Обрив по лицето ?

• 5 512
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ! Не зная дали има подобна тема, търсих, но не намерих, и затова реших да взема да се допитам до вас.
От два-три дни забелязвам прогресивно разпростиращ се по цялото ми лице ужасен обрив. Пъпчиците са съвсем малки, но са страшно много и са леко зачервени. Не ме сърбят, болят и т.н., но са ужасно много и в момента само по челото ми не са се навъдили още. Даже около очите имам, отстрани на клепачите и по цялото продължение на носа ми до веждите.
Козметиката ми за лице е на Eucerin, вчера я започнах, тъй че няма как обривът да е от нея.
Скоро ми предстои важен изпит и не знам дали не може от притеснение да съм се обринала, но такова чудо никога не ми се е случвало и мисля утре да посетя джипи-то да видя какво ще ми кажат.
Случайно да имате някаква идея какво би могло да го предизвика, или някаква билкова рецепта за успокояване на кожата ?
Много ви благодаря предварително и се извинявам ако има повторение на темата.   bouquet

# 1
Мисля, че най-добре би било да направиш консултация при специалист дерматолог. Още повече , че пъпчиците се разпространяват бързо по лицето, както си споменала. Причините могат да бъдат най-различни. Може би розова вода би те успокоила, но да премахне пъпките едва ли  Peace

# 2
  • Varna
Аз имам долу-горе същия проблем с малки разлики.Под едното ми око се появи лек обрив със сърбеж и червенина в областта.И понеже това ми се получи снощи... нямаше как да реагирам по друг начин освен да си сложа крем здраве.Успокои се сърбежа и червенината изчезна.Но ако продължава така трябва да посетя дерматолог. Confused

# 3
Надявам се вече да се е оправил  Wink
При мен се оказа, че имам алергия към котки и от това са се появили. Confused

# 4
  • Varna
Надявам се вече да се е оправил  Wink
При мен се оказа, че имам алергия към котки и от това са се появили. Confused

Да,оправих се без да ходя на лекар  Flutter само от крем здравето.Ако имаш коте и както са ти казали че имаш алергия трябва да се разделиш с него  Sad

Общи условия

Активация на акаунт