Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 638
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 295

И изобщо аз съм ''ЗА'' водата. И за пиене, че и за миене. ''ДА'' на водата!

"Каква вода бе братче? Водата съдържа микроби. На мен д-р Радева ми е забранила да пия вода"
 Wink Joy
 В вине мудрость, в пиве сила, а в воде микробы. Mr. Green
За това - у вратлето. Joy

Пациент при доктор:
- Какво пиете за кръвното?
- Водка.
- А за сърцето?
- Червено вино.
- Ами за бъбреците?
- Бира.
- Добре де, а вода кога пиете?
- Такова заболяване още нямам.

# 2 296
Маме  hahaha

Гледате ли живото? Пена пак е изплискала водата с лаф.
Не си  оправяла триъгълника,оправяла си крадрата.  Joy

# 2 297
 Райна и Златка Д "чисти и добри хора"??? ooooh! newsm78
 Мога само да се съглася, че Райна е чиста, добре я поомиха с водата!
 За останалото направи справка с миналите сезони:
Райна-първият ВБ-няма такова мрънкало,глезено и на моменти злобно същество! (в денса тези й качества нямаше как да се видят, форматът беше друг)
 Златка Д- даже се изчервявам като си спомня поведението й миналия сезон! Вербалните й  "напъни" и ругатните й върху Къци,даже бяха по-гнусни от "ужаса", който им причини Людмил!
 А пък този сезон, направо я ожалих горката, когато се възмущаваше от "морала" на съпругата на Миро, която я притеснява по телефона!

# 2 298
Пена каза, че няма защо да завижда на РЗ тя си имала "квадрат" (искаше да каже "триъгълник"), както и Пенка си имала такъв. След първоначалното неудоумение Ели, Денди и Киро стоплиха и избухнаха в смях. Според Киро това ще е новия лаф в родината.

# 2 299
Скрит текст:
Пациент при доктор:
- Какво пиете за кръвното?
- Водка.
- А за сърцето?
- Червено вино.
- Ами за бъбреците?
- Бира.
- Добре де, а вода кога пиете?
- Такова заболяване още нямам.

Водка с лед разрушава бъбреците. Ром с лед разрушава черния дроб. Уиски с лед разрушава сърцето. Джин с лед разрушава мозъка. Пепси с лед разрушава зъбите. Очевидно ледът е смъртоносен! Предупредете приятелите си - разкарайте леда! Пийте чисто! И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник!

# 2 300
....а, какво ще рече "ядат се завършва"?
"се" е по грешка. Ето цялата ми мисъл. Думата "ядат" завършва с "ат" не с "ът".

"Ъ" също може да е ПО ПОГРЕШКА. Simple Smile

Райна и Златка Д "чисти и добри хора"??? ooooh! newsm78
 Мога само да се съглася, че Райна е чиста, добре я поомиха с водата!
 За останалото направи справка с миналите сезони:
Райна-първият ВБ-няма такова мрънкало,глезено и на моменти злобно същество! (в денса тези й качества нямаше как да се видят, форматът беше друг)
 Златка Д- даже се изчервявам като си спомня поведението й миналия сезон! Вербалните й  "напъни" и ругатните й върху Къци,даже бяха по-гнусни от "ужаса", който им причини Людмил!
 А пък този сезон, направо я ожалих горката, когато се възмущаваше от "морала" на съпругата на Миро, която я притеснява по телефона!

Райна не е онази Райна от първия Вип! Двете със Злати са изключително добронамерени хора, който ги познава, го знае. Simple Smile

# 2 301
Докато Ели, Пенка, Киро и Денди са в Лондон и обсъждат Златките, останалите са по леглата си, но не спят още.

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 22:38 от Voayor

# 2 302
ели каза, как групата злобеели след изгонването на ДБЛ и да видел какво било да се прави на шут и да не вземе и лев  Sick Twisted Evil

егати гаднярките
определено вече не ги понасям
само за манджи и пари мислят - елементарни пикли  Twisted Evil

и смениха камерата  Close

# 2 303
А бе, на Лияна къде е тънкото, невинно гласче? Прави интервю на Коце и на лицето й няма грам от нейната невинност.

# 2 304
Райна е новият съквартирант на Лео в Кабинет 13. Тя спи в леглото на Недялко.

# 2 305
ели каза, как групата злобеели след изгонването на ДБЛ и да видел какво било да се прави на шут и да не вземе и лев  Sick Twisted Evil

егати гаднярките
определено вече не ги понасям
само за манджи и пари мислят - елементарни пикли  Twisted Evil

и смениха камерата  Close

Ама разбира се, то трябва да вярваме на всичко, каквото казва. Simple Smile)

# 2 306
Докато Ели, Пенка, Киро и Денди са в Лондон и обсъждат Златките, останалите са по леглата си.
Не разбрах коя от всички Златки злорадствала най-много за излизането на Людмил.
Изобщо всичките били на върха на щастието / има да чистят утре, да готвят, таз радост някъде трябва да избие /. Laughing

Лео като махленка клюкари пред Райна, как някой си бил казал, че приятелите му навън ще го подиграват, че е общувал с чалгаджийка.
Райна все още е с дамаджаната на главата, чисти си грима в леглото.
Райкова и тя мотае там.

# 2 307
Не мога да повярвам, че има хора, които оправдават поведението на този дебил Джийсън и намират действията му за забавни ShockedСигурна съм, че ако вас ви залеят с "чиста вода" или ви целят със стъклени предмети щяхте да откачите Mr. Green

Има живо излъчване!
Пенка-"Какво да и завиждам на Златка Р.,че има екстеншъни и силикон,ми аз предпочитам да съм естествена"  Laughing Според нея,на Финдо дупето било като залепнала поничка  Laughing
Затова в днешния дейли епизод дадоха как пита Златките откъде да си намери "доброкачествени екстеншъни" Mr. Green

И аз така не мога да повярвам,че някои хора одобряват поведението на Джийсън или пък на Пенка...........а Пенка ,то просто няма какво да му обсъждаме на това ромче-тъпо,грозно,ограничено,ниска култура/почти я няма/,със абсолютно самочувствие без грам покритие,с обременени гени,кой кой питам аз въобще е допуснал такова човече да се показва по разни формати,та нали толкова много млади хора го гледат ББ,то аман от печалбарство,но това вече е върхът.

# 2 308
Докато Ели, Пенка, Киро и Денди са в Лондон и обсъждат Златките, останалите са по леглата си.
Не разбрах коя от всички Златки злорадствала най-много за излизането на Людмил.

Не съм сигурен, защото прекъсна, но май РЗ.

# 2 309
А бе, на Лияна къде е тънкото, невинно гласче? Прави интервю на Коце и на лицето й няма грам от нейната невинност.

Дала я е на Райна, нали са си почти рода, заедно с ансамбълчетата. Mr. Green
Особено онова пискливо хихик, все едно в мозъка ти се забива.

Номирайте ме за изгонване, но аз ако я погледам още малко Райна с това на главата, лично ще я обръсна. В пъти ще е по-красива, а и няма да изглежда като клошарка. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт