Разделихме се за да помисли......

• 52 367
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Ами да, добра идея е по-раничко да се отсеят сериозните от несериозните.

Главно като се избягват неща от рода на "просто така се наслаждаваме".

Като имаш деца, докато станат на 18, няма такова нещо като "просто така".

# 76
Like_Smoke, точно онази вечер говорихме за няколко наши познати, които се разделиха с наистина обичани за тях жени, само заради наличието на дете от предишна връзка. И добре че го направиха.
Аз съм дете от първия брак. Да речеш, че говоря наизуст.

# 77
Like_Smoke, точно онази вечер говорихме за няколко наши познати, които се разделиха с наистина обичани за тях жени, само заради наличието на дете от предишна връзка. И добре че го направиха.
Аз съм дете от първия брак. Да речеш, че говоря наизуст.

Каси, извинявай, но не те разбрах съвсем

# 78
Има мъже, които обичат жените, които са до тях, харесват ги, но не могат да се пречупят и да бъдат с тях в сериозни отношения поради наличието на дете.
Майка ми има две провалени връзки, заради моя милост. Двама ергени са решили, че милата, сладка 3-годишна Касита с букли и големи черни очи не може да им врезе под кожата.
И чудесно, че са го показали на майка ми. Чудесно е, че и моите приятели го показаха на приятелките си. Чудесно е, защото после щяха да страдат и майка, и дете, и евентуално още едон, неродено все още.

# 79
Касита, значи имат чувства към майката, но не могат да си представят да бъдат бащи  newsm78

# 80
Има мъже, които обичат жените, които са до тях, харесват ги, но не могат да се пречупят и да бъдат с тях в сериозни отношения поради наличието на дете.
Майка ми има две провалени връзки, заради моя милост. Двама ергени са решили, че милата, сладка 3-годишна Касита с букли и големи черни очи не може да им врезе под кожата.
И чудесно, че са го показали на майка ми. Чудесно е, че и моите приятели го показаха на приятелките си. Чудесно е, защото после щяха да страдат и майка, и дете, и евентуално още едон, неродено все още.

Peace
Такива са и моите наблюдения. Благодаря, че сподели толкова подробно.

# 81
Касита, значи имат чувства към майката, но не могат да си представят да бъдат бащи  newsm78
По принцип не е толкова лесно да приемеш чуждо дете като свое и да поемеш отговорността да играеш ролята на баща, дори и да обичаш майката.  И няма нищо  по-хубаво от това един мъж да е честен с жената , вместо да й замазваш очите с някакви измислени причини. 

# 82
И понеже в този случай "чувства към майката" нищо не значи и
потенциално само създава проблеми, следва такива индивиди да се
отсяват рано-рано.

Един от начините е дълго време да се отказва секс. Поне 6 месеца
игри и закачки. Пък да видим колко наистина цени човека...

# 83
Касита, значи имат чувства към майката, но не могат да си представят да бъдат бащи  newsm78
По принцип не е толкова лесно да приемеш чуждо дете като свое и да поемеш отговорността да играеш ролята на баща, дори и да обичаш майката.  

Ясно, то и родните бащи, както се вижда не могат да го направят понякога  ooooh!
Бих казала, че ми е писнало от хора, които не знаят какво искат и повличат около себе си и други  ooooh!

# 84
Касита, значи имат чувства към майката, но не могат да си представят да бъдат бащи  newsm78
По принцип не е толкова лесно да приемеш чуждо дете като свое и да поемеш отговорността да играеш ролята на баща, дори и да обичаш майката.  
Ясно, то и родните бащи, както се вижда не могат да го направят понякога  ooooh!
Бих казала, че ми е писнало от хора, които не знаят какво искат и повличат около себе си и други  ooooh!
Абе не е луд този , който яде баницата в крайна сметка. То вярно, че не пита...Ама на 37г, след един развод хубаво е да се преценят някои неща и да не се втурваме като за последно Simple Smile
п.п. Не искам да ставам защитник на господина. Ама няма какво да се лъжем - и ние сме си виновни за някои неща.

# 85
Ясно, то и родните бащи, както се вижда не могат да го направят понякога  ooooh!
Бих казала, че ми е писнало от хора, които не знаят какво искат и повличат около себе си и други  ooooh!
Абе не е луд този , който яде баницата в крайна сметка. То вярно, че не пита...Ама на 37г, след един развод хубаво е да се преценят някои неща и да не се втурваме като за последно Simple Smile
п.п. Не искам да ставам защитник на господина. Ама няма какво да се лъжем - и ние сме си виновни за някои неща.

+1  Peace

# 86
  • Бургас
Че къде пише, че я е заблуждавал? Мечтае ли си били, но нищо конкретно, без планове, без дати, години.
Аз съм си мечтала поне с петима за подобни неща, без и аз и те да вярваме, че ще бъдат осъществени.
Какво да му е нещастното на пича? Пет месеца са нищо време. Я, да си беше тръгнал от нея като й беше направил едно дете.

Авторката пише "Мислихме за бебенце".  Как така планираш дете с един човек без сериозни намерения и планове за бъдещето с него. Очевидно й е обещал семейство, демонстрирал е сериозни отношения, а после е духнал. Освен това й казва, че я обича и че иска да е с нея, а после прави обратното на това, което казва. Всичко това ако не е заблуда.......

Пиша само въз основа на разказаното от авторката на темата. Разбира се, виновния за разпада на връзката може и да е тя самата, но няма как да знаем това.

# 87
Струва ми се, че авторката има прекалено големи очаквания към този мъж и той се е уплашил от тях. Не съм сигурна тези мечти за деца и семейна идилия дали не само само в нейната глава. Вкарвайки и детето в тази връзка ме кара да си мисля, че тя е тръгнала от самото начало с идеята да прави семейство с този мъж. И при срещата тя ако е плакала , той не е посмял да й каже в прав текст какво мисли ..затова ги е надрънкал тези сладки приказаки как я обича, че е до нея...ама е объркан.

# 88
Не знам дали е "прекалено големи очаквания", но аз с наличието на
дете приемах само връзки "или всичко, или нищо". Колкото и да е хубаво,
ако е временно и несериозно, би донесло повече проблеми.

Мъжете, които не са готови за "всичкото", следва да получат "нищото".

# 89
Мъжете, които не са готови за "всичкото", следва да получат "нищото".
Това ми хареса ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт