С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 646
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Ебаси драмата дето стана.Цялата истина е, че по-възрастните вече трудно изтрайват да им се вряка на главата.Прави са.Ние самите понякога трудно изтрайваме.Все пак след една определена възраст човек иска спокойствие.Аз от моята позиция мога спокойно да заявя, че точно от тази възраст с поставят границите.И аз бих наказала, след като не чува.То затова щото са малки и неразбирали парковете са пълни с лигльовци и лигли дето тропат с крак за всичко и не познават думите не, няма и не може.
Подкрепям те! Моята дъщеря е на 10 месеца! Всички казват ей какво спокойно дете.

# 376

Впрочем, затова и не смятам, че ще ми се тропне с госпожата и внуците в дома ми.

Много си права. Тропне ли се, значи не си се справила много добре с превръщането му в самостоятелна личност. А ако не е самостоятелна личност, тогава би трябвало да се съобразява - и той, и госпожата му Grinning.

Против наказването на бебета съм, но все пак е право на родителя (защото накрая той ще сърба попарата от методите си) да избира как да възпитава. Обаче нещата тотално се променят, ако ти се е друснал вкъщи...

# 377
  • София
Именно, да, точно това имам предвид. Peace
Треще, така си помислих и аз, че ме плашат. Ама то ако ще трябва да гледам едногодишно бебе с наказания, по-добре хич да не ми го дават.

# 378
  • Бургас
Мисля, че детето, за което говорите не е бебе, а дете на близо две години. А и майката каза, че го е наказала до стената. Лично аз се съмнявам, че детето е стояло наказано, имайки предвид активността на децата в тази възраст. По-скоро се е опитала да го накаже. И въобще не е вярно, че малките деца не разбирали. Това, че не могат да ти отговорят, не значи, че не разбират какво им се говори. Разбират та пушек се вдига. Моя приятелка има дете на годинка. Детето й се насочва към масата, на която има разни неща. Тя й казва да не пипа солта и детето отива на масата и хваща точно солта и започва да я хвърля наоколо.
Честно казано повече ме дразнят родителите, които не реагират на лошото поведение на децата си и не ги възпитават по никакъв начин, от колкото това, че една жена се е скарала на детето си да застане до стената. Има деца, които са толкова буйни и неподатливи на никакво влияние и възпитание, че не виня родителите, че понякога взимат по-строги мерки относно тях.

# 379
Обочащият мъж винаги подкрепя жената, която обича, независимо дали тя е права или не

Това е и моето разбиране за обичащ мъж  Grinning

А обичащият син...?

Понякога големи глупости говорите. За мен това е обичащ чехльо. Съжалявам. Истински мъж е този, който заема страната на този, който е прав в случая според него, без да се притеснява, че мама ще се разсърди, а милото ще мрънка  Tired И понеже мама не ни е в къщата, то милото мрънкало е винаги право. Мхм...

пп - имала съм ситуация със свекърва ми, в която не бях права - той ми отвори очите за това. Имали сме и ситуация, в която тя не беше права - нейните очи отвори. Единият път се извиних аз, другият тя. Това са ни спречкванията и към днешна дата имаме повече от чудесни взаимоотношения. И мисля, че е благодарение на това, че е истински мъж и не се страхува да застане нито срещу мен, нито срещу нея. Ако беше скатал, мисля че ситуацията сега нямаше да е такава.

# 380
  • В полите на Пирин планина
Мъ℘♥Мяɣ , с две ръце те подкрепям. Абсолютно си права. Едно е мъжът да защити жена си, ако е нападната безпричинно, но друго е да я защитава независимо от ситуацията, а тя да не съобразява как се държи. Вече 12 години живея със свекърва ми / не в нейната къща - тя е при нас / и в първите години на съвместното ни съжителство е имало доста конфликтни ситуации, защото тя е човек, който много държи да се наложи и като си навие на пръста нещо става страшно ... Установих, че ако аз се опитам да й се противопоставя нещата загрубяват, а като инициативата е от мъжа ми - мрънка, хънка, сърди се за кратко и нещата отшумяват.
Не мога да кажа, че сме в прекрасни отношения, но се търпим.

# 381
  • на село
Обочащият мъж винаги подкрепя жената, която обича, независимо дали тя е права или не
Това е и моето разбиране за обичащ мъж  Grinning
И в какво би се изразила такава подкрепа, когато жена му не е права спрямо майка му? Любопитно ми е.

# 382
  • Mediterraneo
Подкрепа би било да не се обърне срещу мен, когато види, че не съм права. И не, понеже ще го е страх да не мрънкам, изобщо! Моят мъж е всичко друго, но не чехльо. Винаги ме подкрепя, винаги ми казва, когато не съм права, но го прави по начин, който да не ме засегне! ТОВА прави обичащият мъж!
 Описаното е в ситуации, които разказват за отношенията между нашето семейство и майка му. Понеже няма други ситуации- винаги сме заедно, на една страна, в тези отношения.

# 383
  • Под гъбата
Monster, днес е у дома на гости. Вече е изпила един снайпер бира с пръжоли /знам как се пише/ без салата и други неща от коледната трапеза. Гледахме всички новини, Българската Коледа с коментар на всичко и за капак оплаквания цял ден какво я боли, как ходи до тоалетна Sick/на масата сме/ за какво да си харчим парите и т.н. За да не дойде с празни ръце ни е донесла половин пиле сварено, но малко биещо на старо понеже е от 2 #Crazy години във фризера и и 4 пълнени чушки/постни/ Shocked Чакам да благоволи да си легне, но втората двулитрова бира вече е отворена а аз не се побирам от нерви на мястото си!

# 384
  • Бургас
Весели празници, момичета! Бъдете много здрави, щастливи и обичани.
Ние сме си в къщи двамата с мъжа ми, защото аз още на Бъдни вечер се трупясах с температура. Със свекърите не успяхме да се видим. Не че се сетиха да се обадят на Коледа цял ден. Мъжа ми им се обади да ги поздрави и да им каже, че няма да можем да се видим, защото съм болна. Не че им пука особено де. Майка му миналата седмица се обади да пита аджеба кога ще я карат на профилактичен преглед в София. Мина половин година от операцията й, но никой не си вдигна гъ*а да я заведе. Свекъра най-вероятно чака да му се обадят да се качва на кораба и да остави тази "чест" отново на мъжа ми.

П.П.Надявам се си изкарвате добре на празниците и сте получили хубави подаръци  Wink

# 385
  • В полите на Пирин планина
miss july, бързо оздравяване и много приятно посрещане на НГ ти пожелавам!
Май-май няма да се отървете от задълженията, които ви вменяват покрай свеки  Thinking

I am the same, гледай на другата страна и не си го слагай на сърцето.

На Бъдни вечер си бях самичка с децата. Мъжът ми е командировка на турската граница / тази нощ си идва  Heart Eyes /, а свекървата беше у другия си син. Ние мирно и тихо хапнахме питка и постен боб с дечурлигата и си ми беше много спокойно.

# 386
Ние пък сега отиваме при свекърите за Коледа, а още нямаме подарък  Mr. Green Ама и да не намеря моята е разбрана пак ще ми сервира най-хубавата пържола.... нищо, че аз месо почти не ям  Grinning

# 387
  • Под гъбата

I am the same, гледай на другата страна и не си го слагай на сърцето.

Само с гледане не стана, трябваха ми и тапи за уши!!! Не спря да дудне тази жена цяла вечер.  В радиото говорят по малко от нея  ooooh! А тази сутрин беше потресаващо, не изтрезняла възрастна жена, приличаща на Дядо Мраз с червен нос и бузи и бяла коса.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 13:48 от I am the same

# 388
Остава и на Нова година да ви се натресе това чудо.

# 389
  • Пловдив
Истински мъж е този, който заема страната на този, който е прав в случая според него, без да се притеснява, че мама ще се разсърди, а милото ще мрънка 

Подкрепям. Такъв мъж просто печели уважението от всички страни.

Общи условия

Активация на акаунт