Разделихме се за да помисли......

• 52 655
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
За това, че го обичам и съм му казала, че искам да се грижим един за друг, ами нормално това хората правят когато са семейство
Приципно си права, че така правят хората когато са семейство. Но вие още не сте, нали? Това ме кара отново да мисля, че поведението ти, думите ти и изобщо държанието ти са го уплашили. Ти явно очакваш той да направи семейство с теб. А той дали е готов и дали иска?

Цитат
защото аз се гордея, че съм запазила това чисто женско и неподправено качество.
Аз не бих се гордяла с това, че лазя и рева пред някой мъж, колкото и да го обичам и да ме боли. Няма нищо неестествено и ненормално да ти е мъчно, да страдаш и да плачеш. Всяка от нас е минала през подобни изживявания, не ни е непознато като усещане. Но да молиш някой да се върне, не е признак на женственост Peace

Цитат
ще ви кажа , че имам богат и доста успешен сексуален живот за който много жени могат само да мечтаят.
Чудесно, дано да е било така, но да беше понатрупала опит относно мъжката психика и поведение. Сега щеше да ти е по-лесно да се ориентираш какво се случва и какво да очакваш.

И накрая, трябва да си наясно , че когато искаш мнение и съвет във форум, можеш да прочетеш различни мнения. Детинско и наивно е да се сърдиш, че някоя от потребителките е написала нещо, което на теб не ти харесва.

Вярвам ти ,че си объркана, но наистина вземи се стегни и се дръж като 37г. жена.

Пожелавам ти успех и най-вече мъдрост! Peace

# 136
Не прочетох цялата тема,за да не се повлияя от мненията на другите.Ще кажа какво мисля аз-първо 5 месеца не са кой знае колко дълга връзка,второ ти си разведена,по-голяма и с дете,и трето-предложила си му се на тепсия един вид,дала си му да разбере,че си в кърпа вързана,обичаш го,ще го чакаш и пр.глупости.Ми много ясно,че се е почувствал притиснат и затова си е плюл на петите безславно.Истинските,100%-вите мъже не правят така.Един мъж ако обича истински жената,остава с нея,а не да бяга с изсмукани от пръстите мотиви.Хайде моля ти се,искал време да помисли!Какво ще му мисли-или е с вас,или си отива.За времето,през което сте били заедно не те ли е преценил?!Не те ли е опознал?!Или клишираното-не съм наясно с чувствата си,дай ми време и т.н. е добро прикритие.Съжалявам ако звуча рязко,но ако любовта ви е била толкова голяма и истинска(те всичките любови в началото са големи и истински Mr. Green)той защо ще си тръгва?!Значи нещо във връзката не му отърва...помисли над това.
Най-важната си ти,това си го повтаряй непрекъснато!Няма значение какво иска той,какво мисли,какво чувства.Важната си ти и детето,никой друг.Постави твоите чувства и емоции на преден план,използвай периода на тази раздяла,за да си проветриш главата,да си изясниш нещата за себе си.После може да стане така,че ти да не искаш да си с него GrinningИ не слушай подобни любовни песни,не се отразяват добре когато човек изживява сърдечна драма.Успех и малко повече достойнство  bouquet

# 137
След определена възраст човек не става гьон, нечувствителен, с убити емоции.
Но намира баланс на емоциите и се представя като цялостен обект, в който
има изкристализирана Прозорливост, която съчетава и балансира по правилен начин
рационалното и емоционалното. В крайна сметка човек трябва да прави това, което
е целесъобразно. А емоциите по-често водят до нецелесъобразни действия.

Няма смисъл човек да се гордее, че е стигнал 37 г., без да е овладял този баланс.
Това не е чувствителност, това е стагниране в една роля, самоналожена програма.
Това дори не е женственост, а е глезотия, слабост на характера и житейски дефект.

"ще ви кажа , че имам богат и доста успешен сексуален живот за който много жени могат само да мечтаят."

След определена възраст сексуалният опит не се брои за плюс, а за минус. Номерът е
сексуалният опит да доведе до трайна връзка или да се е случвал главно в трайни връзки.
За другото си има термин. Да, научи за мъжката психика. Иначе в превод за теб
"богат сексуален опит" значи, че са те употребили доста пъти. Не бързай да се радваш...

# 138
Това в кристалната си топка ли го видя?

# 139
  • Пловдив
Не прочетох цялата тема,за да не се повлияя от мненията на другите.Ще кажа какво мисля аз-първо 5 месеца не са кой знае колко дълга връзка,второ ти си разведена,по-голяма и с дете,и трето-предложила си му се на тепсия един вид,дала си му да разбере,че си в кърпа вързана,обичаш го,ще го чакаш и пр.глупости.Ми много ясно,че се е почувствал притиснат и затова си е плюл на петите безславно.Истинските,100%-вите мъже не правят така.Един мъж ако обича истински жената,остава с нея,а не да бяга с изсмукани от пръстите мотиви.Хайде моля ти се,искал време да помисли!Какво ще му мисли-или е с вас,или си отива.За времето,през което сте били заедно не те ли е преценил?!Не те ли е опознал?!Или клишираното-не съм наясно с чувствата си,дай ми време и т.н. е добро прикритие.Съжалявам ако звуча рязко,но ако любовта ви е била толкова голяма и истинска(те всичките любови в началото са големи и истински Mr. Green)той защо ще си тръгва?!Значи нещо във връзката не му отърва...помисли над това.
Най-важната си ти,това си го повтаряй непрекъснато!Няма значение какво иска той,какво мисли,какво чувства.Важната си ти и детето,никой друг.Постави твоите чувства и емоции на преден план,използвай периода на тази раздяла,за да си проветриш главата,да си изясниш нещата за себе си.После може да стане така,че ти да не искаш да си с него GrinningИ не слушай подобни любовни песни,не се отразяват добре когато човек изживява сърдечна драма.Успех и малко повече достойнство  bouquet
Ама защо го обвинявате човека, че не е истински мъж??!?!?!! Иска да има несериозна връзка, да излизат заедно, да правят секс, а жената напира за семейство и брак. Ми не иска да се жени човека, какво толкова странно има?! Може да си е 100% мъж, да е привързан към жената, но да не иска да се жени. Според мен иска да се разделят, но да не остави жената да го мрази. Затова използва клишираното "имам нужда от време". Това е ясен сигнал, също както другото клише "искам да останем приятели".

