Revenge - the end! (тема 3)

• 46 154
  • 670
  •   1
Отговори
# 150
Ох, Емили да се активизира и да започне да използва по-крупни мерки срещу Грейсън, че не се търпят вече. Дейниъл не мога да го дишам. Sick Sick Да му натрие носа едно хубаво, както и на онази лигла, че да не могат да се съвземат! Crossing Arms

Предчувствам, че Патрик ще мине към тийм Емили, след разкритията за майка му. Връзката им ми изглежда някак... гнусна, сякаш са любовници, а не майка и син, особено поведението на Виктория. Stop

# 151
  • София
Най-после Емили започна по същество да действа по-на едро. Отмъщението й стана много лично. Супер! Mr. Green Много ще ми е кеф да отстранят Ейдън, най-вероятно няма да остане безнаказано убийството му на Танкеда. Какво като кученце се влачи след Емили, много ми е досаден. Нолън както винаги е на ниво, не знам за вас, ама от целия сериал май Нолън си ми стана най-зпомнящия и колоритен образ.

# 152
  • Нейде из лудите гори...
То филма няма да е "драма" , ако е с хепи енд, ясно, че Емили и Ейдън няма да ходят на Малдивите  Laughing Ясно е (поне според мен), че доста герои ще си отидат (умрат)... Защо си мисля, че скоро ще видим Тредуел с някое сензационно Кларк признание  Whistling

# 153
 Пак се започна с интригите. Crazy
Интересно ми е как ще действа Емили сега?!Все едно всичко започва от начало,сякаш гледах първи епизод! Mr. Green
Това с Ейдън ми е малко тъпо,то бяха любови,то бяха пръстени и обещания....и в крайна сметка май няма да е с него накрая.
А дали пък не е истина,че Емили няма да може да има деца? newsm78 Виктория и каза,че може да попита и лекар..

# 154
Аз искам Емили и Джак да са заедно. Даниел ми беше симпатичен в някои моменти, казвах си, че е жалко, че Емили го използва, но това, в което се превърна е отвратително. И на мен Нолан ми е любимец. Simple Smile

# 155
  • Mostly in my mind
не че оправдавам Даниел, все паК СИ Е Грейсън и кръвта вода не става, но той наистина обичаше Емили и тя е основната причина в момента той да е на това дередже и да се държи по този начин.  Simple Smile
хареса ми завръщането на Емили, не можех да я гледам така болна и безпомощна.
Ейдън доста си го харесвах и аз, ама последната серия нещо ме дразнеше, не знам защо. а пък и това според мен е най-логичния развой на събитията. а колкото до Нико - аз мислих, че знае за убийството на баща й , и като го натисна на кола, мислих, че ще му види сметката. ама не е късно де.

# 156
не че оправдавам Даниел, все паК СИ Е Грейсън и кръвта вода не става, но той наистина обичаше Емили и тя е основната причина в момента той да е на това дередже и да се държи по този начин.  Simple Smile

Въобще не смятам така. Пролича си колко е безскрупулен още когато беше начело на Грейсън Глобул.

Той обичаше Емили докато не се появи Сара... Голяма любов...

# 157
  • Mostly in my mind

Той обичаше Емили докато не се появи Сара... Голяма любов...

и в живота никой не е застрахован  Mr. Green

# 158
  • София
Даниел е льольо. Точно заради това Емили можеше да го разиграва както си пожелае.
А сериалът дълбае дъното в момента. Амнезията (или изиграната такава) обикновено е коз в латино-сапунките за увеличаване ва броя серии и нагнетяване на напрежението. Егати кошмара. Да свършва по-бързо и Ейдън (актьора) да се заеме с нещо по-качествено.

# 159
  • София
А пък Сара я беше зарязал на произвола на съдбата след катастрофата, без въобще да се поинтересува...сега изведнъж - голямата любов  Thinking

Че тя Емили вече не е с амнезия...има няма за 20 минути беше.

# 160
А пък Сара я беше зарязал на произвола на съдбата след катастрофата, без въобще да се поинтересува...сега изведнъж - голямата любов  Thinking
Ъхъ. Tired

# 161
  • София
Четвърти сезон ще има със сигурност, съобщил е продуцентът. Така че сагата ще си продължава.

Аз прогнозирам хепи енд - Емили се омъжва за Джак, гледа Карлчото и накрая се появява едно бебе, щото все пак Господ е могъщ, а лекарите грешат.  Mr. Green

# 162
  • София
Принципно за амнезията като лигаво-сериален подход коментирах.

# 163
  • КиТ
Четвърти сезон ще има със сигурност, съобщил е продуцентът. Така че сагата ще си продължава.

Аз прогнозирам хепи енд - Емили се омъжва за Джак, гледа Карлчото и накрая се появява едно бебе, щото все пак Господ е могъщ, а лекарите грешат.  Mr. Green

О  Crazy
На там вървят нещата  Rolling Eyes Joy

# 164
  • София
Ами на мен хепи енд ми харесва Blush Ще ми бъде много тъпо драматично да завърши. Четвъртия сезон какво ли ще се мъдри  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт