Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
  Меги, щом е празник и ти го заслужаваш!   bouquet

Търсех нещо да ти пратя като за празник, и то на благодарността, ама трудна работа. Все пак се спрях на това

Скрит текст:

А забравих, че зорко следиш изпълнението на домашните като добра учителка. Hug Hug Hug Peace Peace Аз от моята си камбанария - написах го и се залисвам с други неща. Като, например, гледането на Сила/ Съла ( не знам точно как да запиша). Ама си харесвам Боран.

Скрит текст:
Малко бабешки въпрос Mr. Green Mr. Green - епилирали ли са го, защото ми прави впечатление, че не е окосмен, а инак сме ги забелязали други  hahaha hahaha

Гледам с умиление и Енгин- русия като младо журналистче, с опашка. Симпатяга.

Айде, излязох извън темата.

Да се върна - снежна тема, за Аси  

Хубава вечер!

# 31
  • In the light side of the Moon!
Рени  Joy Joy на тоя въпрос за епилацията май Борето ще може да ти отговори, тя го е следяла изкъсо  Joy Joy Joy
май Съла се казва с Ъ .... аз не го догледах, малко мудно ми се развиваше...нещо не ме хвана...няма страст , няма огън.... е в тоя латино - Бурята ти казвам, 4е огън хвър4и от всякъде , а пък за страстните сцени да не говорим, камерата е на милиметри от тях  Wink

Злати 3 аз не разбрах това игрален филм ли ще е или сериал??? ако ще го пускат по кината, ще е игрален  newsm78
доколкото съм запозната със снимането на турски филми, знам 4е правят 2-3 серии и го пускат на екран, така 4е не мисля 4е пове4е от месец и половина ще им отнеме да го пуснат...
ама аз пък къде се отплеснах 4ак...де да видим , колко ще е вярна новината първо за у4астието на Мурат  Crossing Arms

Рени, мерси за подаръка  Hug
 Joy Joy Joy

# 32
Привет момичета!Меги ,почини си мила щом е празник при вас, а за Муратко или за принцесата ни, ха дано вече излезе нещо първо вярно и скоро, вече много мина те май трайно излязоха в почивка  ,време е да се появят вече,то и малките ни кукли пораснаха, вече време им е да си дойдат при нас

# 33
Катерина61, слизай веднага тука  smile3502

# 34

Малеее, смея ли да не послушам учителката  Joy Joy

Рина, благодаря за чудесната снежна тема  Hug че ние в Пловдив си нямаме сняг  Peace

Меги, заинтересувала си се къде съм, ама и аз зачезнах като Мурат  Joy Joy пък Мелекче съвсем я изгубих докъде я докара  ooooh! ooooh!

Иначе съм жива и доказателство за това е, чи още съм обладана от едни очи  Joy Joy

# 35

Рина, благодаря за чудесната снежна тема  Hug че ние в Пловдив си нямаме сняг  Peace

Меги, заинтересувала си се къде съм, ама и аз зачезнах като Мурат  Joy Joy пък Мелекче съвсем я изгубих докъде я докара  ooooh! ooooh!

Иначе съм жива и доказателство за това е, чи още съм обладана от едни очи  Joy Joy

абе мани Мелек4е...за теб се притесних  Crossing Arms
Мелек4е хи4 не я и гледай в тия серии , 4е е 4ок отвратителна  Joy Joy Joy

# 36

абе мани Мелек4е...за теб се притесних  Crossing Arms
Мелек4е хи4 не я и гледай в тия серии , 4е е 4ок отвратителна  Joy Joy Joy

И аз съм избрала този вариант - хич не я гледам  Joy Joy
Пък и твоите домашни по-кратки от моите - направо срам ме хвана  rotfImbo rotfImbo

# 37
Аз като се замисля като Мурат и заспивам  Joy Joy На неговата възраст обаче не заспивах  Joy Joy

# 38
 Joy Joy Joy Joy Joy Катееееее, 4ок ми липсваше  Joy Joy Joy Joy е сега заспиваш ли ???  Joy Joy Joy

следващото ни домашно ще е

разкажете серията в телеграфен стил  Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
# 40
Сиси Hugанкетите,които ни напомняш дават резултат.Най-новата за "АСИ"-за пореден път водим убедително!За пореден път тази година броят феновете на Мурат и Туба!Дано това броене даде някакъв резултат!
Злати 3 HugБори HugНели Hug
Лати Hugмного коментари има относно бъдещия проект на Мурат.Всички те произлизат от онова видео,което ни показаха от премиерата.там ,по последни данни от знаещите езика,Мурат говорил,че ТИМС в момента снима едновременно филм/този,на чиято премиера са и сериа-"Чучулигата"/.Според него това било съвсем реално!
Данче Hugнежна Туна,като бчло лале!!
Рени Hugкрасиви са колажите ти!"Гордост и отчаяние"!!!Добре!Ако ги онагледя със стиховете на Калин Донков да видим какво ще се получи.

Материя

На чувствата в отчаяния лов,
догдето ги преследва и тълкува,
душата се лекува от любов.

Макар че от любов не се лекува.

И винаги изправена на съд,
наивно брани слабото си право.
Очаква от любов да й простят.

Макар че от любов не се прощава.

В света от реализъм опростен,
единствено контрастите избира.
И от любов умира всеки ден.

Макар че от любов не се умира.

Калин Донков

Меги Hugчестит празник!Темперамента ни е такъв,че сме широко отворени за празници!
Кате Hugтая учителка и в празничния си ден не почива.Забелязва всичко със зоркото си око!

За любовта на феновете  пише и в днешната турска преса.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/tuba-buyukustun-ve-mur … tm_medium=twitter

# 41
Joy Joy Joy Joy Joy Катееееее, 4ок ми липсваше  Joy Joy Joy Joy е сега заспиваш ли ???  Joy Joy Joy

следващото ни домашно ще е

разкажете серията в телеграфен стил  Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Меги, радвам се, че съм ти липсвала  Hug Hug

Предложението ти е чудесно - кой с най-малко думи може да разкаже серията  Joy Joy
Може да разказваме сериите и с емотикони  Joy Joy

Ани, учителките са строги и в работни, и в почивни, и в празнични дни  Hug Hug

Меги, с възрастта все по-трудно заспивам, но винаги гледам телевизия така  Grinning

# 42
  • Разград

..............Hug че ние в Пловдив си нямаме сняг  Peace

Имаме в излишък кажи как да Ви пратя, да видите дали ни е добре на нас.

# 43
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug

Ринка Благодаря за прекрасната ни снежна тема.Страхотни снежни човечета си имаме  Heart Eyes и настроението става още по-празнично  Hug

Лати  Heart Eyes Честит рожден ден на малкото слънчице!Нека ви е жив и здрав, много успехи навсякъде и във всичко!

Благодаря и на вас, мили момичета, които се грижите темата ни винаги да е пълна с красота и новинки

Рени  Heart Eyes с Данчето  Heart Eyes продължавате да изненадвате с нови и различни техники 

Меги  Heart Eyes Злати 3  Heart Eyes Сиси  Heart Eyes Ани  Heart Eyes Нелка  Heart Eyes Роси  Heart Eyes Здравче  Heart Eyes Боре  Heart Eyes Ваня  Heart Eyes

Охоо и Катето се появи  Heart Eyes Кате, пребори ли проблемите с техниката  Grinning

и нещо от мен в тон с темата  Wink

# 44
Кате Hugи аз мога да изпратя малко сняг на Пловдив!
Ваня Hug
И едно много важно видео:да се надяваме да е отговор на въпросите ни.

Общи условия

Активация на акаунт