Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 525

току що направих плащане Thinking
Смени банката Wink ефикасно бързо и лесно  Blush

# 526
По напред в темата някой беше писал,че не може да търси в сайта-блокирва и при мен е тъка.С Google hrom съм,какъв може да е проблема?

изтрийте си артикулите, които сте търсили в търсачката  Peace

Благодаря Wink

# 527
  • у нас
Сега на свой ред да попитам тези, които са се сблъсквали с този проблем - пристигна ми стока с петно и захабен плат, излющени камъчета. Какъв % според вас мога да искам да ми възстановят?
Писах на китаеца два пъти, като за да ми отговори чакам по 3-4 дни, направо ми писна.

# 528
  • София
Момичета, случвало ли се е на някоя от вас да не може да плати, макар да има пари в картата?! Мисълта ми - е платих няколко поръчки и продължавайки по установения ред да платя и другите изведнъж плащането ми е отказано  Thinking В картата има достатъчно пари, а и в момента е единствената карта, в която има. Сега да не се окаже, че трябва да ходя да внасям в другите карти, за да платя. Не мога да знам дали е от сайта или от банката издател - да звъня ли на банката да питам или няма смисъл, а да хуквам да зареждам другите  Mr. Green

При мен е същото. Платих едната поръчка и на втората запецна. 5 пъти ми отказа плащането.
Минах към 3 та поръчка и я платих успешно и нея.
Втората пак я отказва,а там е ползван купон от Алито за 20$ от тази сутрин. Успях да се вредя за тях преди работа.
Ще пробвам довечера със друга карта,стига купона да е валиден....за което се съмнявам Sad

Ей сега звънях на банката (в момента колкото и нерентабилно да е плащам с ОББ) - казаха ми, че няма лимит за плащания картата и че последно съм се опитвала да платя в еди колко си часа, но картата тогава е блокирала и сега всичко е наред - мога да платя. Да, ама не - пак не ми дава. Ще пробвам след малко пак и ако на 10-тия  Mr. Green път не стане, ще трябва да ходя за внасям в другите катри.
Да не би пък сайта нещо да се бъгва  newsm78 Няколко пъти се опитвам да пиша съобщение на няколко продавача и не става.

Имам подобен проблем, но малко по-голям!!

Снощи купих един пуловер и при вкарването на данните ми отказа плащането, после пробвах още 2 пъти и чак на 3-тият път се получи с друга карта. След което изведнъж сайта спря да приема каквито и да било плащания (нямам лимит, а пък и бях направила няма и 20долара покупки до тогава). Купила съм още 10 неща още от снощи и не мога да ги платя, пробвах със 4 различни карти и ми отхвърля и 4-те!!!
Отворих си сега пощата и видях следното съобщение, свързано с въпросният пуловер!

" Dear,

Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 60535287247291 has been closed for security reasons.Please be assured that the payment for this order was not deducted by AliExpress.

To avoid order cancellation, please follow the below steps to submit a claim:
1.Sign in to AliExpress
2.Go to My Orders and locate this order
3.Click “View Details”
4.Click “Want to Claim”
5.Submit the following documents:
 •A copy of your personal ID or passport if you used a personal card for the transaction or a copy of your business  registration if you used a business card
 •A copy of both sides of the card used
 •A copy of the bank statement for the card used

Just a gentle reminder - a bank statement is a document that shows all the money that went into or out of your bank account during a particular period of time. If needed, you can contact your bank to get this document.

For security reasons, please conceal the middle digits of your card number. However, please make sure that we can locate the card holder’s name, card issuing bank as well as the last four digits of the card/account number.

Once your card information is verified, you can place your order again. "

Защо са ми изпратили такова нещо, как така са затворили транзакцията. Каква е причината ? И какво да правя с тия документи, дето са ги написали, че ги искат.
Мислите ли, че това има общо с това, че не мога да използвам картите си и да плащам в сайта?!
На някой случвало ли му се е нещо такова!?

Моля ви, дайте ми съвет, какво да направя!?   Praynig Praynig

# 529
Съмняват се,че се оптваш да плащаш с чужди карти.Опитвала ли си да плащаш с карти не на твое име-предполагам да нали?

# 530
  • София
Съмняват се,че се оптваш да плащаш с чужди карти.Опитвала ли си да плащаш с карти не на твое име-предполагам да нали?

Да, 2 от тези 4 карти не бяха на мое име. От това ли е целият проблем. И сега как да го поправя?!

Благодаря   Peace

# 531
Здравейте, случи ми се нещо странно, отворих да проверя до къде ми е стигнала пратката  и се оказа, че номера който ми е даден е за пратка в Шумен, писах на китаеца, но нямам отговор, предполагам се повдига диспут сега. Аз от самото начало се съмнявах в тази сделка, но като ми се появи, че е тръгнала за БГ се успокоих, но явно си е измамник. А като основание за диспута, грешен адрес ли да подам, никога до сега не съм пускала такъв.

# 532
Здравейте,

Мисля да направя първата си покупка и си харесах това яке:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-double-breasted-fur-c … 3/1130102536.html
и това
http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrived-Winter-Thick-Ext … s/1349679666.html

Обаче проблем - как да определя размера? Четох, четох (и в сайта и във форума) и съвсем се омотах  newsm78
Гръдната ми обиколка е 86 см. Обикновено нося S размер, но пък в таблиците ми се виждат големи.

Искам нещо от този вид, ако някой има добри впечатления и е получил подобен тип яке, моля да сподели  Praynig

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 15:23 от meri_as

# 533

Да, 2 от тези 4 карти не бяха на мое име. От това ли е целият проблем. И сега как да го поправя?!

Благодаря   Peace

Ако си исаш поръчките да им изпълниш исканията за документите,които трябва да им представиш за да се легитимираш.Абсолютно нормално е да го искат от теб-дори да си платила с картаа на съпруга и да сте с една фамилия-това те не го знаят,а и не ги интересува.Нормални мерки за сигурност.

# 534

Имам подобен проблем, но малко по-голям!!

Снощи купих един пуловер и при вкарването на данните ми отказа плащането, после пробвах още 2 пъти и чак на 3-тият път се получи с друга карта. След което изведнъж сайта спря да приема каквито и да било плащания (нямам лимит, а пък и бях направила няма и 20долара покупки до тогава). Купила съм още 10 неща още от снощи и не мога да ги платя, пробвах със 4 различни карти и ми отхвърля и 4-те!!!
Отворих си сега пощата и видях следното съобщение, свързано с въпросният пуловер!

" Dear,

Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 60535287247291 has been closed for security reasons.Please be assured that the payment for this order was not deducted by AliExpress.

To avoid order cancellation, please follow the below steps to submit a claim:
1.Sign in to AliExpress
2.Go to My Orders and locate this order
3.Click “View Details”
4.Click “Want to Claim”
5.Submit the following documents:
 •A copy of your personal ID or passport if you used a personal card for the transaction or a copy of your business  registration if you used a business card
 •A copy of both sides of the card used
 •A copy of the bank statement for the card used

Just a gentle reminder - a bank statement is a document that shows all the money that went into or out of your bank account during a particular period of time. If needed, you can contact your bank to get this document.

For security reasons, please conceal the middle digits of your card number. However, please make sure that we can locate the card holder’s name, card issuing bank as well as the last four digits of the card/account number.

Once your card information is verified, you can place your order again. "

Защо са ми изпратили такова нещо, как така са затворили транзакцията. Каква е причината ? И какво да правя с тия документи, дето са ги написали, че ги искат.
Мислите ли, че това има общо с това, че не мога да използвам картите си и да плащам в сайта?!
На някой случвало ли му се е нещо такова!?

Моля ви, дайте ми съвет, какво да направя!?   Praynig Praynig
Ох и при мен се получи същото. Проблема ми е, че използвах купон за 10 долара и сега дори да си направя поръчката няма да мога да го използвам отново, а 10 долара са си 10 долара  #2gunfire

# 535
 а да ви попитам и за тези сако
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Fashio … ne/869765241.html

дали си отговарят размерите. Аз гледам и посочените, но ако някой си е купувал от тях да даде отзив ако може.

# 536
а да ви попитам и за тези сако
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Fashio … ne/869765241.html

дали си отговарят размерите. Аз гледам и посочените, но ако някой си е купувал от тях да даде отзив ако може.
Това е форумското сако, доста момичета го получиха и казват, че си отговаря на размерите в таблицата. Аз също го чакам, поръчах ХС по съвет на момичетата и на продавача.

# 537
Благодаря Синьорита Мърморита. А ти от същият продавач ли си го поръчала.

# 538
Благодаря Синьорита Мърморита. А ти от същият продавач ли си го поръчала.
Не, но сега не мога да ти дам линк към моя продавач, понеже пиша от телефона.

# 539
Получих тези жилетки http://www.aliexpress.com/item/SW01-New-Fashion-Women-s-Cardigan … it/609258678.html в черно и бяло. Точно като на снимката, с изключение на логото. За парите си са идеални  Sunglasses

Иска от мен да откажа поръчката аз. Но не разбирам защо трябва аз да я отказвам при положение че вината е негова... Какво да правя в тоя случай?
Иска да я анулираш, защото няма налични от размера бодита, които си поръчала и не може да ги изпрати. За да ти върнат парите, канселирай поръчката, както е написал китаецът. 7-10 дена след канселиране, ще си получиш парите  Peace

Сега на свой ред да попитам тези, които са се сблъсквали с този проблем - пристигна ми стока с петно и захабен плат, излющени камъчета. Какъв % според вас мога да искам да ми възстановят?
Писах на китаеца два пъти, като за да ми отговори чакам по 3-4 дни, направо ми писна.
Пусни диспут за пълен рефънд, никакъв процент, всички пари да си ти връщат. Какво е това безобразие-лекета, липсващи камъчета, то в секън хенд магазин даже не си позволяват такива неща  #2gunfire  Наснимай хубаво всички дефекти и си пусни диспут, в такива случаи стоката не се връща, ако продавачът се инати, ескалирай диспута и ще ти върнат парите (на мен при ескалиране винаги са ми връщали за дефекти, дори преди това продавачът да не е искал да ги върне, има обаче и продавачи, които си държат на реномето и връщат без ескалиране). Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт