С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
I am the same,
Сърдите се, че някой е дошъл у вас и е ял като змей? Да ви имам идеите за гости  Stop

# 406
  • Под гъбата
I am the same,
Сърдите се, че някой е дошъл у вас и е ял като змей? Да ви имам идеите за гости  Stop
Не си ме разбрала! Не одобрявам липсата на всякакво възпитание и етикеция при хранене. Това да мляскаш, оригваш и тъпченето с храна набързо сякаш ще ти вземат ей сега чинията, за какво ти говори?

# 407
Можеше заради нея поне да повдигнат с половин метър краката на масата. Или да подпрат с книги отдолу, да се постигне исканата височина.
Точно тук няма никакво място за ирония!
Бременната жена трябва да се уважава. Удобството й - също.  Crossing Arms

Уф, каква съм недосетлива, веднага ново обзавеждане за бременната жена.

# 408
  • София
Можеше заради нея поне да повдигнат с половин метър краката на масата. Или да подпрат с книги отдолу, да се постигне исканата височина.
Точно тук няма никакво място за ирония!
Бременната жена трябва да се уважава. Удобството й - също.  Crossing Arms

Уф, каква съм недосетлива, веднага ново обзавеждане за бременната жена.

Ами нова маса винаги може да свърши работа  Mr. Green Mr. Green Ама свекървата пак ще излезе виновна - нещо ще забрави  Crazy Crazy

# 409
Нова маса,, ама тя върви със столове, изхвърляне на меката мебел, не знам секцията как ще се върже. Знаете социалистическия стил, много хора още живеят по този начин.

# 410
  • София
Като бях бременна си слагах чашата/чинията на корема.  Embarassed Много ми беше удобно, но все гледа  да съм сама или с мъжа ми само.

# 411
  • София
I am the same,
Не си ме разбрала! Не одобрявам липсата на всякакво възпитание и етикеция при хранене. Това да мляскаш, оригваш и тъпченето с храна набързо сякаш ще ти вземат ей сега чинията, за какво ти говори?
За недобро възпитание, но на тая възраст едва ли ще промените нещо със забележки, освен да я обидите жестоко.

# 412
  • София
Е това не мога още да схвана - свекървата е невъзпитана, злобна и т.н., а синът й е най-прекрасният на света, нищо общо с майка си  Mr. Green Mr. Green Как става - моля да ми обясните  Crazy Crazy

# 413
  • София
Е това не мога още да схвана - свекървата е невъзпитана, злобна и т.н., а синът й е най-прекрасният на света, нищо общо с майка си  Mr. Green Mr. Green Как става - моля да ми обясните  Crazy Crazy
Отрицателните страни с напредването на възрастта се засилват. Пък и ние не сме просто копи-пейст на родителите си, нали? Лошото е, че в един момент почваме да се улавяме, че все пак сме наследили нещо от тях, нещо, което не сме харесвали преди.

# 414
Синът е отгледан от баба си, която е прекрасна жена, но има кошмарна дъщеря. Освен това, любовта е сляпа, като прогледне става лошо.

бъръльо-бъръльо е права, с годините нещата се променят, развива се егоизъм, лакомия. Моята баба, която е много фина жена, успяваше отдалеч да улови детайла и да попита деликатно - а, това ягоди ли са. В другия край на масата, а тя иначе не вижда. 

# 415
  • София
Синът е отгледан от баба си, която е прекрасна жена, но има кошмарна дъщеря. Освен това, любовта е сляпа, като прогледне става лошо.

бъръльо-бъръльо е права, с годините нещата се променят, развива се егоизъм, лакомия. Моята баба, която е много фина жена, успяваше отдалеч да улови детайла и да попита деликатно - а, това ягоди ли са. В другия край на масата, а тя иначе не вижда. 

Значи трябва да питаме - а това ягоди ли са, а не просто да си поискаме малко  Mr. Green Mr. Green или просто да си вземем. Я направо всяка чиния да си има имена, така ще е по-ясно кой каво има право да яде  Blush

# 416
Даже може да завъртиш кулутурен разговор около ягодите, техния произход и отглеждане Laughing
Току-що ги бях донесла, още в торбата.  Laughing

# 417
  • София
Даже може да завъртиш кулутурен разговор около ягодите, техния произход и отглеждане Laughing

А не предпочитам само ягодите, от интелектуалните разговори само огладнявам още повече  Mr. Green Mr. Green

# 418

А не предпочитам само ягодите, от интелектуалните разговори само огладнявам още повече  Mr. Green Mr. Green

Готви се да се видиш - свекървата не знае нищо за Паулу Куелю, дай й само ягоди да плюска .

# 419
  • София

Готви се да се видиш - свекървата не знае нищо за Паулу Куелю, дай й само ягоди да плюска .

Сядам веднага да чета, че що критики след време ще трябва да отнеса  Mr. Green Mr. Green Поне в интелектЮалните разговори да нямам проблем  Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт