Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 414
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Искат да ни втъкнат, че руси и черни Златки се променят, търпят развитие ,но какво....станали са по предпазливи, научили са се като животинки с инстинкт за оцеляване в средата, угодно за тях. Не вярвам в промяна, а само лицемерие, прикритие и дори в такава степен стават по-опасни. А  за Маги освен  ,че е толериран грозен модел ,водещ  и т.н...какво да кажа...повярвала си е и остава и от нас да го направим Joy

# 2 491
Според мен това, което прави атмосферата в къщата безкрайно неприятна е липсата на истински джентълмен, мъж на място с характер, който да защитава слабите.Финдо и Лео са свестни, но са твърде пасивни. Струпването на голям брой жени кокетки, слабохарактерни и злобни мъже + Пенка са една очаквано лоша комбинация. Няма лидер в тази къща, което води до анархия.

# 2 492
  • Варна
Вече на 100 места чета, че Пенка си е тръгнала по желание. Снощи я видях, но днес май не са я показвали..
А може би още спи. Thinking

# 2 493
  • Варна
Според мен това, което прави атмосферата в къщата безкрайно неприятна е липсата на истински джентълмен, мъж на място с характер, който да защитава слабите.Финдо и Лео са свестни, но са твърде пасивни. Струпването на голям брой жени кокетки, слабохарактерни и злобни мъже + Пенка са една очаквано лоша комбинация. Няма лидер в тази къща, което води до анархия.

Точно така. Няма разнообразие от характери, не знам дали е умишлено търсен ефект, но според мен си е чист дефект.

# 2 494

Съгласна съм  Wink

Вече на 100 места чета, че Пенка си е тръгнала по желание. Снощи я видях, но днес май не са я показвали..
А може би още спи. Thinking

Влязох да кажа същото. Въпреки че е нужно от едно място да напишат че Пена си е тръгнала и моментално ще се излезе новината на още 100 места  Laughing

# 2 495
  • До морето
Не я знам Райна каква е певица, но ми се струва различна от другите. От концерта им на Планета нали имаше една снимка на две, които бяха като две капки бозЪ. Дори не ги знам кои са. Бяха и двете в червено. Ансамбълчето на Райна за концерта беше нелепо, но света е виждала къде по-нелепи сценични облекла.  ooooh!

Преслава и Анелия.
Би трябвало тези мацки да се разбират предварително кой с какво и как косата. Аз помислих, че са конферансиетата и са ги направили еднакви. Всъщност може и така да е. Цялата информация получавам от темата тук и линковете, които пускате.

Преслава и Анелия сега имат обща песен и вероятно са се барнали в червено, за да я изпълнят. Иначе гледам на другите снимки, че на самостоятелните си изпълнения са облечени по друг начин!!!

Райна беше много хубава преди, по - старите си клипове е като кукла в лицето. Откакто си я направи тази горна джука, направо се окепази. Но тя си имаше някакъв комплекс с устните. Помня още от предния ВИП обясняваше, че постоянно ходи с червило, защото има някакъв белег на горната устна. Иначе по отношение на дрехите остана някъде в 2003та година - с тия пластмасови герданчета, две опашки и плисирани полички е жив кошмар ooooh!

# 2 496
http://www.blitz.bg/article/36600     интервю с Веско Кузмов за Ели

# 2 497
Искат да ни втъкнат, че руси и черни Златки се променят, търпят развитие ,но какво....станали са по предпазливи, научили са се като животинки с инстинкт за оцеляване в средата, угодно за тях. Не вярвам в промяна, а само лицемерие, прикритие и дори в такава степен стават по-опасни. А  за Маги освен  ,че е толериран грозен модел ,водещ  и т.н...какво да кажа...повярвала си е и остава и от нас да го направим Joy
А лошо ли е да вярваме че човек се променя за добро?Аз може и да съм найвна, но вярвам ,че идва една възраст в която  човек си сяда на дъто ,колкото и да е бил щур като млад

# 2 498
Тази Ели разказваше,че имала някакъв романс със затворник. Може и да си е измисляла,че ако е вярно...то бива да си падаш по лоши момчета но чак пък толкова. ooooh!

С този е била. Доколкото ми е известно не си измисля.

# 2 499
Тази Ели разказваше,че имала някакъв романс със затворник. Може и да си е измисляла,че ако е вярно...то бива да си падаш по лоши момчета но чак пък толкова. ooooh!

Ясно,мерси. Peace С убиец да имаш вземане даване. Има нещо сбъркано в тази жена. Психиката,моралът й.

# 2 500
  • София
Цитат
А лошо ли е да вярваме че човек се променя за добро?Аз може и да съм найвна, но вярвам ,че идва една възраст в която  човек си сяда на дъто ,колкото и да е бил щур като млад                                  
Ами да,хубаво е и надеждата не трябва да умира,но аз лично не вярвам... Даже знам случай лошият да става по-лош, лицемерния по... и т.н За мен умело се прикриват,умело със стаж играят, но да си променят възпитанието,характера...не!  Simple Smile

# 2 501
# 2 502
А когато Джийсън заля Райна с вода - Киро и Денди как се хилеха като пачи  ooooh! Но да не бъда лоша, алкохолът е виновен.

# 2 503
Пенка си е още там, и не само  Mr. Green дали са и маша и преса  Joy

готвят се за някакъв  купон  Rolling Eyes

и толкоз спря Crossing Arms

# 2 504

Ясно,мерси. Peace С убиец да имаш вземане даване. Има нещо сбъркано в тази жена. Психиката,моралът й.

Тя поне да е някаква мацка, а тя прилича на лелка, доста по-възрастна при това.

Общи условия

Активация на акаунт