Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 675

HugНели  със закъснение  ЧЕСТИТ  РОЖДАН ДЕН !  bouquet  bouquet

bouquetМного  здраве и радост  със всички членове на семейството и най -вече със  ЗЛАТОТО НА БАБА

# 676
  • In the light side of the Moon!
здравейте асиманки, хилиганки, мързеланки   Hug

4естит ви Понеделник и нова седмица, нека да ви е празни4на и ползотворна  Hug Hug Hug

сега като няма да пишем домашни, какво ще правим  newsm78 newsm78

тряба да си измислим нещо.. бездействието води до оглупяване  Joy Joy Joy

аз да ви кажа, 4е бях на маратон ан хулигана тия дни. Колкото по-го гледам този сериал, толкова пове4е съжалявам, 4е Туба не у4аства в него. страхотен сериал е, много ми хареса. няма пълнеж, няма нищо излишно, действието се развива доста бързо.... изгледах си вси4ки преведени серии. сега ще се отправям към 4у4улигата, имам 2 серии да навакша, после отивам при моя капитан Дамян фабре тоя мускулестия, готиния  Wink Laughing

хадии, разказах ви вси4ките си тайни...сега ви пожелавам хубав ден  Hug

# 677
Привет, скъпи момичета  Hug Hug Hug

Доста време не съм се вясвала тук  Embarassed, ама пуста тръстика  Sad #Cussing out

Доста сте пописали  Grinning и имам доста да наваксвам  Wink но не се оплаквам  Grinning Hug Hug

Серията си я изгледах по нощите, ама домашното ще е тия дни  Joy hahaha Joy

Всички много ми липсвате  Hug , но се надявам зора вече да отминава и да имам повече време за любимото си кътче  Heart Eyes

Пожелавам ви приятна вечер и до скоро  Hug Hug

Нелка  Heart Eyes
да ти честитя празника и тук (извинявай за закъснението  Embarassed )

От все сърце ти пожелавам много, много щастливи мигове, прекарани с най-любимите ти хора!Бъди винаги усмихната!
за теб  Laughing
Скрит текст:

# 678
  • Разград

# 679
Здравейте дами и от мен ,от днес съм отпускарка но и много изоставени задачки домашни ме позатрупаха ама аз си знам ...яваш ,яваш ще я карам ,че тя къщната работа край няма ,Благодаря ви момичета за поздравите и за пожеланията също да сме живи и здрави другото е без значение а и ето Новата година чука на вратата и с нея и нашите любимци ще се появят и ние сме по местата си ,ще им се възхищаваме ,ще се смеем отново с тях .

# 680
Здравейте! Hug

Боре HugРени HugДанче HugЗдравка Hug
Меги HugДафи HugВаня HugНели Hug
Рени,Данче,за красивите колажи!  bouquet  bouquet

# 681
Мерджан  Wink Laughing попита искате ли почивка и колко да е дълга тя, обаче от раз всички направо я приеха за нещо решено.  Joy Joy Joy Днес ще пусна само резултатите от анкетата за реплика, а следващият 51 епизод ще започне на 6 януари 2014 година - понеделник!  Peace
Хайде имаме си и коледно-новогодишна ваканция!
Данче, Асия надали празнува Коледа, но Нова година - да. И тя си чака подаръците като добро момиче.  Peace
Меги, сериозен сериален маратон си направила - чак завидях!  Joy Joy Joy
Дафи, на финалната права сме на напрежението. Но идва края на седмицата и тогава ще е пълен релакс!  Peace

И Асия се радва на наближаващата Нова година.  Peace

# 682
привет малки, големи и още по-големи момичета
Със закъснение за Нели  newsm59  love001 знам как обичате да празнувате, защото си имам у нас една стреличка, също родена на 15 декември
много здраве, щастие и късмет

http://vbox7.com/play:6e25ba611a
приятна вечер

# 683
 HugМили момичета  без да искам  попаднах на един много  сериозно- весел сериал "Мъжат  от  Адана" със хубави познати артисти .Препорачва ви го. ooooh!Потарсих  "Съли" а поподнах  на този със същия артист ooooh!

# 684
Мерджан  Wink Laughing попита искате ли почивка и колко да е дълга тя, обаче от раз всички направо я приеха за нещо решено.  Joy Joy Joy Днес ще пусна само резултатите от анкетата за реплика, а следващият 51 епизод ще започне на 6 януари 2014 година - понеделник!  Peace
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 685
Здравейте!!! Hug Hug Hug
Честита ни ваканция!
Честита нова премяна на БГ мама!
Нашите ангелчета! babydust7 babydust7

За празничното ви настроение до Коледа ще ви предлагам спомени от детството! hahaha Joy

http://vbox7.com/play:0f6d9728

Скрит текст:

# 686
Имаме си реплика на 49 епизод -Демир: Много те обичам. Ти си смисълът на живота ми. Обичам те повече от всичко на света и винаги ще е така.   

Да видим резултатите:

Изберете най-интересната реплика от 49 епизод на "Аси" до 9 декември 2013 година:

Нериман: Нека веднъж да се безпокоя за теб, ти никога не си ме тревожила.   - 1 (0.6%)
Демир: Ела, да те прегърна силно. Само така мога да повярвам, че отново си до мен.   - 16 (10.2%)
Демир: Няма да носиш това бреме сама, не е време да се разплащаш със съвестта си.   - 5 (3.2%)
Аслан/Али/: Преди преследваше Аси. Сега Мелек. Като невестулка дебне плячката си. Дявол.   - 3 (1.9%)
Аслан: Има нещо странно в нашия род. Има нещо в гените ни - дефектни сме по рождение.   - 9 (5.7%)
Нериман: Какво разбира един прокурор от майчино сърце?   - 2 (1.3%)
Нериман /за Дефне/: Виж я ти, „ Мис Каприз“ . Щяла да се разхожда по нивите.   - 2 (1.3%)
Фатма: На тая фръцла очичките й все шарят.  Ще си нарочи някой младеж и ще го омагьоса.   - 0 (0%)
Аси: Ще направя всичко, за да живея, но се  измъчвам, защото не казах истината.   - 2 (1.3%)
Ихсан: Познавам те много добре. Не можеш да живееш с тази лъжа.   - 2 (1.3%)
Нериман: Има нещо, наречено съдба. Не можеш да я пипнеш и да я видиш, но я има. Всички ще изживеем каквото ни е писано.   - 14 (8.9%)
Демир: Не знам животът на какво ще ни подложи, но дори и разделени, ти ще бъдеш до мен.   - 18 (11.5%)
Демир: Не посявай в душата ми страха, че може да те загубя. Остави ме да се насладя на близостта ти, да погледам очите ти до насита.   - 16 (10.2%)
Аси: Но аз станах съучастник в лъжа. Какво ми стана? Това не съм аз.   - 1 (0.6%)
Аси: Дори и да съм далеч от теб, ще те обичам повече от всичко. Не забравяй!   - 15 (9.6%)
Демир: Животът на Аси беше по-важен от всичко, друго не ме интересуваше.   - 6 (3.8%)
Ихсан: Тя не се страхува от нищо. Смелото ми  момиче и това преодоля.   - 2 (1.3%)
Демир: В тази история ти си единственият невинен.   - 1 (0.6%)
Демир: Ти си най-ценното, което имам, Аси.   - 20 (12.7%)
Демир: Много те обичам. Ти си смисълът на живота ми. Обичам те повече от всичко на света и винаги ще е така.   - 22 (14%)

Общ брой гласове: 33
..........

Новата анкета ще е новата тема!   Peace

Сиси, благодаря за репликите за 50 епизод!  Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

И настана време за празнуване...

# 687
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сиси ще ни забавлява  Joy Joy Joy Joy "за доброто ви настроение "  Joy Joy Joy Joy

Ринка, мерси за репликите  Hug

оби4ам те оби4ам те и накрая...5 години раздяла  ooooh! от толкова оби4ане се разделиха  Crossing Arms

# 688
Здравейте момичета Hug Hug!Не изброявам всички,за да не пропусна някого!Вижам Дафи!Иначе имам чувството,че всички сме уморени !Нормално:края на годината.И аз щенапиша домашното ,но след няколко дни,че напоследък нещо е много натоварено!

# 689
Рина,  Hug за репликите! Peace
Меги,  Hug и ти ще си припомниш някои нещица!!! Heart Eyes
Ани,  Hug Дафи,  Hug Данче,  Hug Нели,  Hug Лати,   Hug Роси,  Hug
Рени, Hug Боре,  Hug Злате,  Hug  Кате,  Hug Ваня Hug   Здравка,  Hug
Къщата ни днес е била пълна! Толкова е хубаво това! Peace
Ще си припомним и някои обичаи и поверия за празниците! Peace

Правим ли го често това ?  newsm78
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 20:54 от sisi56

Общи условия

Активация на акаунт