Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тюдорите го даваха по Фокс ТВ.
Честно казано нищо не ми се гледа.Изморена съм и изтощена ще обърна няколко реда от книгата,която чета и към 9.30 ще  лягам.А и нещо ме наболва гърло,та се чудя дали не ме тръшва нещо. newsm78

# 76
  • на североизток от Рая
 Ей, успокоихте ли вълненията по мъжове?  Laughing Филми гледате вече, тъй ли?

А Десито що тъй не харесва дългокоси? И що каза, че ти харесва моя мъж. Нали видя, че и той е  с дълга коса.  Crossing Arms Whistling Че е и едър и груб и т.н, и т.н.

Тези двамата от Изгубени съм им голяма фенка. А за втория щерката казваше, че е толкова красив, чак нахално красив и я дразни с красотата си.  Mr. Green

А тез филми и книги май е време и аз да им обърна внимание. Мисля, че ще ми допаднат.

Нека някой да ми напомни през новата година за тях, моля!  Hug

# 77
  • Пловдив
Тя косата не му е лоша, но не може мъжът до мен да има по-хубава коса от моята  Joy обичам ги с бръснати глави, но не 0 номер и задължително 4-5 дневна брада...ммм, лазмечтах се тук - но то това пак си е литературен спам де.

Нели, надявам се сега да си разбрала защо, и да мъжът ти не е лош Wink

# 78
  • София
И аз не харесвам мъже с дълги коси  Blush
По-добре нула номер, отколкото опашка  Rolling Eyes Не са ми много приятни и мъже с обеци.
Виж хубава татуировка е друго нещо  Mr. Green

# 79
  • на североизток от Рая
Тя косата не му е лоша, но не може мъжът до мен да има по-хубава коса от моята  Joy обичам ги с бръснати глави, но не 0 номер и задължително 4-5 дневна брада...ммм, лазмечтах се тук - но то това пак си е литературен спам де.

Нели, надявам се сега да си разбрала защо, и да мъжът ти не е лош Wink

Да, де, разбрах. И се пошегувах с теб.
Скрит текст:
А за мъжките коси к`во да кажа. Ген. Има си по-хубава коса от моята и това е. Аз имам перушина, не коса. ooooh!

Нали е спам, нека да поспамя за една случка от днес.

Онзи ден от Продавалник си поръчах една книга - "Тангра и неговият син". Толкова мечтах да  я имам, намерих я изгодно и сделката стана набързо. Уговорихме се господинът да ми я прати по пощата. И днес я получих. Уж щеше да е с наложен платеж, а той не я е пратил така. Просто ми дадоха пакета и по живо, по здраво. Питах няма ли да плащам, не би трябвало така да взема пратката. Ааа, викат, не, уточнете се как ще плащате, при нас-няма.

Като се прибрах му писах. Можех да му благодаря за подаръка,  Joy, но ми е съвестно. Ще му пратя парите утре. Дори реших да ги пратя в обикновен плик, като му пратя картичка за Коледа  и парите вътре увити. Отговор нямам още.

Доверчив ли е, сгрешил ли е? Не разбрах. Но искам да постъпя коректно.

Та така, просто споделих.

# 80
Ех, Нели, душичка си ти  Hug, обещавам ти догодина като си идвам да мина да те навестя поне за едно кафе  Hug
Тангра си я купих лятото заради теб, но още не съм стигнала до нея. Нестинарка я издирвах упорито без резултат  Confused

# 81
  • София
Уау, ходих да избирам зимни обувки на моя пубер и вие сте изписали четири страници с Тюдори и други симпатични мъже! Браво, момичета, браво! После да седне някой да ми раправя, че "читанките" са скучни  hahaha.

Нели, ще ти напомним за книгите, ако трябва и ще ти пратим  Grinning!

# 82
Как не ви досрамя и изписахте толкова много ooooh!
Не мога от вас да си приспя детето пък Crossing Arms

Първо и най-важно:

mijjjka Честит Рожден Ден, мила Heart Eyes Hug Да си най-щастлива на света, да си винаги обградена от любимите си хора и много верни приятели, да имаш време и желание за хубави книжки и късметът и щастието никога да не те напускат! Малко окъснях, но е от сърце да знаеш Wink

Така и така сте на тема мъже, Десиссслава май с теб ми съвпаднаха вкусовете за мъже, и аз ги обичам криви Laughing, тоз дето си го постнала не знам кой е, но го харесвам  smile3508 thumbsup

И Зори, каквото и да се случи никога не загубвай живеца Peace Всичко ще се нареди, с теб сме макар и виртуално spoko

# 83
  • София
Такаааа! Бях на детски рожден ден със сина и сега сядам да отмарям във Форума  Whistling .
Гледам дискусията е продължила и се радвам, че сме се оспамили и не-литературно  Mr. Green .
Та да поотговоря малко:

Тя косата не му е лоша, но не може мъжът до мен да има по-хубава коса от моята

hahaha Този аргумент е уникално силен!!!
Аз по принцип не харесвам мъже с дълга коса, някак си ми е нечистоплътна гледка  Confused ; до раменете макс и то зависи от прическата. А на опашка хич  Naughty Sick!

...да вземете да скриете тези снимки от мъжете си...

Ами те са скрити със "Скрит текст"  Innocent !

Скрит текст:
А на мен ми харесва този, дори не знам кой е, и въпреки че е грозен, има нещо в него, има....

Този актьор се казва James Frain и прави страхотна роля на Кромуел.

Кали, разбира се, че за Сойър говоря, как може да ме питаш изобщо бе душа Crazy  hahaha

Помня ли бе, Киф  Embarassed ?! То толкоз сериали, толкоз Убави мЪже, а ... ЕГН-то не прощава  doh !
Сойер е слабост на мнозина  Blush . Mijjjka, не се сърди Sunglasses !
"Моят" човек е Хенри Кавил (лорд Съфолк от Тюдорите)  smile3544 .

nara86, заинтригува ме с този "Рим" . Отивам да проуча въпроса с него  Flutter .

# 84
  • София
Ама, Кали, ти и Рим ли не си гледала? Баси, каква си късметлийка, че си го пропуснала  hahaha  Hug!
Различен е от Тюдорите, но все пак е много хубав сериал!

# 85
Ето и моите "книги" Laughing Mr. Green
Скрит текст:

Скрит текст:

# 86
  • София
Вени, колкото и странно да ти звучи, аз за хубавите сериали се информирам единствено и САМО от този форум. Телевизия НЕ гледам  Naughty !!!
Съвсем избирателно подхождам към филмите вече. Пренаситила съм се от задължителните глупости, които съм изгледала навремето и сега си сладя само с хубави и препоръчани неща. За "Рим" чувам за първи път от nara86 сега. За "Тюдорите" от Вивиан преди време. Така беше и с "Бягство от затвора" и "Истинска кръв". Сега съм хвърлила око на "The Blacklist" и "Breaking Bad". Не е като да изоставам с мат'рЯла, но по-бавничко  Wink .
Мога и аз да препоръчам нещичко, въпреки че със сигурност сте го гледали: "The Pillars of the Earth" - "Устоите на Земята" по книгата на Кен Фолет.
Руфъс Суел ми прилича малко  Джеймс Фрейн. Много са особени и двамата, но наистина има нещо адски магнетично в тях. Ето го Руфъс:
Скрит текст:

Аааау, Гигова  omm !!! Джери Бътлър е мнооооого готин, да  Heart Eyes !

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 22:40 от Kally May

# 87
  • София
О, Кали, и аз от форума го (ги) знам! Не съм сигурна дали е даван по нашите телевизии. Но, ако ти остане време някога и те подгони желание за исторически сериал, обезателно го опитай!

Устоите са разкошни! И книгата, и филма..., и за тях научих от тук  Grinning.

# 88
Kally May, препоръчвам ти "The Blacklist" Peace

Ние с мъжа ми гледаме сигурно сто сериала едновременно Rolling Eyes ooooh! и скоро не ми се почва друг, "Бягство от затвора" ми беше фаворит Wink, пък и героя ми харесва(тук Киф да не чете че ще ревнува Laughing) нищо че е опак Simple Smile

Кали ти Джери видя, ама аз понеже не мога да постна снимка -имах мъки с публикуването, но после пуснах и още е дно птиче Wink Simple Smile

# 89
  • София
Гигова, следя го The Blacklist и много ми харесва, адски зарибяващ, а Джеймс Спейдър е изродски  Mr. Green ! Сега чакам субтитри да излязат за 9-ти епизод  Flutter .
Другото "птиче" също го видях, ама то не ми е нещо по вкуса много, много  Rolling Eyes .
И аз си редактирах поста с една снимка, като споменах "Устоите на Земята".

Общи условия

Активация на акаунт