Разделихме се за да помисли......

• 52 640
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Е, жената се е развела 2011, връзката с непрежалимата любов е през последните пет месеца, все трябва някой да е запълнил помеждутъка от две години, още повече дамата се похвали с пълноценен сексуален живот, на който драгите съфорумки могат само да завидят  Thinking

# 181
  • София
мъж, който наистина обича, никога не си тръгва.

bowuu така си е

# 182
не съм чела цялата тема, затова директно - аз го разбирам човека, ерген, а ти с дете, това  е голяма отговорност и не всеки има плещите да я поеме. редно е да размисли, а ти си помисли - дали е най-доброто наистина за вас тримата.

любовта си е любов, казват, траела 3 години Laughing/не знам, така съм чела само/, но освен нея и въпреки нея има тежести, отговорности и задължения всекидневни и съвсем не се изчерпват в рамките на три години.

ами представи си да беше решил да поразмисли след няколко години, когато имате/примерно/ и общо дете, а на него му е дошло в повече.

хубаво е решил човекът , а на теб - най-доброто ти желая.

мъж, който наистина обича, никога не си тръгва.

няма такова нещо - ако не можеш да дадеш цялата си всеотдайност, колкото и да обичаш другия, себе си обичаш повече. и тогава е по -здравословно да си тръгнеш навреме, а не след време.

ох, мамасита не се ли е намесила, там за брака - хегел, киркегор, кант Simple Smile

# 183
Е, жената се е развела 2011, връзката с непрежалимата любов е през последните пет месеца, все трябва някой да е запълнил помеждутъка от две години, още повече дамата се похвали с пълноценен сексуален живот, на който драгите съфорумки могат само да завидят  Thinking

Само дето между сексуален живот и "връзка" има разлика. Това да са те употребили
и зарязали няколко пъти дори не се брои за сексуален живот...

# 184

Само дето между сексуален живот и "връзка" има разлика. Това да са те употребили

Е? Защо пък нея да се употребили? Може тя, да е употребила някой  Thinking

# 185
Мъж може много да обича и пак да си тръгне.  Peace Да не забравяме мъжкото Его, което в много случаи е много по-голямо от любовта им. И когато след време, разберат, че без жената до себе си и егото им нищо не струва, тогава се сещат, че обичат. Но обикновено вече е късно.

# 186

Това е само по филмите. По принцип и двата пола страдат от необвързания секс, но
не мога да приема, че за жената е напълно безобидно да се "даде" на някого, заради
удоволствието.

Дали наистина има жени, които си правят необвързващ секс без последствия?

# 187
Не го разбирам аз, това. Ще обича, пък ще си тръгне. За мен това не е сериозен мъж. Като си се хванал с тази жена си разбрал, че е разведена и с дете. Или си начесваш крастата за няколко пъти и си дигаш шапката, или я приемаш такава каквато е. Колко ергени има, които се женят за разведени с дете, пък който й да им мрънка, хората като обичат си устояват позицията и толкова. За мен това е сериозен мъж, всичко останало е емоционална незрялост.

# 188

Това е само по филмите. По принцип и двата пола страдат от необвързания секс, но
не мога да приема, че за жената е напълно безобидно да се "даде" на някого, заради
удоволствието.

Има. Поне аз познавам две, които са разведени и си имат гаджета само за секс. Не искат да има безразборни сексуални връзки с различни мъже и са си хванали по едно гадже, но е само за кревата. Няма чувства, няма емоции, няма обещания. Не се движат заедно, не се представят за двойка, не празнуват заедно празници, не ходят по разходки. Виждат се само за секс и толкова.

# 189

удоволствието.

Има. Поне аз познавам две, които са разведени и си имат гаджета само за секс. Не искат да има безразборни сексуални връзки с различни мъже и са си хванали по едно гадже, но е само за кревата. Няма чувства, няма емоции, няма обещания. Не се движат заедно, не се представят за двойка, не празнуват заедно празници, не ходят по разходки. Виждат се само за секс и толкова.
Дали аз не съм едната?  newsm78 секс и толкова, ама като стане по-дълго във времето вече не е баш така, вярвай ми, поне за мен.  Embarassed

# 190
О, това си е вид обвързване пак- щото спи само с един.

Аз имах предвид- да ходи по мъже наред, без последствия за психиката.

Защото ако си имаш човек само за секс, пак има емоции и обещания. Макар
да не се изказват на глас.

# 191

Че има и такива. не си ли чувала, че ако жената е била наранена от мъж, започва да си отмъщава, като спи с тях и ги зарязва.

# 192

Толкова точно го написа. Уж отворена връзка, без обвързване, но е един момент е минало не малко време и се оказва, че връзката си е баш затворена. Щом спиш само с един, няма как да няма емоции, нищо че ги потъпкваме, крием, правим се че ги няма и прочие.

# 193
Момичета,
Колкото и да я разнищваме тази наша раздяла, варианти за развръзката има много.Всички сме с различна психика и реагираме понякога според разума, понякога според чувствата си.
Моля Мамасита Бандида да не анализира научно след като не е запозната с подробностите и не познава хората за които говори.Няма идеални хора, няма и идеални постъпки, всичко зависи от това как е решил Бог да се случи.
Аз искрено се моля, да се случи това , което Бог смята за най-добре за трима ни.
Благодаря за добрите думи и късчето надежда, които ми дават някои от вас.Така ми се ще да е, но дали...
Каквото и да стане, този мъж ще остане светла звезда в моя живот.Той е грижовен, сериозен, улегнал и разсъдлив мъж.Забавен е , артистичен .Това , което няма е мъдростта на моите години.
Не съм го тревожила след последната среща.Не съм му звъняла, няма SMS-и.Не мисля и да го правя.Неговото мнение и желание е важно за мен.
Доста глаголи се разиграха между нас през това време.Всичко беше много бързо, може би ,защото бяхме неразделни.Причината да го запозная с детенце е това, че той искаше да прекарва повече време с нас двете, след като я видя случайно един ден.
И както казва той да не търся вината в себе си, защото на бялото черно не може да каже...Вина не търсим един в друг.Търсим ясна мисъл, не продиктувана от силни чувства и страсти, защото общото ни бъдеще зависи от това.Ех, до скоро... Heart Eyes Hug

# 194
macipici, малката изживява ли липсата му?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт