Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 152
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • ПЛОВДИВ
Въпросче?
Имам пратка с срок на доставка 60 дни,
колко преди крайния срок да пусна диспут
(вече са минали 45 дни) Peace

# 496
  • София
Момичета, случвало ли се е на някоя от вас да не може да плати, макар да има пари в картата?! Мисълта ми - е платих няколко поръчки и продължавайки по установения ред да платя и другите изведнъж плащането ми е отказано  Thinking В картата има достатъчно пари, а и в момента е единствената карта, в която има. Сега да не се окаже, че трябва да ходя да внасям в другите карти, за да платя. Не мога да знам дали е от сайта или от банката издател - да звъня ли на банката да питам или няма смисъл, а да хуквам да зареждам другите  Mr. Green

# 497
Имате ли някакъв имейл на Алиекспрес като кастъмър съпорт?

# 498
  • София
abrikotin13, ами пробвай да питаш в банката - възможно е да има някакъв дневен лимит за брой или сума на транзакциите и да си го достигнала - тогава ще трябва да ползваш друга карта или да изчакаш 24 часа.

remi_rem, в първия пост на темата са дадени 2.

# 499
Благодаря ти! Hug Уж гледах внимателно, ама като ти е напечено ...

# 500
  • Beyond the stars
Въпросче?
Имам пратка с срок на доставка 60 дни,
колко преди крайния срок да пусна диспут
(вече са минали 45 дни) Peace

Ако се движи Tracking number-a и се вижда,че е изпратена, според мен диспутът е излишен. Ако виждаш,че е изпратена, можеш да удължиш срока за доставка и ако тогава вече не пристигне да мислиш за диспут  Peace

# 501
Момичета, случвало ли се е на някоя от вас да не може да плати, макар да има пари в картата?! Мисълта ми - е платих няколко поръчки и продължавайки по установения ред да платя и другите изведнъж плащането ми е отказано  Thinking В картата има достатъчно пари, а и в момента е единствената карта, в която има. Сега да не се окаже, че трябва да ходя да внасям в другите карти, за да платя. Не мога да знам дали е от сайта или от банката издател - да звъня ли на банката да питам или няма смисъл, а да хуквам да зареждам другите  Mr. Green
Миналата седмица ми блокираха картата заради съмнение в неправомерно използване.
Провери в банката.

# 502
Питай в банката. На мен ми се случи наскоро и се оказа, че имам дневен лимит за плащания в чужбина( и не само де, но бях надвишила чужбинския) Срещу скромната сума от 1,5 ми вдигнаха лимита и си платих поръчката след няколко часа

# 503
Получих съобщение от един продавач,че поръчки с купоните трябва да се платят до края на промоцията... ако е вярно и аз съм изгубила няколко купона. Оставих някои плащания за довечера. Ех,че ме е яд... Sad
Blush И на мен парите не ми стигнаха вчера и днес, като ми преведоха майчинството, доплатих останалите. Наистина днес купоните си ги плащаш.

Мога ли да откажа неплатена поръчка, или трябва да изчакам да и изтече срока. Нямам никакво намерение да я плащам,.... И като не платя в срок може ли да получа кофти рейтинг като купувач?
Присъединявам се към питането.

# 504
Здравейте, моля за малко помощ, тъй като отворих един диспут и не стигнахме до съгласие с продавача и ескалирах диспута, което го правя за първи път. Сега имам мейл от сайта:

Thank you for shopping on AliExpress.

The status of your dispute ( Case no.413835530) on AliExpress has been updated. Please log in to AliExpress Complaint Center< http://channel.alibaba.com/complaint> to provide the evidence/give a response to AliExpress before the due date.
If the evidence is larger than 2MB, you could upload it to Mediafire and provide us with the valid web link.

и като отворя линка ме изпраща да попълвам една форма. Какво представлява това? Каква е процедурата след като се ескалира диспута, какво следва.
Много благодаря за предварителната информация!  Hug

# 505
Нормално ли е поръчка с доставка до 23 дена и срок за обработка 60 дни?
Относно срока за обработка 60 дни-не те съветвам да поръчваш, ужасно много е това само за обработка, при повечето продавачи е 7 дни, има и такива с по 30 дни (което също е досадно и по-добре да се избягва), обаче 60 дни си е направо ужас  Shocked

Да чакам ли още или направо да ескалирам диспута, че вече много му се ядосах. Благодаря много на тези които ще дадат съвет и мнение.
Аз бих ескалирала. Щом ти е писнало да чакаш и след два пъти удължен срок, няма какво да ги жалиш повече.

Не те съветвам да поръчваш. Продавачът е съмнителен отвсякъде.

Може ли да споделите за дрехите, за да съм сигурна...на английската номерация 10-12 кое от американското съответства 6-8 ли  newsm78  UK 10-12 = 6-8   newsm78
По принцип е така, както си писала: UK 10-12 = 6-8; обаче в Алиекспрес винаги гледай техните мерки в сантиметри, китайското 12,8 или L в повечето случаи няма нищо общо с европейското, камо ли с американското  Wink

Аха ОК, , знам за повсеместното забавяне и четох че ако стоките престоят повече от месец, запецнати на Пекин се връщат явтоматично на продавача, та мислех да не би като не съм поискала удължаване , да не се окаже после че съм изтървала срока за диспут, е ще ги изчакам пък кавото сабя покаже  Grinning
Спокойно, имаш си право на диспут до изтичането на срока за доставка (хубаво е около 3-4 дни преди крайната дата да го пуснеш диспута, за всеки случай). Дано не се налага да пускаш и да си пристигне пратката  Peace

Нали в дадена обява има "вземете купон от 2 долара", цъкаш и ти изписва "имате вече купон".
Отидох да плащам, но ми иска код на купона. От къде да го видя, защото в "моите купони" го няма?  Thinking
My coupons - Seller coupons

Мога ли да откажа неплатена поръчка, или трябва да изчакам да и изтече срока. И като не платя в срок може ли да получа кофти рейтинг като купувач?
Изчакай си спокойно да се самоанулира, няма никакви негативни последствия, нито пък ти се отразява по някакъв начин  Peace

От общо 13 пратки от септември и октомври, днес виждам, че са дошли тези жилетки: http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Free-shpping-Ladies-wom … ir/609258678.html , поръчах си черна и бяла, като ги прибера, ще дам отзиви. Поне нещо е пристигнало най-накрая, вече ги чакам за Великден тия пратки  Mr. Green

# 506
  • София
Днес получих тези ръкавички http://www.aliexpress.com/snapshot/289017280.html Страхотни, мека кожа, много нежни, прекрасни. Дойдоха в много луксозна опаковка. Първоначално реших, че няма как да ми станат, но кожата лесно отпусна, че имам доста голяма ръка  Simple Smile Трудно си намирам ръкавици тук. Жалко, че вече са на доста висока цена, щях да си поръчам и други цветове.

# 507
  • Sofia
Харесах си 2 якета. Моля, ако някой ги е поръчвал да даде отзиви. И двата продавача нямат feedback...малко ми е съмнително, но не мога да ги намеря при други по-сигурни продавачи. Моля за помощ. Ето ги якетата:
http://www.aliexpress.com/item/2013-luxury-fox-fur-slim-medium-l … d/1510625157.html
http://www.aliexpress.com/item/2013-winter-rex-rabbit-luxury-lar … t/1510630849.html

# 508
  • Казанлък

При мен е същото. Платих едната поръчка и на втората запецна. 5 пъти ми отказа плащането.
Минах към 3 та поръчка и я платих успешно и нея.
Втората пак я отказва,а там е ползван купон от Алито за 20$ от тази сутрин. Успях да се вредя за тях преди работа.
Ще пробвам довечера със друга карта,стига купона да е валиден....за което се съмнявам Sad

# 509
  • София

При мен е същото. Платих едната поръчка и на втората запецна. 5 пъти ми отказа плащането.
Минах към 3 та поръчка и я платих успешно и нея.
Втората пак я отказва,а там е ползван купон от Алито за 20$ от тази сутрин. Успях да се вредя за тях преди работа.
Ще пробвам довечера със друга карта,стига купона да е валиден....за което се съмнявам Sad

Ей сега звънях на банката (в момента колкото и нерентабилно да е плащам с ОББ) - казаха ми, че няма лимит за плащания картата и че последно съм се опитвала да платя в еди колко си часа, но картата тогава е блокирала и сега всичко е наред - мога да платя. Да, ама не - пак не ми дава. Ще пробвам след малко пак и ако на 10-тия  Mr. Green път не стане, ще трябва да ходя за внасям в другите катри.
Да не би пък сайта нещо да се бъгва  newsm78 Няколко пъти се опитвам да пиша съобщение на няколко продавача и не става.

Общи условия

Активация на акаунт