Просто четях за пореден път "Железният светилник" и беше повече от лесно да измисля име, започващо с буквата К. За момче бях избрала Калоян.
/ щото е и мое/ 
Хи-хи, ние от сега сме решили, че ако имаме момиче ще се казва така и двамата сме категорични. А иначе и аз си го харесах от "Железния светилник" преди бая време, леле Тонка
Но ако приемем за първата буква - то ще е на мен, на баща ми, на дядото на моя... има за пред кой да се отчетем. Иначе ако искам да е на някой има много лесно съчетание между името на майка ми и името на свекърва ми - също много хубаво име за момиче се получава, а така ще е кръстена и на сестра му, и на баба му
Но не, искаме да е Катерина. Мъжко име той пък харесва това на баща ми, но аз се дърпам - не искам да има драми що на него, а не на другия дядо (а той с неговото име няма шанс...). Но при нас няма кой да се разсърди - ни тъща, ни свекърва. Но както казвам, ако искаме може да кръстим детето и на двете, ама няма
Та тя казва, че като й поискат ЛК все едно на гилотината я карат - ем с това -ка, ем родена на ... тън-тън място. Казва, че майка й голяма услуга й е направила в това отношение

и аз да си кажа.