Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Vili_R не лоша идея ама ние с Гого да ти пращаме ли.Той трябва да сечели проза за скакалец.Роди се 1.960кг. и 44см.Спаднахме до 1.720кг. и от там сме тръгнали да растем.Сега сме близо 8кг. и 77см.малчовци.

радос
накисни ги в топла вода.Тук ни искаха 10-ет буркана да имаме от лютеница на олинеза.7-ем да стоят при тях и 3-ри да носим като взимаме кухнята.Аз така ги изчистих

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 10:52 от Мimi89

# 556
Момичета и с новина от последните минути.Гого е вече окончателно проходил.Прощапулник ще правим на 23-ти когатое рожденият му ден,че да се запомни.Сега започвам с четенето за тия питки как се правят и обичайте. Thinking

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 11:12 от Мimi89

# 557
Момичета как направихте крачетата в/у питката?само брашно и вода ли?Дайте съвети :*

# 558
Здравейте,
Ето една пита http://recepti.m.gotvach.bg/r-7269-Погача_за_прощъпулник
Същата правих на 40 те дни на бебо

# 559
Малиш Нищо не излиза на линка

# 560
Здравейте момичета  Hug!
Пумпалче, да ти кажа Коко си гледа почти всичко. Особено пуснат ли реклами, не го търси, докато не свършат. Снощи май реклами гледа. Заглежда се и по новини, спортни новини, бейби тв ..... абе много си гледа ТВ.
А за пъпчето, както и Надинка е писала - не се впрягай толкова. Явно Вики наистина ще става лекар  bowuu. А на Ради ще го откриеш Wink. Аз нашето го пазя в албумчето му за снимки и не съм мислила къде да го хвърля. Май ще си го оставя при мен за спомен. Много ми е мило и не ми се хвърля. Та това е частта, която ни е свързвала 9 месеца и сега ми е гадно да го хвърля някъде. В най-гошият случай ще си имам един мамин готованчо, който ще стои до полата на мама  hahaha.
Мimi89, честито ви проходило момче. Да е жив и здрав и да крачи смело напред Wink. За рецепта не мога да ти помогна, че не съм правила погачи.

И сега да ви отговоря на въпросчетата, които сте ми поставили по повод предложението ми:
Пумпалче, ами при всички случаи ще трябва да се проточи цялата тази процедура със събирането на информацията за всички бебоци. За да бъде максимално точно, то ще трябва да събера информация за горе-долу по едно и също време и възраст на дечицата, т.е при последната консултация на 12 месеца. Поради тази причина няма как да стане за 1-2 дни това. Нека всяка майка да ми изпраща данните след като минат консултациите. И ние сме на 24.01 и тогава ще знам мерките на Коко. То ще имаме около 1 месец време, докато съберем данните на всички дечица, че нали има едни които са родени по-рано (както е Коко) и такива, които са родени края на Февруари. Ама бърза работа нямаме! Ще си изчакаме всичките и дори да отворим новата тема, тези данни ще се дописват постепенно там. Крайните резултати ще имаме сигурно към края на Февруари. Така, че не се притеснявай! Когато ви мине консултацията, тогава ще ми изпращате инфото Wink.
Мimi89, ако желаеш да участвате, спокойно си ми изпрати и вашите данни. Всеки може да участва! А и идеята ми е да публикуваме данните на всички дечица, а не само да опишем 2-3 деца, които се отличават. Ще напишем всички и като извод ще направим тези които са най-големите. А и ти ми даваш добра идея, че можем да отличим и най-дребничките Wink. А Жорко защо се е родил толкова малък? По-рано ли се роди? Голямо мишленце е бил  Heart Eyes

# 561
  • Оптимист по принуда
Хайде да видм докъде ще я докарам с писането. Сега спят, та се нядявам да драсна малко повечко.

Вилии, душко, значи да ти кажа Кокича е Мастър.. Виж как се е усъвършенствал. Постепенно, с упражняване, а сега ти прави демострации от ниво 'висш пилотаж' как се прави, дори и без да гледаш hahaha Така се започва. Инженерната мисъл му е вродена, въпроса е, как ще я развие. Гледах тук една много готина реклама, която всъщност е обява за набиране на нови кадети към Кралските въздушни войски. Та рекламата започва с едно момченце, което се опитва да си оправя колелцето, след години помага на тати да оправи колата, след години как учи в колеж и заучава едни сложни схеми и как поправя самолети и кораби и прави кариера във войските. Не ме разбирай погрешно, просто ми хареса идеята как от малки, ако се насочват 'талантите' на детето в правилната посока и естествено с негово желание и да се следи какво умее. Та Коки от капачка ще е може да работи в НАСА да кажем Joy

Леда, радвам се, че и ти писа. Пожелавам ти скоро да се оправиш. За граха, вчера слагах в супата на Демми, ами минах я на блендера, не се смилат съвсем люспичките, но пък и аз не я жаля чак толкова. Справи се и й хареса hahaha

Пумпалче, много ми е приятно да те чета. Имаш много готин изказ, сякаш ми разказваш приказка Hug Аз не знам за телевизията, на нас не ни действа така упояващо като на Коки  Shocked, ама да знаеш какво открих аз с мойта щерка. Слагам си я на корема седнала и облегната на коленете ми. Хващам й ръчичките с дланите надолу и започвам нежно да й докосвам всяко пръстче и да ги броя 1,2,3,4,5 и после на другата ръчичка. Казвам ви , тя се хипнотизира направо- гледа ме много сериозно, кротва се и утихва  baby_neutral и само завърта очи към другата ръка, ако се забавя да започна преброяването на другите пръстчета. Много е смешна, чак жална. Работи безотказно.  Joy

Благодаря ви, че се интересувате от мм. Да, уж е вестибуларният апарат, но продължава токова дълго, че е плашещо. Но нищо не може да се направи, ако Негово Величество ДжиПито не реши да го прати на специалист. Изглежда повече от 6 седмици мъки и 4 посещения при лекар + ходене до спешното не им е достатъчно, за да пренасочат към такъв. Не можеш да се бориш с вятъра, нали...Просто се моля всичко да се оправи. Пак имаме насрочен час за вторника, като уж ни 'обеща' лекаря, че тогава ще реши какво да се прави оттук нататък. Лошото е, че това състояние води до психически срив, което за мен е по-страшното. Отчаянието е нещо трудно преборимо. Но нали затова съм 'оптимист по принуда', да поддържам някаква надежда за по-добри дни.. Стига толкова съм помрачавала настроението.

Бъф, радвам се, че и ти 'намина'. Изглежда всички нямаме вече толкова време за писане, но е важно ото време на време да си правим отчета. Simple Smile

Катбалу, добре дошла!   bouquet Нали знаеш, има една песен - This is a men's world, but it would be nothing without a woman or a girl Simple Smile Обожавам многодетни семейства и аз мечтая за такова. а относно връзката баща - дъщеря, аз съм си жив пример, чак понякога съм се чувствала леко неудобно от брат ми, че усещам слабостта на баща си към мен. не, не ни е делял или нещо такова, просто...знаеш какво искам да кажа Simple Smile

Мими и ние ако стигнем до празнуване, неизбежно ще сме като вас - просто от на мм страната, хората са много, та и ние ще сме със сума ти народ.

Надинка, завидях ти за авокадото, моето има някаква наченка на корен, но по-скоро аз ще 'брадясам' преди то да покара както трябва. Но не бързам, ще си чакам...

Аа, Вили, забравих да добавя, че креативната мисъл на Коко е наследствена, виж какви готини идеи й идват на майка му! Супер е идеята за мерките, само че аз ще се разпиша по- късно, следващата ни т.нар. 'консултация' е на 28. 01.

Моят въпрос - вашите зверчета имат ли нужда от занимавки, докато се хранят? При нас все нещо трябва да има в ръчичките, а не ми се ще да е така... Как мога да се справя с това, някакви идейки?

Браво за прощъпулниците, да докладвате какво са избрали децата Simple Smile

Цун, Цун Heart Eyes

Марияплам, мила, къде се изгуби? Дано сте добре   bouquet

Ники' и теб те няма...

# 562
Здравейте,
Линка не се отаваря защото го смятат рекламен спам

# 563
  • София !
Здравейтеее  Hug Hug !!

Та тъй то .. Заспа малкото дяволче Twisted Evil  Simple Smile ( чак в 12:00 де , то аз докато напиша сега , тя ще се събуди  Joy , поста не го пиша от 12 де , моля , моля , да не си помислите пък , че съм чак толкова бавна  Joy Joy , много се разсейвам докато пиша Laughing ) , с 300-та зора , едвам я преборих , ама заспа , това е важното , само детето ще сме със супер объркан режим днес , ама какво да се прави ..
Иначе , да ви се похваля , вече си имаме още 1 зъбче , вчера видях , че е пробило от горе . Иначе , е качила 200гр. , демек , вече е 8,500гр. - фина мадама  Sunglasses Laughing !!
Прощъпулника , мислехме да е тая неделя , ама ММ му излезна неотложна работа и няма да стане . Значи , ще го отложим за другата . Което пък от една страна още по добре , тъкмо , да се надяваме , че ще е по стабилна до тогава !! Иначе , е много смешна , застава някъде , прави си ръцете все едно ще лети и изведнъж тръгва  Joy , а голям смях е !!
Харесала съм си една питчица , ето тази :