Това в кристалната си топка ли го видя?
И аз мисля, че няма да се върне.

# 140
Аз бих искала да знам повечко за социо-икономическото положение.

Защото независимост за жената идва от едни доходи нагоре. Вкл. и
независимото мислене. И не само доходи, а и произход и образование.

Все пак трябва да знаем хората от коя черга са, връзките и бракът
се различават за различните класи.

# 141
  • Пловдив

Това пък защо!? Аз произлизам от семейство, в което майка ми прави в пъти повече пари от баща ми (изобщо има над средните за страната доходи), а аз си седя у нас и гледам децата си и ме издържа мъжа ми. Какво общо има?!

# 142
Хм, аз пък се надявам да не се върне. За доброто на всички им.

# 143
  • Пловдив
Хм, аз пък се надявам да не се върне. За доброто на всички им.
Не знам дали ще научим какво е станало Simple Smile

# 144

Това пък защо!? Аз произлизам от семейство, в което майка ми прави в пъти повече пари от баща ми (изобщо има над средните за страната доходи), а аз си седя у нас и гледам децата си и ме издържа мъжа ми. Какво общо има?!

Ти недей, има си значение дали си от сой или си от плебса. Не е до пари даже.

Браковете и връзките са много различни в различните случаи.

# 145
Браковете и връзките са много различни в различните случаи.
Така е...Да не говорим, че понякога дори са спасение да не живееш с мама, тати и цялата рода. Та в този ред на мисли е интересно какъв е начина на живот на авторката. Принципно , не държа да ми дава отчет.

# 146
  • Пловдив
 Shocked

# 147
Какво се пулиш, Янтра?!  Simple Smile
Жена, омъжена заради това да не живее в село, до което ходи автобус два пъти на ден.
Мъж, женен, за да се отърве от брат си, страдащ от психично заболяване и баща алкохолик.
Мъж, натиснат да се ожени и замине в друг град, за да се отърве от хазарта. Бегъл опит.
Жена, омъжена насила, за да си цитирам "позатвори малко краката".
Жена, която вижда касичка в бъдещия си съпруг.
Мъж, който е наясно, че чрез бащата на бъдещата си жена ще успее много, ако тя му стане настоящата.

Когато аз се омъжих, говореха, че съм го направила, защото милото имало басейн и ми подарил кола.  Party

# 148
  • София
Може да е споделил с близките си и те да не са одобрили избора му .
Всяка майка иска детето й да се ожени за свободен човек .
Дори и в днешно време предразсъдъците ги има . Confused

И на мен това беше едно от първите неща,които ми дойдоха на ум.
Ако връзката Ви вече е била достатъчно задълбочена,много вероятно е той да е съобщил на родителите си за Вас.Разбира се с всички подробности за разликата във възрастта,за детенцето ти и т.н.
Не всички родители/хора са либерално настроени към горните факти.Възможно е да са му говорили,говорили и в момента да се чувства объркан и разкъсан между теб и родителите си.
Разбира се може и да греша. Peace

# 149
  • Бургас
Какво се пулиш, Янтра?!  Simple Smile
Жена, омъжена заради това да не живее в село, до което ходи автобус два пъти на ден.
Мъж, женен, за да се отърве от брат си, страдащ от психично заболяване и баща алкохолик.
Мъж, натиснат да се ожени и замине в друг град, за да се отърве от хазарта. Бегъл опит.
Жена, омъжена насила, за да си цитирам "позатвори малко краката".
Жена, която вижда касичка в бъдещия си съпруг.
Мъж, който е наясно, че чрез бащата на бъдещата си жена ще успее много, ако тя му стане настоящата.

Когато аз се омъжих, говореха, че съм го направила, защото милото имало басейн и ми подарил кола.  Party

Явно тези хора на часа биха се оженили заради тези неща и затова смятат, че и ти си се оженила заради тях. Смешни хорица.
Наистина в днешно време масово браковете се сключват поради "прагматични" причини и доста често искрената любов не присъства сред аргументите им за женитба.

П.П. Като цяло не разбирам защо се засегна авторката. Вярно, че на места се попрекали малко с епитетите и квалификациите, но когато търсиш искрено мнение трябва да си готов да чуеш всичко. Иначе за какво е тази тема. Да подсмърчаме редом с нея и да я оплакваме ли?

Общи условия

Активация на акаунт