ИСТАНБУЛ коледно-новогодишен [тема 27]

• 42 761
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
 smile3525  благодаря за темата.

# 16
  • у нас
Привет и от мен, момичета! Благодаря за изчерпателната информация в темата   bouquet  В събота бяхме в Истанбул и инфото от тук, много ми помогна. Честно вече два вечера сънувам този град. Невероятно е. Влюбих се.  Simple Smile

# 17
Привет и от мен, момичета! Благодаря за изчерпателната информация в темата   bouquet  В събота бяхме в Истанбул и инфото от тук, много ми помогна. Честно вече два вечера сънувам този град. Невероятно е. Влюбих се.  Simple Smile
A репортажа Grinning кога да го чакаме  bouquet

# 18
A репортажа Grinning кога да го чакаме  bouquet

И снимчици нещо...  Thinking

# 19
  • Бургас / UK
Севрноирландски благодарности на Шебечето за новата тема Hug Heart Eyes
На Анджи искррени пожелания да и се получи ходенето до Истанбул...
И сега сме в очакване на разказа на Синара Mr. Green,а също и продължение от Редеми Heart Eyes
Дано новата тема е изпълнена с много разкази и снимки  Praynig

# 20
 smile3525 за старанието и очевидно желанието, с което се изготвя темата  newsm51 а това за хубавото настроение, добронамереността на всички тук и любовта към прекрасен Истанбул. Вече го посетих 2 пъти, сега март планирам пак и затова гледам да съм в течение на събитията тук. С благодарности към всички, които правят атмосферата тук  такава каквато е smile3501 txtloves

# 21
  • Варна
И аз тук! Шебечко, мерси!  bouquet

Аз вечИ много мЪ Й срам, ама какво да се прави... времето не стига. Embarassed

# 22
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Изчетох вА  hug

Семейство Ексайтедови, честито ви  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много щастие, много любов, много задружие, много братчета и сестричета на малкия Ексайтедчо и незабравими пътешествия! Наздраве за вас!  sohappy

Сега ще прочета и пътеписа, дано е нов, че иначе всичките в тоя сайт по темата съм ги изчела   Blush

Андж, дано станат нещата и ще чакаме включване за нови вкусни и пивки места  Mr. Green

Да изгледате клипа в началото, пазя го от февруари за да го пусна в подходящия момент.

Ей, ако имах възможност да избирам къде да съм на НГ щях да избера нашия град - толкова ми липсва, че  ooooh!

# 23
Като гледам видеото,миналата година е било много красиво и цветно в Истанбул.Сигурно и тази се очертава да е яко там,но пък се чудим за тази оферта .Някой бил ли е там миналата година ,ако може да кажете Simple Smile

# 24
  • София
Като гледам видеото,миналата година е било много красиво и цветно в Истанбул.Сигурно и тази се очертава да е яко там,но пък се чудим за тази оферта .Някой бил ли е там миналата година ,ако може да кажете Simple Smile

Има тема "Море в Турция". Според мен момичетата там ще са ти по-полезни. Предполагам, че все някой е бил в хотела. Можеш да провериш и какви са отзивите, а и цените в Букинг (там цените са на стая, а не на човек  Wink). На мен лично хич не ми се вижда като "изгодна оферта". Близо по 100 лева на ден на човек, но пък за Нова година може би е добре. Разпитай и за цените на допълнителните екскурзии, защото обикновено струват доста парички, а в студено време не виждам какво може да се прави по цял ден в хотела. Разбери и дали хотелът е в самия град, защото често са на 20-30 км от Кушадасъ, а подвеждащо ги водят, че са в града и без собствен превоз не можете да мръднете никъде. Обикновено в Грабо уточняват какъв е процента на отстъпката, но в случая май няма такава.  Laughing

Ей, ако имах възможност да избирам къде да съм на НГ щях да избера нашия град - толкова ми липсва, че  ooooh!

Знаеш ли каква хубава магистрала към Константинопол са направили гърците?  Wink За няколко часа си там.  Wink

Първото нещо, което направих като отворих новата тема, беше да видя клипчето. Много е хубаво, а украсата на града е великолепна.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 20:54 от Тaня67

# 25
  • София
Привет и Hug за всички в темата!
Много ще се радвам, ако някой посети за
НГ нашия град и после да разказваа...

# 26
Клипчето е много хубаво! Украсата им е невероятна, все едно гледам някоя столица на Западна Европа /не, че съм била в много от нейните столици, но така си ги представям по Коледа  Sunglasses/. Само песничката не е много в тон с Тр., но карай и тя е готина  Grinning.

# 27
  • Sofia
Шебече,   bouquet
Чета ви много редовно, че темата внася слънчице и босфорска романтика в ежедневието...

# 28
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Танче, това е едно от малкото видими последствия от ЕС - мрежата от хубави пътища. Магистралата на лице, сега остана да намеря колата и спонсор за бензина и нощувките  Laughing Mr. Green

Хелънче, и аз така си ги представям. Коледно никъде не съм била, ама гледам картинки и клипчета. Нишанташъ си е много светско място, пък  Peace

Изчетох пътеписа - много ми хареса. Не помня, да съм го чела преди.

Пине, ако ни четеш обозначи се.   bouquet Джулиана също така   bouquet

# 29
Шебече, благодаря ! newsm51
Много красота, много нещо на първа страница !  Heart Eyes

Хайде, малко и от мен !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт