Браво, Наде! Кога трябва да се засади?
!
! Ехааа, вие сте направо семейство от приказките - с три дъщерички
. Живи и здрави да са ви. Аз имам особено отношение към семейства с дъщери, тъй като аз имам сестричка и някак си отношенията са по-други в такива семейства. Баща ми и до днес е най-щастливият човек на света с две дъщери и често повтаря, че ако един мъж иска да бъде максимално обгрижен, обичан и щастлив, то трябва да има дъщери
. То верно, че си зависи и от цялостното възпитание и отношенията в семейството де. Та, малко се отклоних, ама много ви се зарадвах на трите дъщери.
?! Та нали за това са на работа бе?! Щом някой е отишъл, пък още повече бебе, са длъжни да го видят. Как така ще те връщат?! Нямам думи! Дано да не се случва отново такова нещо!
. Аз ще си го направя в съвсем тесен кръг и то от мами и бебета, така че и аз да си усетя празника, а не да слугувам цял ден и да съм убита на края на деня. Бабите и дядовците ще чакат или до вечерта, или до другия ден.
! Кураж и дано скоро ТМ е по-добре, че да вземете да се стабилизирате малко. То пък млад човек така да се мъчи направо ми става жал за мъжа ти
! Много добре изглежда. Аз си чакам моето и това си е. Има едно стърчащо отдолу което е няколко мм, но не ми изглежда като корен. Може да е от самата кора на авокадото. Ама ще си го почакам
.
Понякога са си направо за пребиване белите престилки
В такъв момент сигурно ще им вдигна скандал! Добре, че само колики са били. И на нас ни се случи веднъж от нещо, което беше ял, но като го изпръцка спря да плаче, милото
Дано детенцето ти сега е по-добре
Благодаря, че сте забелязали отсъствието ми - и на мен ми беше мнооого мъчно за вас 
Орева всичко нашата Биляна... лоша работа... за втори пореден път ми го прави тоя номер, а дори няма ваксина. Другият път казаха, че ще ни бодат ... не ми се мисли. 

И малката е голям сладур... спори, а? Пък Биляна не си прави тоя труд ... като й кажа "не пипай там", ме поглежда много внимателно и докато ме гледа в очичките посяга отново... ако кажа рязко пак "не", понякога слуша и не пипа повече и се разплаква, а понякога почва да се прави, че не ме чува и вижда...

И аз имам сестра, та също съм пристрастена. 
! Та, Леда, ако не стане някой техник, то със сигурност ще се осъвършенства и може да го видите на някой пазар да стои редом до братята роми и да вика "Тука има, тука нема! А кажи къде е топчето
." Пази Боже! За граха - ти от кой взимаш, че ти стои толкова на люспи
? Този в консервата на Бондюел е много хубав и като че ли не е с такива люспи.
. Абе живи и здрави да сме и да имаме възможност да събираме хората за хубави поводи . Няма нищо лошо в празнуването! Аз съм твърдо ЗА поводите за празнуване, пък вече кой както си иска да си го прави - едни по-мащабно, други - по-скромно
. Важното е да не става лудница и да си изкарате добре. Аз нямам чак толкова хора да черпя, пък и като не са ми всичките на главата ще ми е по-добре.
! Ама пък мъжа ти много смел - че и четвърта девойка иска. Няма лошо! Сега ти е трудничко, ама като поотраснат ще видиш как ще помагат момичетата и ми ще си почиваш, докато те шетат и готвят
!
! 
Бях го прибрала в някаква книга,ама после
Уффф,вече севсем съм изкуфялаааа!Ужас пълен
На Вики пъпа му падна още в отделението и никой не ми го даде
,на Радина аз й го затрих
Просто съм майка за пример 
Ами не пречи ако имаш мерак да си направите пита-аз нашата я раздадох седмица и нещо след първите крачки,така че няма проблем
Ама аз лично,ако майка ми не я знаеше тази традиция и ако не беше пратила татко ми да ми купува пита сигурно щях да си я спестя,но като има кой да помага по-лесно стават нещата
и ние не сме се научили на гърне още..Чат -пат я слагам като я видя,че се напъва,също и сутрин гледам да я слагам като се събуди.Ами не стои много,иска да става,сърди се ,чак се разревава понякога,ама това си е задача,която иска постоянство и търпение,а аз не се впрягам да я насилвам задължително да е научена до годинката,пък и наистина-да е малко по-топло,по-лесно ще стане.А за да я задържа на гърнето за по-дълго почвам да си играя с нея,пускаме тв,давам й всевъзможни неща за да стои мирна...не винаги се получава.Иначе сина ми късно се научи на без памперс-на 2г и 2-3мес и то понеже свеки ми помогна.Но него и късно почнах да го уча,така че сега съм решила да почна по-отрано,дано до година и половина поне се усети малката.Имаме попадения иначе,ама голямо дебнене я дебна и после докато се съблечем,докато се облечем...досадна работа...

И твоята мис каприз ли те мъчи
Може би хубавият въздух им действа на децата добре
Да я нацелуваш от мен куклата златна и да й кажеш да не се муси,ами да си хапва,че да не дойда да й изям приготвените с много любов манджи!!
. Ще ми е и по-удобно ако малката нещо се размрънка да ида да си я накърмя в спалнята и после пак игри..
Май до последно пак няма да съм решила.Само за часа знам ,че ще е обеден-към 11-12 и Ради спи и преди обед и следобед,ама един ден ще издържи и без сън,особено щом има приятелчета.
Да ти е жив и здрав младежът!
За прощъпулника доста предмети ще нареждам,ама да проходи по-стабилно.Не знам кога,може и след годинката,някакси ми е странно преди нея да го правя,въпреки,че добре вървим де,ама чудя се още 
няколко лъжички-5-6-7..
Усети се липсата и затишието- и двете с Деми като се покрихте и веднага ви издирихме!!! 
Да се оправяш от вируса набързо,ти по хомеото си спец,та съм сигурна че ще ти мине за бързо!Много хубави мерки има Биби!
Представям си колко ти е трудно да се товариш с всичко. От вестибуларния апарат ли беше проблемът?Майка ми някои дни е с толкова гаден световъртеж,че й се гади,но никога не е бил толкова за дълго
Докторите какво ви казват,помагат ли,доволна ли си от тях? Да се оправя скоро ТМ ти пожелавам и много сили и кураж на теб!

)!Опасна е!

Женско царство винаги е добре дошло тук 
Иначе пък очудващо бързо се възстанови пу-пу,дано е напълно , че след 2 седмици на рождения ден ще има доста деца и да не си обменят вирусите 
Предпочетох да сме в къщи за да не се стресира хлапето и като се преумори да може да си легне в неговото си легълце .
И разбирасе си майка за пример .Що за себеотношение е това ,я повече самочувствие-гуш!
Аз имам доста бурканчета от Малечко, обаче етикетите са като железни, даже миялната не успя да ги свали
От другите марки падат етикетите, но пък бурканчетата не стават заради капачките