Разделихме се за да помисли......

• 52 576
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Хепи, той знае , но мечтите не съвпадат.

# 271
Такива размисли по мое мнение не са на добре.
Първият и последният, който искаше да си мисли дали да сме заедно, след една година голяма, страхотна, необезпокоявана от нищо любов, се оказа страхливец, когото мама беше нахъсала яко срещу мен. Не, че не бях се усетила по - рано, ама бях млада и глупава и вярвах, че той ще направи всичко за мен.
После се оказа, че освен маман има и друг обект, който му се предоставя и той едва ли не искал да ни мери с коя ще му е по - по - най. Ми оставих го да си мисли и изобщо не му дадох избор. След като се е замислил, значи няма място в моя живот. Говоря конкретно за споменатите обстоятелства.
П.П.Беше първата ми голяма, опустошаваща, луда любов. След него нямам друга такава. Много се промених. И не съжалявам.
По настоящем той си е женен за онази девойка и си имат дете. Хубава двойка са. И за нея, майка му се опитала да се меси, но след моята загуба явно е решил повече да не поддава. Все пак се е поучил от грешката си.

# 272
Момичета Hug
Чета всичко, повярвайте.... Grinning Само, че не ми остава много време , за съжаление.
Радвам се , че все пак има само няколко варианта да се развият събитията и са 50/50.
Не знам дали да пиша още подробности.Ризите ми не са кирливи, повярвайте..., но не ми се иска да се разголвам напълно.Все пак сериали има доста и там драмите са достатъчни за тези, които търсят това в думите ми.
Вече споделих с вас , че случилото се  ме изправи  пред сериозно изпитание, за което не бях  готова.Аз съм силна жена и ще се преборя със себе си, да не взимам прибързани решения и да не направя грешка с поведението си.Ако има нещо към което съм пристрастена, това е той...Признавам си............ Wink
Само Ви моля, за вашите положителни мисли и молитви да се случи, това, което е най-добре за нас тримата.
 Peace

# 273
Само не бързай да забременяваш, когато той се прибере. Защото от "разделихме се да помисли" до игра на "иди ми дойди ми" крачката е малка.  Peace Hug

Ми нищо , търсим следващия ! Crazy

А междувременно получаваме на готово общинско жилище и опъваме яко помощи, щото сме нацвъкали деца от всеки, от който са ни омеквали коленцата. На това му викам семейно планиране  Confused
Няма ги сякаш вече много такива. АЗ имам само една такава позната. И много е важно децата да са на имената на майката, с баща "неизвестен". Тя това го беше съобразила. Иначе общинско жилище през крив макарон. И всеки път цветна бременност беше карала милата.  Tired Но това е много офф, авторката не е чак толкова...

# 274
В живота не е гарантирано нищо, добре е да улавяме все пак яркочервените сигнали, че нещо изначално не е наред. В този смисъл ако мъжът "мисли" повече от месец, максимум два, значи каквото и да мисли, все тая. А животът си продължава и мъжете нямат свършване така или иначе и повод  за безпокойство просто няма. Ако пък се усети бързо и наистина иска да сте заедно - добре дошъл Simple Smile

Въобще за мен всичко, което не е необратима трагедия, е просто бял кахър, на който трябва да се гледа с чувство за хумор  Crazy И да се извличат съответните поуки занапред. Особено пък по отношение на мъжете - незаменими такива няма.  Wink

# 275
  • Бургас
Момичета Hug
Чета всичко, повярвайте.... Grinning Само, че не ми остава много време , за съжаление.
Радвам се , че все пак има само няколко варианта да се развият събитията и са 50/50.
Не знам дали да пиша още подробности.Ризите ми не са кирливи, повярвайте..., но не ми се иска да се разголвам напълно.Все пак сериали има доста и там драмите са достатъчни за тези, които търсят това в думите ми.
Вече споделих с вас , че случилото се  ме изправи  пред сериозно изпитание, за което не бях  готова.Аз съм силна жена и ще се преборя със себе си, да не взимам прибързани решения и да не направя грешка с поведението си.Ако има нещо към което съм пристрастена, това е той...Признавам си............ Wink
Само Ви моля, за вашите положителни мисли и молитви да се случи, това, което е най-добре за нас тримата.
 Peace

Пуснала си темата на 24.11. Това значи, че вече е минала цяла седмица. До кога господина смята да те размотава? До кога ти ще му позволиш да те размотава? А на детето какво казваш? Че е в командировка ли?
Колкото и да го обичаш, трябва да обичаш първо себе си и да проявяваш повече достойнство и гордост. Трябва да си пристрастена не към него, а към детето си. Честно казано ако някой мъж се държи така унизително с мен, просто ще го намразя. Все едно кандидатстваш за работа при него и след интервюто той ти е казал, че ще си помисли дали да те наеме, а дотогава трябва да чакаш нервно до телефона.Айде по пързалката  Stop
Стегни се, избърши си сълзите и се уважавай повече. Заслужаваш нещо по-добро, а не някакъв смешник, дето си плюе на петите, защото не знае какво иска. Много си голяма, за да се занимаваш с такива незрели инфантилни мъже. Трябва ти мъж на място, който като каже нещо, го устоява, а не изчезва като Дейвид Копърфилд.

# 276
Авторката ще е най-щастливата жена на света, когато спре да мисли за тоя хубавец мамин и се успокои. Защото такива връзки са много изтощаващи, по цял ден и цяла нощ да го мислиш каква простотия ще измисли и с какво ще те "изненада". Не, мерси.

# 277
Авторката ще е най-щастливата жена на света, когато спре да мисли за тоя хубавец мамин и се успокои. Защото такива връзки са много изтощаващи, по цял ден и цяла нощ да го мислиш каква простотия ще измисли и с какво ще те "изненада". Не, мерси.
Абсолютно! Хайде няма нужда чак от молитви за подобни неща, а положителните мисли  и енергия би трябавло да се насочват към наистина важни и градивни  неща Peace За бели кахъри е излишно да се хаби енергия и нерви, както и да си подчиниш мислите на това! Peace

С това не искам да кажа, че не пожелавам на авторката най-доброто, разбира се!
Наистина мина време от началото на темата, съответно от дните за размисъл на хубавецът. Чудя се как го свърта и как издържа, ако наистина я обича?  Ето тя го обича и страда, плаче, липсва й и ако зависеше от нея до сега 100 пъти да го е потърсила. То се мисли ден, два три...Не знам, може и да не съм права, но на мен ми идва в повече ..

# 278
Аз не знам колко време се мисли. Ако аз не знам дали искам да съм с един човек, мисленето ще ми е по-скоро самонавиване в едната или в другата посока.

# 279
  • Бургас
Аз не знам колко време се мисли. Ако аз не знам дали искам да съм с един човек, мисленето ще ми е по-скоро самонавиване в едната или в другата посока.

Аз имам съмнения, че той може да тъче и на два стана. Може да иска да скокне просто от единия клон /авторката/ на друг /друга жена/. Ако е срещнал друга може да иска да я опознае, за да реши с коя иска да продължи. Иначе с друго не мога да си обясня какво е това дълго мислене. За какво мисли толкова? Дори и да беше нещо хипер важно за обмисляне ще мисли ден-два-три и толкова.
Надявам се да греша, но е много вероятно да си прави други планове, които включват евентуално и друг човек и просто да държи авторката като резервен вариант, ако не му се получат нещата.

# 280

Ако е срещнал друга може да иска да я опознае, за да реши с коя иска да продължи. Иначе с друго не мога да си обясня какво е това дълго мислене.
 но е много вероятно да си прави други планове, които включват евентуално и друг човек и просто да държи авторката като резервен вариант, ако не му се получат нещата.
Това е съвсем реална възможност.

# 281
Вече не броя колко пъти питам дали живеят заедно ? Thinking Thinking Thinking
Според мен не .

А тази раздяла може би значи изобщо да не комуникират известно време ? Thinking

# 282
Вече не броя колко пъти питам дали живеят заедно ? Thinking Thinking Thinking
Според мен не .
И аз чакам да каже, но няма. Май само са се срещали.

# 283
Има си правило за мислене преди големи промени. То е свързано
с особеностите на хората. Три дни, след това скачаш.

Всичко отгоре е глезотия.

# 284
Имам си теория, че когато човек се оттегля "да мисли", изобщо не потъва в никакви размисли и страсти, нито пък тепърва претегля "за" и "против", защото вече има готовото решение в главата си.
Това е по-скоро времето, в което човек привиква с мисълта за вече взетото решение, и обмисля как да понесе последиците, които ще произтекат от него.

Общи условия

Активация на акаунт