С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Предколедно да се оплача-понеже на моя мъж се прибира брат му, свеки реши, че не може да се съобразяват с нас и затова отиваме при нашите утре вечер  Close И тъй като ми писна, може и окончателно да останем, защото ми омръзна постоянно да треперя детето като реве, защото нали тя дига кръвно от това  Close Може да е мизъри, но поне няма да ме изгонят, щото на някой не му изнася  #2gunfire
Няма да имаме нет, не се знае докога, затова ще ви пожелая весело изкарване на празниците и благодаря, че ви има момичета :*

# 301
  • Бургас
Предколедно да се оплача-понеже на моя мъж се прибира брат му, свеки реши, че не може да се съобразяват с нас и затова отиваме при нашите утре вечер  Close И тъй като ми писна, може и окончателно да останем, защото ми омръзна постоянно да треперя детето като реве, защото нали тя дига кръвно от това  Close Може да е мизъри, но поне няма да ме изгонят, щото на някой не му изнася  #2gunfire
Няма да имаме нет, не се знае докога, затова ще ви пожелая весело изкарване на празниците и благодаря, че ви има момичета :*

Абе как тази жена ще се отнася така с вас  Shocked. Все едно сте някакви улични кучета. И коя е тя да ти казва как да си възпитаваш детето. Нормално като се държи зле да го наказваш. То от такива майки дето много се притесняват да не стресират и психират, половината мъже са едни мамини сладки путьовци. При такова унижение аз лично не само, че не бих се върнала повече в онази къща, но бих прекъснала абсолютно всякакви контакти с тази луда жена. По-добре да живеете в мизерен дом, но спокойно, от колкото да търпиш подобни издевателства. Мъжа ти как реагира на цялата тази ситуация?

# 302

Абе как тази жена ще се отнася така с вас  Shocked. Все едно сте някакви улични кучета. И коя е тя да ти казва как да си възпитаваш детето. Нормално като се държи зле да го наказваш. То от такива майки дето много се притесняват да не стресират и психират, половината мъже са едни мамини сладки путьовци. При такова унижение аз лично не само, че не бих се върнала повече в онази къща, но бих прекъснала абсолютно всякакви контакти с тази луда жена. По-добре да живеете в мизерен дом, но спокойно, от колкото да търпиш подобни издевателства. Мъжа ти как реагира на цялата тази ситуация?

Тази луда жена май си е вкъщи и има пълно право да иска спокойствие  Peace
Постоянен рев на дете определено може да бъде много изнервящ особено за човек на определена възраст

# 303
  • Fort Worth, TX
То и мен ме изнервя моя като се разкряка:-) Всяко нещо с времето си.От една страна я оправдавам, но от друга не.

# 304
  • Бургас

Тази луда жена май си е вкъщи и има пълно право да иска спокойствие  Peace
Постоянен рев на дете определено може да бъде много изнервящ особено за човек на определена възраст

Да, тя си е в къщи, но :
1. Дала е съгласие да приеме семейството на сина й у дома си. Да беше отказала като е толкова чувствителна и не понася деца /все едно тя не е гледала такива и не е майка/.
2. Не е като да не знае, че дете на такава възраст плаче, прави бели и пр.
3. Една нормална баба би успокоило внучето си или би помогнала на снаха си да го успокои, а не пуфти, гърми и трещи, че внучето й плачело. Все едно става въпрос за чуждо дете.
4. Що за човек си да се държиш така унизително със сина си, снаха си и внучето си /или с който и да е човек/, като ги гониш като някои улични помияри и то без да има причина за това.
5. Хем детето я дразни като реве, хем не разрешава на майката да си поеме функциите и да възпитава и укротява детето си.
6. Утре и тя може да е в състояние да дразни близките си /болести, които да те превърнат от възрастен човек в напикаващо се и квичащо дете - бол/. Дали ще й хареса тогава да бъде изхвърлена, защото по независещи от нея причини, дразни близките си.

# 305

Абе как тази жена ще се отнася така с вас  Shocked. Все едно сте някакви улични кучета.

Ами, точно, защото не са улични кучета, ми е доста странно да седят и да чакат някой да ги приюти - ту едната майка, ту другата, че и претенции - мизерно било. 
Gubzerka, а вие защо не вземете живота си във вашите ръце? Купете си дом, наемете квартира... Като ви е приютила мама в мизерното си жилище, ми включете се, ремонтирайте, почистете, направете го по-уютно. Големи хора сте вече, дете имате, а се държите като бебета. Че и неблагодарни, на всичко отгоре.
И как си мислите, че в чужбина ще прокопсате, щом дори тук, с помагащите родители зад гърба си, сте като бездомни кучета? Много познати емигранти имам, ама един не се е похвалил, че са го посрещнали с хляб и сол. Всеки се блъска и се оправя както може, някои даже не успяват и се връщат... Не съм работила в чужбина, но всички твърдят, че който не може тук да се оправи и там не успява.

# 306
Да не нажежаваме пак страстите, но аз не разбрах връщането на брата като как ви пречи? Гонят ли ви? Само това може да е повод за сръдни. Каквото и да е друго, си е съвсем в реда на нещата, ако не е виждала другото си дете цяла година, да иска да му обърне повече внимание и да се съобразява повече с него.
А за при мама и аз като как Сийка - изчистете си, оправете си! Вашата си стая си я редете по ваш вкус, поемете чистенето на сервизните помещения. Постепенно можеш да поприхванеш и кухнята. При мама си си все пак   Wink

# 307
Аз ме е яд, че колкото и да отивам при нашите да чистя са като плюшкини-не пазят и след 1 ден е пак същото Close Иначе ето днес отидох и чистих като луда основно навсякъде clean
ММ пак го съкратиха, затова се насадихме така  Cry Иначе когато сме имали възможност винаги сме били на квартира и не сме пречили на никого Peace А и той е с хубава професия, затова се надявам пак да почне някъде на прилична заплата и да се изнесем отново  Praynig
На нас брат му не ни пречи, обаче свеки смята, че детето ще трополи когато той спи и понеже си идва рядко (не че преди и ние не бяхме надалеч) и по-добре ние да се махнем.
Ама днес като и казах, че може и да не се върнем после ей такива очи извади и взе да мрънка жално Close АЗ обаче от тия местения получих лумбаго, а и ми писна да си играем на иди си-ела си  Close
А за чужбина-аз знам, че е трудно, но поне ще сме далече  Peace
Иначе ММ е на моя страна, но не му се ходи при нашите понеже са краен квартал, а от свеки може да се ходи пеша до центъра и да не дава пари за билети.

# 308
Gubzerka опитайте в чужбина щом е такова положението. Аз все казвам, че ако е всичко наредено в България -дом , работа, градини и помощ - няма нужда от промяна. Но при вас не е наредено и нямате много за губене.
 Не бих се върнала там където съм нежелана така явно ,не знам за вас  Peace

# 309
  • Бургас
Аз ме е яд, че колкото и да отивам при нашите да чистя са като плюшкини-не пазят и след 1 ден е пак същото Close Иначе ето днес отидох и чистих като луда основно навсякъде clean
ММ пак го съкратиха, затова се насадихме така  Cry Иначе когато сме имали възможност винаги сме били на квартира и не сме пречили на никого Peace А и той е с хубава професия, затова се надявам пак да почне някъде на прилична заплата и да се изнесем отново  Praynig
На нас брат му не ни пречи, обаче свеки смята, че детето ще трополи когато той спи и понеже си идва рядко (не че преди и ние не бяхме надалеч) и по-добре ние да се махнем.
Ама днес като и казах, че може и да не се върнем после ей такива очи извади и взе да мрънка жално Close АЗ обаче от тия местения получих лумбаго, а и ми писна да си играем на иди си-ела си  Close
А за чужбина-аз знам, че е трудно, но поне ще сме далече  Peace
Иначе ММ е на моя страна, но не му се ходи при нашите понеже са краен квартал, а от свеки може да се ходи пеша до центъра и да не дава пари за билети.

Свекърва ти шизофреничка ли е  Rolling Eyes. Уж детето я дразни, ти я дразниш, шума я дразни, а като й казвате, че ще я освободите от присъствието ви, пак е недоволна.
Дано мъжа ти скоро си намери работа, дори и /за първо време/ да не е по професията му.

# 310
Дете на 1г6м наказваш до стената, защото прави бели?

# 311
  • София
Дете на 1г6м наказваш до стената, защото прави бели?

Да, това и на мен ми направи впечатление. Грозно.

# 312
  • Под гъбата
Ако живеете в един град, аз имам предложение какво може да прави - да готви и реди трапеза, а вечерта да ви покани у тях.  Laughing
Ей тука, ударихте на камък. За 20 години брак до сега не сме получавали такива покани за гостуване по празниците. Иначе свекито се прави на сърдита и не вдига телефона, но на 25 ще я посрещнем в 7,25 ч. на влака #Crazy Sick
Ако стана един ден такъв кукумицин с претенции, ще поръчам да децата от сега да не ме търсят изобщо по празници Crazy

# 313
  • при късмета
Много ми е интересно, тези които защитават свекървите, колкото и отвратително да е отношението им, пък нищо, че са си вкъщи(това мотив ли е за такова отношение?), дали го правят защото самите те отговарят на същото описание и се държат по същия начин?

# 314
Ама разбира се, как иначе?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт