Отзиви за вила Екатерина, Вакарел?

• 7 244
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Отдавна гледам тази оферта с ваучер за вила Екатерина във Вакарел: http://onfire.bg/offers/Luks-i-spokoistvie-vav-Vila-Ekaterina-St … ti-na-super-tzeni. Предложението изглежда примамливо, близо е до София и има наглед хубав закрит плувен басейн. Притеснява ме само, че не откривам почти никакви отзиви за хотела в интернет. Някой посещавал ли го е скоро и би ли споделил? Мерси!

Поздрави Simple Smile

# 1
  • София
Била съм там в началото на май и много ми хареса. Вилата е нова, стаите и дворът са супер. Ние бяхме с включена вечеря и храната беше повече от добра. Басейнът беше с приятна температура.
Но управителят или там какъвто се води е малко досаден и имахме известни разправии с него за ваучера, тъй като не искаше да ни го признае. Така че при резервация, непременно уточнете, че ще бъдете с ваучер. Като изключим тези неуредици, препоръчвам. Дано съм била полезна.

# 2
Привет, Шоко!

Благодаря ти за мнението Simple Smile Звучи много добре, и на снимката, както и от сайта на вилата, обстановката изглежда добре. Басейнът изглежда доста голям на снимките, така ли е и в действителност? Също така ме интересува как са цените в ресторанта, ако можеш да споделиш впечатления. Ще се наложи да се хапва там извън ваучера, тъй като е само със закуски. И последно, какъв точно е бил проблемът с управителя, ако не е тайна? Да не правят мизерии, ако идваш със ваучер? Ще е неприятно, ако третират различно клиентите с ваучери от тези без.

Благодаря ти предварително! Simple Smile

# 3
  • София
Да, обстановката е доста добра. Басейнът е прилично голям, става за плуване. Цените, доколкото си спомням, бяха по-скоро високи, а менюто не е богато и е с разни по-завъртяни ястия.
Проблемът с управителя беше, че вечерта пожела да оправим сметките, аз му връчих ваучера, а той започна да ми обяснява как не можел да ми го приеме, как с този сайт отдавна не работили, как нямал получено плащане от фирмата. Настояваше да си заплатя нощувката и т.н. Последва дълъг спор и категоричен отказ от моя страна да платя отново стотина лв. Накрая дойде друга служителка, която оправи нещата, получих и извинение. Та такива работи.

# 4
  • София
Вила Екатерина е много хубаво място за почивка и за сватба, въпреки, че e извън София, и е малко далече. Бяхме притеснени най-вече как ще стане придвижването на гостите, защото голяма част бяха чужденци, но от агенцията ни за декорация ни предложиха координатор с английски език, който да ги придружава и наехме автобус, с който директно от хотела да дойдат на сватбата без да се притесняват и те и ние, че някой ще се изгуби.
Получи се перфектно, за което съм изключително благодарна на Деси и Теди от сватбена агенция Версай Декор, за красивата декорация и перфектна комуникация с гостите. От заведението останахме много доволни, персонала беше много точен, всичко беше супер, има хубав басейн, много зеленина и мястото за изнесения ритуал е с много хубава гледка. Препоръчвам го за всеки, който като мен искаше нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт