Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 696
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Стара Загора
И ББ пак се доказа като интригант №1-добре групира отборите!

# 2 176
Не мога да  преценя коя ми е по-противна - Райна, Маги или двете тъпи златки. Егати тъпите кокошки, що не вземат да се изнесат вкупом.  Всички други ми се виждат по-готини.
newsm10

# 2 177
  • София
  Вече един час се правят на луди и ни разправят глупости, за лудия не остана време...

# 2 178
Похилих се от сърце.
На инфантилния бунт на ножиците, поведен от ромката (венсеремос!).
На възмутеното обсъждане на лоши трудови навици от Златките, дето имат доста рехав трудов стаж.
На поредния рев на ЧЗ (срам ме е , но не можах да се въздържа Embarassed )...
Смешни са с това чувство за достойнство, ако имаха такова, нямаше да са вътре. Жалки.
Оф, оф, Киро продължава да твърди, че 20 години живял за чест и слава. Що си мислА, че е на доста повече?!  Mr. Green  Или пред предидущите честта и славата са били мираж?!
Денди пък високи ценности... Оооох, Денди, вътре си, приятелю, нямаш полезен ход, все ще си в зелето.
И в крайна сметка нещо позитивно излезе от цялата работа - ако не можем да интегрираме циганите, те ще ни поведат към интеграция с тях. Справка - Пенка.  Laughing

# 2 179
  • Никога на земята...
Не мога да  преценя коя ми е по-противна - Райна, Маги или двете тъпи златки. Егати тъпите кокошки, що не вземат да се изнесат вкупом.  Всички други ми се виждат по-готини.
+1
И се опитват да влязат в някаква роля на изпълнителни домакини.

# 2 180
Киро & Ко (Киро и компания), май се взеха за коректив в тази къща сякаш newsm78 - доста смехотворно и пълна демагогия, но гледам, че хваща дикиш  newsm78  Порочните Златки v/s  фотозинтезиращите алкохолици  Close Хвани едните - та удари другите   Peace
Дендиту  пък -  наш виден аристократ Wink , който  кльопа като невидял по разни коктейли, ама тука ще гладува моля ви сЪ ...   уф, айде стига  Sick  

# 2 181
+1

Каква роля? ТЕ са СИ такива. Simple Smile

# 2 182
+1

+100

и умират от глад, докато ядат питки и леща  Twisted Evil

кукумявки  Confused

# 2 183
Ллелеее,тоя Джийсън ще бъде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
тоя директно в лудницата......бил излял чаша,то беше цяла кана..............
тоя пък ще им дава съвети........дрисльо ненормален

# 2 184
Стадо олигофрени, бих казала. Жалка история.

# 2 185
Райна пък и тя Финдо веднага щял да скочи да бие ДБЛ ooooh! Тя защо не скочи да го набие? А се ската

# 2 186
бедната лигла Райна и компания...

съвсем ми опротивяха тези!

# 2 187
Бррр, поизплаши ги здраво Sick

# 2 188
Райна пък и тя Финдо веднага щял да скочи да бие ДБЛ ooooh! Тя защо не скочи да го набие? А се ската
Тя е жена все пак. Sick
Подобни индивиди, подлагащи хората на публични унижения и изпитващи наслада от това имат нужда от психолог.
Направо ми се догади от тях.

# 2 189
  • out of space
Ми супер, аз пък искам да гледам такъв ББ

а не курорт за "Звизди"  Sunglasses

Утре е неделя. Излез на мегдана у ваше село и си спретнете поредния епизод с комшиите.

Общи условия

Активация на акаунт