Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 605
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 325
Aphrodisiac :*, явно познаваш двете девойки лично! Няма лошо! Но тук ние обсъждаме поведението им на екрана , това, което виждаме или сме виждали!  От тях лъха много голяма поза, престореност, а на моменти трудно сдържат истинската си същност, която никак не е бяла и красива!

Вие може да виждате това,ама пък ние не виждаме престореност,поза и т.н напротив момичетата се държат много естествено,точно такива са си и в живота,просто на вас ви е трудно да повярвате.............

# 2 326
  • Варна

ако тези трите останат на финал, нямам думи  ooooh!

А кой трябва да е на финал? Simple Smile

Има ли значение. ЧЗ ще спечели.

# 2 327

За съжаление и аз мисля, че е решено още преди да влязат.

# 2 328

Май Райна ще спечели  Thinking

# 2 329

айде стига бе  Shocked Mr. Green

тогава това ще е последния ББ който гледаме Mr. Green

# 2 330
Aphrodisiac :*, явно познаваш двете девойки лично! Няма лошо! Но тук ние обсъждаме поведението им на екрана , това, което виждаме или сме виждали!  От тях лъха много голяма поза, престореност, а на моменти трудно сдържат истинската си същност, която никак не е бяла и красива!

Вие може да виждате това,ама пък ние не виждаме престореност,поза и т.н напротив момичетата се държат много естествено,точно такива са си и в живота,просто на вас ви е трудно да повярвате.............

Те не ги пзонават, те не знаят.

Иначе съм имала честта аз лично да се запозная с господин Брад Люис и да бъда свидетел на позата му. Simple Smile) То голямо чудо беше. Повече нямам желание да го срещам.

ако тези трите останат на финал, нямам думи  ooooh!

СУПЕР!

# 2 331

аха абсурдистан, тя и си влезе като "принцеса"  Twisted Evil

# 2 332
Абе той не я харесва , ама тя май да  :дд Сладки са ми,  но все пак той си има приятелка не трябва така :д

Ще стане и тая работа като с картофите - дай, дай дай, па като не и даде, ще каже, че само се е шегувкала.  Mr. Green

Ники Кънчев трябва да е победител. За два сезона толкова да се изложи, че поне  една бяла искрица да остане в живота му. Или две - от фаровете на обявената за награда кола.
Когато го обявят за любимата звезда на България, всички от двата сезона ще минат да го плеснат по веднъж по дупето, както е редно за всяка заголила задник личност.

# 2 333
На практика щом едната групичка само е отгорна, и то съзнателно, за провалянето на мисиите и загубването на пълния бюджет, ами да. Не им се полага да ядът. Щом си мислят, че трябва да се акцентира върху по-важни неща, а не да си подсигуриш хубава храна през седмицата - нека си ядът ушите сега. Райна просто го пробва ДБЛ, а той й се върза.
Хич даже но го пробва, а се пробва да му ги вземе.
Не е тя тази, която да решава кой колко и какво да яде.
А ядат се завършва на -ат, няма глагол в българския език, който да завършва на -ът.

Спомнете си разговора между Маги и Киро. Тя се караше ,че хладилника е празен ,че ще са без храна... Той как я изгледа и попита - без храна? Те знаят,че има картофи ,боб, леща ,брашно и затова са спокойни. Ще ми е интересно ,ако бяха попитали Маги дали пости ,как ще отговори. За извън къщата иде реч Laughing Те всички постят. Тези в Троянския манастир също Joy Joy Joy

# 2 334
Така е - малко ядат, ама непрекъснато Laughing ... Пена и Елка все дъвчат нещо - вафли ли, що ли ... само мелят  Peace

Ядат протеиновите вафли на Киро.

Така ли било? Wink Да, ама вече не трябва да има  в къщата "вафлите на Киро" мисля си аз.  Той няма право да си внася собствена храна или за него да се заделя специална такава, а ще трябва да яде, каквото ядат всички останали ... Нали сам каза на Желязкова да се приспособявала - какво толкова, че имала анемия - айде са - много важно... капризи.  Е, те това е мъжка приказка Wink  - само дето не се отнася и за него   Rolling Eyes  
А пък горките бели птици  колко се притесниха, когато някой му беше изхвърлил бъркочите  ooooh!  

# 2 335
  • Варна
Значи имаме отбора на загубеняците ( от тях никой няма шансове да спечели и те си го знаят), срещу отбора на красавиците. Коя красавица ще спечели?
Засега е ЧЗ срещу Райна.
Като ЧЗ има известно предимство в момента. Има още две седмици, да видим на коя нервите ще поддадат.

# 2 336
За мен пък Денди не е достоен...не ме кефят злобни , дърти п....и. Високопарните му изрази започват да дотягат, когато не са подплатени с нищо друго(жена му най-после го е разбрала). Некадърник, който не умее да изкара и една стотинка, но с безкрайни претенции и неприятни маниери (само пред хора обаче, иначе се видя какъв гнусен мърляч е) Смеете се на Златките, че работят "Златки"...на тоя му се иска да работи "Денди" (и в двата случая търсят спонсори... Sick)

# 2 337
  • Варна
Така е - малко ядат, ама непрекъснато Laughing ... Пена и Елка все дъвчат нещо - вафли ли, що ли ... само мелят  Peace

Така ли било? Wink Да, ама вече не трябва да има  в къщата "вафлите на Киро" мисля си аз.  Той няма право да си внася собствена храна или за него да се заделя специална такава, а ще трябва да яде, каквото ядат всички останали ... Нали сам каза на Желязкова да се приспособявала - какво толкова, че имала анемия - айде са - много важно... капризи.  Е, те това е мъжка приказка Wink  - само дето не се отнася и за него   Rolling Eyes  
А пък горките бели птици  колко се притесниха, когато някой му беше изхвърлил бъркочите  ooooh!  

Киро е влязъл с условие да си рекламира и ползва храните. Ако ще му вземат храната, да отнемат козметика, фризьора и пресите на убавиците.

# 2 338
# 2 339

Желязкова в договора си има ли клауза че е с анемия и има нужда от определени неща? Thinking

А Киро явно по договор му се полага това, което има в къщата,
същото като с пресата на Златките и Пенка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт