама този който е измислил фотошопа е голяма работа. Че то няма снимка без фотошоп бе...

П.С. Ала Бала имаше тема, но я заключиха. Peace

# 655
Еййй, сега разгледах снимките от РД на Николета. Кога пък имаха време да ги нарисуват отгоре толкова много. Първият индивид на снимките е с удивителна физиономия... Отврат!

Дайте някоя снимка, за тези които нямат достъп до фейсбук. Hug

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19

И сега е постанала:
Скрит текст:

Вече няколко години един безсмислен "скандал" вълнува светските хроникьори. Смятам, че е крайно време да затворя тази вехта страница от живота си и за последен път изказвам своята позиция в новия брой на сп. " Блясък", който от утре е на пазара.

# 656
  • До морето

Е, поне на втората снимка е развързала тренировъчното кокче, но пък гледам ластикът е на китката й  ooooh!

# 657
Разрешиха ли официално пушенето в затворени помещения, на една от снимките някаква кифла е с цигара?
Моля, съответните органи да не спят зимен сън, а да си вършят работата?
В кое заведение е бил празника, да му друснат една глобичка
Добре, че имаше свещички на тортата, за да разбера на колко години става рожденничката, иначе бих си помислила, че е на 35+, да не кажа 40+

# 658
Разрешиха ли официално пушенето в затворени помещения, на една от снимките някаква кифла е с цигара?
Моля, съответните органи да не спят зимен сън, а да си вършят работата?
В кое заведение е бил празника, да му друснат една глобичка
Добре, че имаше свещички на тортата, за да разбера на колко години става рожденничката, иначе бих си помислила, че е на 35+, да не кажа 40+

Дай Боже да изглеждаш така на 40+

понякога прекаляваш, не знам дали се усещаш Simple Smile

# 659
  • Варна
Това предполагам е частно парти, там забраните за пушене не важат. Иначе Николета и на мен ми изглежда по-голяма от годините си, не чак 40+, но 30+ със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт