Разделихме се за да помисли......

• 52 428
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
  Какво стана с казуса на авторката, че ме мързи да чета? Събраха ли се , или се разделиха?

Къв казус, кви пет лева - тя авторката страда, решава й се съдбата, а вие "казус"  Mr. Green Mr. Green

и се е регистрирал преди 8 години тоя приятел ...

Това пък къде го видяхте  newsm78 newsm78 newsm78

# 601
  Какво стана с казуса на авторката, че ме мързи да чета? Събраха ли се , или се разделиха?

Къв казус, кви пет лева - тя авторката страда, решава й се съдбата, а вие "казус"  Mr. Green Mr. Green

и се е регистрирал преди 8 години тоя приятел ...

Това пък къде го видяхте  newsm78 newsm78 newsm78

В профила на този потребител , който ни нарече проЗти ! Mr. Green

И ти си много разсеяна , Надеее ! Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Ще видим тая работа ! Whistling

# 602
много се говори тук за години --от еди колко си години еди какво си...от еди колко си еди онакво си. Да , но има фактори много по-важни от годините. Привлекателна ли е жената за мъжете, какво й е обркъжението, какво й е здравето, богатството и тн. Няма аккво да се лъжем има жени, които са харесвани и привличащи в много широк диапазон от години (и до 50 познавам) и жени, които ако са над 20 няма кой да погледне.

тук уважаемата тарталет като почнала от "висотата" на своите 22 години да дава акъл на 37 годишна жена, че не трябвало да подбира много много. Що за дивотии...

# 603
Темата си е за ключ  вече. Авторката дано е добре, никаква я няма. Всеки вече влиза, казва си нещо - къде по темата, къде не.. Grinning Направо забравих за какво всъщност беше темата, нЪл съм проЗта Mr. Green

# 604
  • Tам през Атлантическия океан
Е стига сте глозгали колала  Laughing Hug

Няма ли нова тема да се преместим  Blush Mr. Green

# 605
Е стига сте глозгали колала  Laughing Hug
Няма ли нова тема да се преместим  Blush Mr. Green
Ами а де?! И аз за това апелирам Grinning

# 606
# 607
какво стана с авторката , не намирам постове  от нея? Sad язък за оптимизма ми.

# 608
какво стана с авторката , не намирам постове  от нея? Sad язък за оптимизма ми.
Ами погледнах - от 1-ви не е влизала. Да не се правя на ясновидка, ама ми се струва че още се изасняват. Не ми се вярва ей така от раз да стане. Дано да е добре , все пак.

# 609
Страда безутешно ... Confused

# 610
А може би стихоплетства.

# 611
Хепи Мама, разделиха ли се? ох аз имах добри предчувствия за точно този случай...

# 612
Хепи Мама, разделиха ли се? ох аз имах добри предчувствия за точно този случай...
ами не е много ясно. Тя го карала да каже''сбогом'' защото вече не можела да чака, а той не бил взел решение , ама той мълчал...като един истински партизанин. Ни ''сбогом, ни '' оставам''..И тя като един истински мъж взела нещата в свои ръце и взела решението - казала ''сбогом''. Но всъщност за него щяло да бъде много трудно...според авторката... Само не разбирам защо ще му е трудно, след като той не я спира да си тръгне? Изобщо да се просълзиш от мъка за тоз нещастен човечец... Confused

# 613
  • София - Рим и обратно
Аз не можех да проумея безсилието на Исайкова, по-скоро . Извинете, че намесвам тук нейната тема, но нали се преплитат малко казусите, та... А ето, че тя само чете, а да пише не ще Laughing. Познайте що! Grinning.
Дамата от тукашната тема ми се струва доста по-трезва като мисъл и действие...

# 614
Какво е станали с Исайкова?

Да, мъж не те ли спира, значи не си му важна...но и тя не трябваше да го притиска. Да беше се отдръпнала и да изчака...

Общи условия

Активация на акаунт