Разделихме се за да помисли......

• 52 404
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.
То бива инфантилност, наивност и доброволно унижение..........
От цялата история само за детето ми е жал  Tired

# 631
  • София - Рим и обратно
Айдеее, и детето ожалихте Joy.. Жената е влюбена, разделят се, страда си там нещо...какво толкова?! Инфантилност, унижение....къде пък чак толкова?

# 632
  • Бургас
Айдеее, и детето ожалихте Joy.. Жената е влюбена, разделят се, страда си там нещо...какво толкова?! Инфантилност, унижение....къде пък чак толкова?

Абсолютно го жаля детето. Имам позната, на която майка й направи много бели /да сме точни - 3 на брой, едната от които в момента е грижа на моята близка/, защото не знаеше как да си подбира мъжете в живота.
Не мога да повярвам, че авторката вместо да си търси стабилен и сериозен мъж, се е затръшкала и засополивила като 17 годишна ученичка за някакъв, който очеизвадно не иска да има никакви отношения с нея. "Силната буря" и чувства са само в главата на авторката. Мога пари да заложа, че човека си е казал "В какво се забърках" и си е плюл на петите.
43 страници се изписаха да й се налива акъл в главата, но тя не вдява.
От последния й пост бях  Shocked  ooooh!

# 633
  • Tам през Атлантическия океан
Именно  Peace

Переживала, страдала, ревела, думала, что бросил... Умылась, оделась, улыбнулась, глянула в зеркало, опаньки... Неееееет! ПОТЕРЯЛ!

Скрит текст:
Преживявах , страдах , ревах , мислех ,   изостави ме ..... Измих се , облякох се , усмихнах се , погледнах се в огледалото ...опаа НЕ Загуби ме !

# 634

Ти си с жена с дете, не ти трябва някой днес съм тук, утре не. Ала бала.
  bouquet

А ако е жена без дете, трябва ли и такъв  newsm78 newsm78

Някои жени се влюбват повече, когато им бягат и им правят номера. Аз лично изобщо не го намирам за забавно.
Когато детето познава въпросния господин, не е време за игрички от сорта.

Не съм в България и не знам дали го има в бг, но тук моя позната за 0 време си изби от главата една любов. Има го и като приложение за смартфони, казва сe badoo.

# 635
Момичета,
Тук съм, много съм ангажирана.
Не се е променило нищо след раздялата.Не сме се виждали, само си "говорим с монитора".Има и добро и лошо, но аз съм тотално объркана.
Всички ме съветват да не страдам и да продължа напред..., но сърцето ми е рана.Мислите ми са с него....Толкова надежди си заминават........Не е лесно да отрежем с ръка и безчувствено да продължим точно сега, когато най силна буря се разразява в душите ни
Моля Ви, не ровете повече, ако искам нещо да споделя с вас ще го направя.Нека да видим какво е отредено да се случи.
Повярвайте ми пламъкът гори в сърцата ни, а разумът говори различно от сърцето.
С най-добри чувства Hug

Кои сте тия "ни"? Правилно би било  да се каже: "... буря се разразява в душата МИ. Пламъкът гори в сърцето МИ". Освен това когато разумът и сърцето говорят различно, нещо с любовта не е баш както трябва. Истинската любов изисква единство на разум и сърце, другото е литературно произведение с привкус на романтизъм и сантиментализъм. Кое пречи на разума, че да не е в синхрон със сърцето във вашата история??? И двамата сте свободни, зрели хора. Не сте Монтеки vs Капулети, не сте от различни религии, не сте от различни етноси и култури, не сте от различни социални среди (той принц, ти пепеляшка), не сте с възрастова разлика 10,15, 20 ... години. Освен всичко: такива драми и анализи: ама сърцето, ама разума, ама душата... са в главите на жените. Един мъж иска ли нещо - прави го. Ако "гори", както ти му вменяваш, хич няма да седи и да гледа монитора, а ще е при теб.

# 636
  • Варна
Тц, не ги вдявате много, много нещата!  Naughty
Той и пише, че я обича, значи е така.  Защо сте толкова лоши и не стискате палци заедно с нея да се върне, а всячески се опитвате да стъпчете любовта им? Те изгарят един за друг, но ох, ах, ех и т.н. тази лоша съдба как ги разделя! Жестоки сте, бъдете съпричастни!
 Stop

# 637
Каква съдба ги разделя,че нещо не схванах newsm78Нали и двамата са свободни,защо,аджеба,като се  обичат толкова силно,се гледат само през монитора?!Не разбрах защо авторката говори в множествено число за чувства и страдания,какво им пречи да са заедно.Какъв разум,какво сърце,или са заедно или не са.Дано авторката никога не разбере какво значи в действителност съдбата да те раздели с някого!

# 638
  • София
Каква съдба ги разделя,че нещо не схванах

Абе така е по-драматично  Mr. Green Mr. Green

# 639
Каква съдба ги разделя,че нещо не схванах

Абе така е по-драматично  Mr. Green Mr. Green
Като в сърцераздирателна поп-фолк балада. "Като залеза и зората".  Tired

Съгласна съм с Дессс, че определено той губи много повече.  Mr. Green Тя губи само него, а той губи две прекрасни същества, които са го обичали.

# 640
Дали пък ? Thinking
Сигурно ли е , че той иска точно те да го обичат ?
Аз мисля , че не .

На мен не ми е нужно да ме обича някой , когото аз не обичам .
Дори ще ми е досадно .

# 641
Дали пък ? Thinking
Сигурно ли е , че той иска точно те да го обичат ?
Аз мисля , че не .

На мен не ми е нужно да ме обича някой , когото аз не обичам .
Дори ще ми е досадно .
Права си. Но след 5 месеца няма ли да има поне някаква малка привързаност?  newsm78

# 642
Не знам , Риъл .
Зависи той какво е търсел с тази жена .

# 643
Именно  Peace

Переживала, страдала, ревела, думала, что бросил... Умылась, оделась, улыбнулась, глянула в зеркало, опаньки... Неееееет! ПОТЕРЯЛ!

Скрит текст:
Преживявах , страдах , ревах , мислех ,   изостави ме ..... Измих се , облякох се , усмихнах се , погледнах се в огледалото ...опаа НЕ Загуби ме !
обичам те бе Дес Simple Smile

# 644
"Ако обичаш някой, пусни го на свобода! Ако се върне, значи и другите не са го искали!"

Общи условия

Активация на акаунт