Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 704
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 280

Аз мисля, че изля мръсната вода от картофите.... защитавайки този пример-вие приемате този модел на поведение и ставате част от него  Peace

Беше чиста вода.
И изобщо аз съм ''ЗА'' водата. И за пиене, че и за миене. ''ДА'' на водата!

Райна баш си се опита да му вземе купата от ръцете, но даде заден, като видя че иначе подкокоросващите я Златки се изнизаха. Laughing
Тя в ситуацията беше като една Пена на тяхната група.

# 2 281
Скрит текст:
Благодаря за поправките, които бяха отправени към мен. Изобщо не усетих присмех и ирония. Признавам си, че макар да се старая, правописа ми не винаги е изряден. Но ще ви помоля следващия път, когато решите да ме поправите, да си запазите думите за класните стаи, или там, където ще сте по-полезни. При мен за съжаление, не сте.

# 2 282

"Каква вода бе братче? Водата съдържа микроби. На мен д-р Радева ми е забранила да пия вода"
 Wink Joy

# 2 283
Лияна по Тв7. Пипнали са я

# 2 284
Аз се накефих как заляха Райна с вода.Все едно гледах някакъв филм  Twisted Evil
Не съм сигурна, че това е достатъчно основание да го гонят и не мисля, че е опасен..... bowuu

Сигурно трябваше да й обръсне косата, за да докаже, че е психопат...т.е играч де, нали за такъв се смята.
Абе и Райна не е вода ненапита, доста е проклета и тя.
Можеше и да я обръсне, можеше и да не я обръсне-никога няма да разберем вече..
Това е шоу

# 2 285
  • Никога на земята...
Има живо излъчване!
Пенка-"Какво да и завиждам на Златка Р.,че има екстеншъни и силикон,ми аз предпочитам да съм естествена"  Laughing Според нея,на Финдо дупето било като залепнала поничка  Laughing

# 2 286

Аз мисля, че изля мръсната вода от картофите.... защитавайки този пример-вие приемате този модел на поведение и ставате част от него  Peace

Беше чиста вода.

Райна баш си се опита да му вземе купата от ръцете, но даде заден, като видя че иначе подкокоросващите я Златки се изнизаха. Laughing
Тя в ситуацията беше като една Пена на тяхната група.

Напротив, искаше просто да види реакцията му, по изражението и си личи. Simple Smile

# 2 287
Така е - малко ядат, ама непрекъснато Laughing ... Пена и Елка все дъвчат нещо - вафли ли, що ли ... само мелят  Peace

Ядат протеиновите вафли на Киро.

# 2 288
Лиаяна по тв7
забравила си е мяукащя глас  Tired

# 2 289
Не мога да повярвам, че има хора, които оправдават поведението на този дебил Джийсън и намират действията му за забавни ShockedСигурна съм, че ако вас ви залеят с "чиста вода" или ви целят със стъклени предмети щяхте да откачите Mr. Green

Има живо излъчване!
Пенка-"Какво да и завиждам на Златка Р.,че има екстеншъни и силикон,ми аз предпочитам да съм естествена"  Laughing Според нея,на Финдо дупето било като залепнала поничка  Laughing
Затова в днешния дейли епизод дадоха как пита Златките откъде да си намери "доброкачествени екстеншъни" Mr. Green

# 2 290

"Каква вода бе братче? Водата съдържа микроби. На мен д-р Радева ми е забранила да пия вода"
 Wink Joy
 В вине мудрость, в пиве сила, а в воде микробы. Mr. Green
За това - у вратлето. Joy

Аз чудесно виждам, а и гледах съвсем внимателно - имаше огромното желание да се наложи глезанка. Как да и дръпнеш плитките. Laughing

# 2 291
Има живо излъчване!
Пенка-"Какво да и завиждам на Златка Р.,че има екстеншъни и силикон,ми аз предпочитам да съм естествена"  Laughing Според нея,на Финдо дупето било като залепнала поничка  Laughing

Освен това каза, че си пада по Денди. Mr. Green

# 2 292

Райна и Злати Димитрова са истиснки чисти и добри хора. Simple Smile)

ooooh!

#Crazy

# 2 293
  • Ямбол
....а, какво ще рече "ядат се завършва"?
"се" е по грешка. Ето цялата ми мисъл. Думата "ядат" завършва с "ат" не с "ът".

# 2 294
Излизането на Джийсън е БЕЗ сценарий, каквото сам си направи той, друг не може да му го направи. Simple Smile Такъв човек е той, какъвто се показа.

Общи условия

Активация на акаунт