Отговори
# 435
  • Още у мъглата ...
Профи, чакай, че от преди два часа, като ви четох, съм си копнала инфо за хотела, за който питаше, където е снимано и за АФК, и за АШК  Grinning
Та ето това е хотела - казано в един фейс точно по повод на сравнителната снимка  Grinning Peace

This is the Sheraton Atakoy, it is used in many series. The Atakoy Marina hotel next to it was used in Fatmagul. Titanic Port was also used in Medcezir and Beni Hala umudum var. Unals house is also used in Merhamet and Yavuz' house is used in almost every series. They just have a lack of venues. The marina from Levents boat (Atakoy Marina, because they used many) is seen in all other series too.

# 436
Жани  Hug Heart Eyes много хубави и снежни ФЕмирчета  Heart Eyes

# 437
 newsm78 newsm78 newsm78 нЯщУ нимо'им захапим за к'во аджеба си конушвате Wink нимо'им ви схванем спатиЙти Joy Joy Joy Joy Joy всеки различно нЯщУ пише newsm78 newsm78 newsm78

# 438
  • Още у мъглата ...
Мераба беееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug
чек да зафалим Зизун и Ирчок  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 аз докато се запиша и вие още малко в другата тема ще се пренесете Joy Joy Joy Joy Joy
неможах да изчета всичко,минах де'т викате по диагонал Blush и ей ма на бурда им  Hug Hug Hug Hug Hug чек да метним Идно снежно WinkчИ днес при нас беше първия сняг cold

Жани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Снежко-бежко  Party Party Party
Ся подрипвам, ама сутринта като го видях и като знам, че ме чакаше чистене на колата  ooooh! ooooh!
И с една малка четко-почиствачка я отпочнах, а един комшия минава и ми вика, абе ти само се чикиджосваш с таз четка  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha Ама я почистих де   Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
# 440
  • Още у мъглата ...

И за мойте дружки хухавелки и полуЕнтелигентните, и за нашата гордост Гъбка Hug

Скрит текст:

Ох, чакай, че си видях у тефтера записките, дорде ви четях, и за малко да си забравя тортичката от Джейн  Hug Heart Eyes Мерсииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  newsm68 newsm68 newsm68

Гледайти, завиждайтиии  Party Party Party Party

# 441
Джейн, аз гледам АШК, но съм му малко изостанала. Гледала съм в полусънно състояние първите 4 епизода и всичко ми е в мъгла, и се опитах да гледам предния епизод и сегашния он лайн. Ще си наваксам, но съм зависима от #окупация на компютъра, та когато - тогава. Но в никакъв случай не се отказвам. Май само аз съм гледала оригинала и лично на мен ми е много интересно как ще го претворят в сериал.

Само да вметна, че много гаден и силен момент за мен в днешния епизод беше паралелното показване на щастливо усмихващата се в розовата си ризка сама в леглото си прясно  из*укана  Embarassed Азра, и щастливо усмихващата се в розовата си нощница (същото розово)  *укаща  Embarassed се в момента с Керем Шебнем.  Embarassed А бе, не съм много цензурна, ама пък точно така си беше. Crossing Arms

13 нови отговора  #Crazy
Профиии  Hug и аз съм гледала оригинала и  имам бегли спомени ,но честно АШК ми харесва и ще ми е интересно комшиите накъде ще тръгнат защото все пак това е сериал а другото си е игрален филм
Ди Hug Peace
Профи Hug, по това което ни беше разказала, мерси, за което, още от начало има разлика в сценариите, но днес новата режисьорка ми хареса как направи серията, вижда се разликата.
А относно сцените , напълно съм съгласна с теб, видя ли как наблегнаха на халката на Керем в банята  Whistling, а сега се очертава следното, освен мафиозо и 1 -та нощ, майката на Джан не я иска в къщата си, което още повече настърви Джан, онази неговата любовница, дето днес я уволниха, и бившия на Шебнем също ще тормозят Азра, да не говорим, ме майка и и сестра и са  Whistling ooooh!, а също майката на Керем, която знае, че мафиозо му е брат и не му казва, абе ще ги скалъпят точно едни трагедии, по техен вкус.

Айде, мина първото раздаване  Joy Joy Joy Joy

# 442
Ирче виж на АШК 1 еп от 39 до 50 мин. там е официално облечена и към края на 7 епизод на сватбата на Керем
Ето и Дидито също ми помага,ей това е мерси много милички,и Жанка също ще удари рамо,че тя е като гугъл  Hug Hug
Как няма да ти помага като отиде при интелигентната тема заема целия първи ред. Joy Joy Joy
Биби  Hug абе друго си е да заемеш само 1 ред с титлите  Joy Joy Joy Joy

# 443
Такааа, за съжаление е истина. До последно не ми се вярваше, че делото, ще има продължение, но се поразходих малко при тати и въпреки, че не го използвам, намирам нужното инфо, когато ми трабва.
Това е туит на Гизем, в който благодари на всички, които се молят за нея и вярва, че всичко, ще е наред, а от Чаги ни дума. Rolling Eyes

Gizem Karaca ‏@Gizem__Karaca 13m
Beni seven, destekleyen, dua eden herkese teşekkür ederim. Herşey güzel olacak buna inanıyorum. İyi geceler Simple Smile

Освен да им пожелая и на нея, и на Ча да отърват кожите(кой крив, кой прав, кой кого подлъгал, не ме интересува), защото са прекалено млади, и живота е пред тях, и никога повече да не сглупяват.

# 444
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, мерси за линковете!  Hug      bouquet     

Габче, информацията за хотела веднага е вкарана на сигурно място в архива. Hug   bouquet   

Жани,  Hug днес, както вчера, както и всеки друг ден, е всичко коз с контра и реконтра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 445
Наде, мерси за линковете!  Hug      bouquet     

Габче, информацията за хотела веднага е вкарана на сигурно място в архива. Hug   bouquet   

Жани,  Hug днес, както вчера, както и всеки друг ден, е всичко коз с контра и реконтра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Проф Hug само валат да не сме че лошо Joy Joy Joy Joy Joy

# 446

Чакам некой да сервира пуйката със сос от боровинки eat eat eat eat eat eat eat

Жани Hug, снежното Фемирче е супер Heart Eyes bouquet

# 447
  • В света на мечтите... ❤
Ей ше метам поясите вечИ Naughty Ше се удавите в дълбокото...то па бива, бива да не мой ви фанем спатиите, ма тва на нищо не мяза вечИ... Joy Joy Joy Joy

Ти да не мислиш, че аз пък Ви ги хващам в повечето моменти, Mr. Green ама от спатии, скачам на каро, пика, купа и така докато влезна в джаза, и току виж съм разбрала нещо. Mr. Green

Ааа, Наде, аз па казвам контра  Joy Joy Joy Joy Joy
Айде почна се с картите...реконтра hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Без коз  hahaha hahaha hahaha hahaha

Всичко коз и да знаете,че имам 4 валета   Naughty   Mr. Green

# 448
  • Още у мъглата ...
Аз пък стискам палци за утре само на Чаги Heart Eyes Peace  Hug Hug

Хич не ми е биля еня кво ша й се случи на Гиземката и това изооообщо не е свързано с това, че играе в ПЕ, че е зле там, а за тъпите й изказвания, а и на баща й, след февруарските събития  Crossing Arms Crossing Arms

Чаги нито една тъпа дума, фраза или изречение не е казал и не е набедил никого  Peace

За разлика от гореспоменатата и оназ кучка маманката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 449
Ей ше метам поясите вечИ Naughty Ше се удавите в дълбокото...то па бива, бива да не мой ви фанем спатиите, ма тва на нищо не мяза вечИ... Joy Joy Joy Joy

Ти да не мислиш, че аз пък Ви ги хващам в повечето моменти, Mr. Green ама от спатии, скачам на каро, пика, купа и така докато влезна в джаза, и току виж съм разбрала нещо. Mr. Green

Ааа, Наде, аз па казвам контра  Joy Joy Joy Joy Joy
Айде почна се с картите...реконтра hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Без коз  hahaha hahaha hahaha hahaha

Всичко коз и да знаете,че имам 4 валета   Naughty   Mr. Green
не важи. 4етири аса Peace Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт