Revenge - the end! (тема 3)

• 46 034
  • 670
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
могат, всеки ден ги гледам! или ти е бавен нета или не знам какво. Зареждат след секунди, първо наистина има един черен екран, изчакваш и воала  Laughing
От чужбина обаче не можах да ги гледам!

# 616
Излизат епизодите и когато натисна на някой и воала  : "Достъпът до това съдържание е спрян по искане на собствениците на авторските му права." Simple Smile Странно ...  Не ми се вярва само за мен да са ограничени  Wink И в страницата на нова плей не излизат ... за съжаление.. Затова питам...

# 617
  • Пловдив
не знам как точно ги намираш, но те са много серии и сигурно има такива със забранено съдържание. Най-лесно е да напишеш на английски: revenge season 3 в търсачката, излизат доста клипове, но ти даваш колекции и там вече ти е целия сезон. Ето ти откъде аз гледам, 22 клипа има, подредени от 1 до 22 и гледаш наред http://vbox7.com/collection:1967702

# 618
Благодаря много, но тези са без превод.. Няма угодия Simple Smile Няма значение ще потърся и с превод. Все пак благодаря за съдействието.

# 619
  • Пловдив
ох, милата! аз съм обратното - обожавам да слушам гласа на Нолан (и останалите де) и не мога да намеря първи сезон и част от втори без дублаж, как ме дразни бг превода им!
Целият трети сезон, освен начални серии е без превод във вибокса де, нормално е, все пак по тв сега го дават. Просто го гледай всяка вечер по нова от 21 ч!

# 620
Някой знае ли дали дават повторенията на сериите, които вървят по Нова ТВ?

# 621
ох, милата! аз съм обратното - обожавам да слушам гласа на Нолан ......
Нолан ми е разкошен - и като глас, и като визия, и като поведение!!!! Уникален глас има, уникален!!!!

# 622
  • Mostly in my mind
Хм, наистина не могат да се гледат епизодите във вибокс. Дали не са свалени. Странното е, че преди седмица можеше.  newsm78

# 623
Днес си направих филмов маратон. В момента доглеждам 8 епизод.  Crazy

# 624
  • Пловдив
и аз забелязах, че някои мои любими серии от втори сезон са свалени, но да кажем една две. Има ги в замунда, оттам просто малко чакане, защото се свалят. Но си заслужава  Joy

И аз си правя маратони, превъртам разбира се на любими моменти, но гледам цял сезон на вечер  Laughing

# 625
Гледам случайно старите серии по фокс и днес даваха серията с Нико, която искаше да убие Ейдън, за да отмъсти за баща си. Чудя се, ако така или иначе убиха Ейдън, защо не оставиха Нико да го убие и да отмъсти за баща си? Щеше да е къде къде по-почитна смърт за него от това, което му спретнаха на края.  Rolling Eyes

# 626
Като стана въпрос - каква беше причината Виктория да убие Ейдън, забравила съм какво й направи Емили?  Embarassed

# 627
Като стана въпрос - каква беше причината Виктория да убие Ейдън, забравила съм какво й направи Емили?  Embarassed
Виктория искаше да отмъсти за смъртта на Паскал, един вид око за око, моят любовник за твоят любовник.
 ooooh! Още не мога да го преживея този Ейдън .

# 628
 Да, вярно, благодаря ти! Съвсем го забравих този Паскал, май трябва да прегледам пак епизодите  Peace

# 629
  • Пловдив
вече и трети епизод от 4 сезон има име: ASHES ...ох, явно снимат, да вземат да пуснат нещо вече, я трейлърче, я снийк пийк...ама надали, сценариста казва, че най-рано на 22 септ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт