ТравеРтиСт с финтифлюЖки пее песен на гЪнсЕТ Роузес, става лаОрЯТ в раЬона-87

• 31 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 675

Фен:

"охх ами и аз само това чета на всякъде и тъйкато съм фен на наторалната козметика много исках да ги опитам,но просто съм със мазна кожа на лицето и в корените на косата и затова малко с страхувам да няма обратен ефект Thinking
"

# 676
Цитат
Разплакаме !!!
Как може да си помислиш, че се пише слято? Как го изговарят?
Цитат
това е най-отдачния начин

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:57 от dafinov list

# 677
Цитат
Разбиваме сметаната с захарта,прибавяме млякото и продалжаваме барканетоСлед това на водна баня разтопяваме Желатина и прибавяме кам сместа,Втава или формичказа торта налагаме бисквити ред,редсметана и така докато сваршат бисквитите наи отгоре пак сметана и украса с плодове слагаме в хладилник за 1,2,и готовоооооо,ПРЕКРАСНА Е И ВКУСНА

# 678
  • София
Цитат
аз мисля , че в крайна сметка идеята , да се правят домашни пюрета, е те да аса по-питателни и полезни.

да е много игрзива, здрава и усмухната

помеждувременно

В деня в който готвя бебека, яде прясна и топла храна, за другия ден правя упражнението с обръщането на капачката.

Би трябвало да зависи, от гъстотата на пюрето.

Със сигурност, в голяма част от университетите има изискване и за бал.
ще ти дадът там на място

И аз предполагам , че ако го направиш , следващия семестър след  като си получила помощта, не би трябвало да има проблем.

# 679
В темата за студентската помощ са се събрали една от друга по-грамотни студентки...  Tired

# 680
  • София
Цитат
дюшеджета

# 681
Цитат
Докато не изчета всичко в новия форум и започна да се оринтирам по-добре в него
Цитат
Здравеите,бих искала да помоля никой от вас да ми напише ..любовта ми самаан..или ...сърцетоми  самаан..,триабва ми за татоировка и не искам да се довериавам само на татуиста.много благодаря предварително

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 20:38 от Palmyra

# 682
Цитат
Съоражението е било най-голямото на Балканския полуостров.

# 683
  • На един клон
Цитат
Ма на нея не и пука въобще.

Цитат
Голям фен съм и!

Масово се бърка "й" с "и".

А в случая какво е объркано?

# 684
Масово се бърка "ѝ" с "й", бих казала аз.

# 685
  • забравих си мисълта...
Масово се бърка "ѝ" с "й", бих казала аз.

Не го бъркат, а някои нямат възможност да го изпишат и затова или го пишат като нормално "и", или като "й". Аз също нямам тази възможност и или го копирам от някъде, или го пиша така "и´", когато не е за официален документ.

# 686
"Й" вместо "и" с ударение е неправилно; пише се просто "и", когато няма възможност за изписване на ударението.
Като казах, че ги бъркат, имах предвид горния цитат, който е посочен като грешен, а не е.

# 687
  • София
Цитат
направих си тест зо а бременост вчера вечерта очерта се само контура на втората черта утре мисля да посетя доки

Цитат
на нас доки ни изписа био гайа,растат ни зъбки в момента,,не ядем с разстройство сме,,
Това "сме" и "ние" винаги ме е разсмивало.

# 688
  • забравих си мисълта...
"Й" вместо "и" с ударение е неправилно; пише се просто "и", когато няма възможност за изписване на ударението.
Като казах, че ги бъркат, имах предвид горния цитат, който е посочен като грешен, а не е.

То и моят начин не е правилен, и го знам, но когато не става дума за официален документ го пиша така. Всъщност това да е проблемът... Проблемът е, че често  пишат "й" вместо "и", като например "територий", вместо "територии".
Колкото до горния пример, той е направо безобиден.

# 689
  • София
Цитат
Моята майка се интересува от бригади за работа в чужбина и поточно от фирмата...

Цитат
Ехехее .. кога темата така се разгорешти ,
така ме разсмя ,  насалзиха ми се очите от смях .. а стаята ми е с отворена врата до стаите на малките което гледам та се опитвам да се кикотя без глас !

Общи условия

Активация на акаунт