Надявам се , да успея да я сътворя  Praynig Praynig !!
Вчера ходихме с ММ , купихме за РД - от тия чинийките с анимационен герой , такива чашки , надпис - Честит Рожден Ден , балони , свирки и свещичка с число . Мисля да взема и празнични шапчици и задължително от тези фойерверките за торта дето са .
Уж , харесах една торта , трябва да ми я направят такава , пък да видим какво ще излезе . То май , ще се наложи и една малка да се взима , заради роднините вечерта , пък и на другия ден , ММ иска да си покана 2-3 приятела , дето са му по близки  ooooh! . Като циганска сватба сме - 3 дни , яли , пили и се веселили  Joy . Ама здраве да е , то хамалогията е една !! Да ми е жива и здрава малката , пък , ще чистя , ще зареждам маси , какво да правя  Mr. Green !! Миналата година , на тоя ден , съм се мъчила , а ся ще си пийна , хапна , по веселя  Crazy !!
Тоалет на малката не знам , разглеждах тука по магазините , ми то егати тъпите неща , нищо не ми грабва окото . Имаме една дънкова рокличка , чисто нова , мислех , може да е с нея  newsm78 . Или една туника имаме , пак чисто нова , като плюшена леко , тя реално , ще си стой като рокличка  newsm78 . Само чорапогащник да взема !! Просто няма смисъл да купувам . Защото тия по официалните дето ги гледах , те са дънкова рокля с ризка , нещо все такива , каквито не ми допадат грам . А , сега да давам по 30лв. за дънкова рокля , като си имаме , няма смисъл , мисля ..
Ще излезем в понеделник , стига да е хубаво времето , пак да поразгледам , в магазини в който не съм , да видя , може да ми допадне нещо . Ама в краен случай , варианти имам !!
Аз , не знам как ще се наглася  Crazy . С някоя рокличка и аз ( с тоя корем съм само за рокля  Joy  ) , нещо прическа , ще си барна  Sunglasses , няма да се излагаме сега . Ще ми пасне всичко , като на свинче - звънче  Joy Joy !! ХАХАХхахаххАХхахх - ударила ме е съчмата днес  ooooh! ooooh! !!

На бързо , ще опитам , да се включа по темите !!

Гърне
- Нали си имаме и музикално вече , ама и на него не иска да седи , бяга като ужилена  ooooh! . Ще свикнат , няма къде да ходят , може да се озорим малко - ама ще успеем  Simple Smile !!

Прясно мляко - Мисля да и давам по натам , хич не бързам с него . Вижте , примерно нишесте съм и давала , в смисъл с прясно мляко направено - общо взето , не му е много фенкЪъъ  Mr. Green !!

Яйца - Давала съм и , само жълтък , но не го харесва особено . А , и нали не яде още като хората , предимно сме си на мляко  Confused ....

Режим - Нашия си е направо смешен , ама ще го кажа  Laughing :

Сутрин става към :
7:30/8:00 - преобличам я , мия я , сменям памперса
8:30/9:00 - 250мл. мляко
9:00/10:30 - Се занимава с нещо , играе си , обикаля , прави бели  Simple Smile
10:30/11:30 - Спане ( макар че , днес например , заспа чак в 12:00 , сега ще ми вземе тока после  Mr. Green )
12:00 - Аз обядвам нещо , тя прелита покрай мен и давам по малко . Или нещо бисквитки , кроасанчета от тия малките - такива работи .
13:30/14:00 - В това време някъде си пие , пак едно шише мляко .
15:00/16:30-17:00 - Спане , макар че , пак не всеки път е така , ама горе долу сме по тоя режим .
17:30 - Според зависи , сега тука тия дни яде банан или кремче от тия на данет . Ако не иска , пак мляко  ooooh! .
17:00/21:30 - Игра и щуреене  Laughing
19:30/20:00 - Ние вечеряме и тя с нас , каквото ядем ние , това и тя . Е , не винаги яде де , ама пак по малко хапне .
21:30 - Почвам да я оправям за спане , млякото и хайде в леглото .
( вие да не си помислите сега , че през деня , не сменяме памперси и не се мием  Joy , просто тия неща , не са ни под час  Simple Smile ) !!

Пъпчето - Мисля да го хвърля в някой университет , ама в кой , не знам ..  newsm78

Вили - Значи , викаш , зетя , дай му шише с вода и го остави  Joy Hug !!
П.П. Идеята ти е чудна !! Напълно съм ЗА  Peace !!

Мими - Радвам се , че Гого е по добре и браво за ходенето  Hug !!

Бъфче - Радвам се , че се разписа и ти мила  Hug !! Не ти е лесно и на теб , с твоята госпожичка . Много ги лигавят верно , а , после ние да му мислим  ooooh!  ooooh! !!

Демми
- Надявам се , скоро да се оправят нещата при вас , че като те чета , никак не ти е лесно  spoko . Ще се оправи всичко , търпение му е майката !! Стискам палци мила , нали знаеш , винаги , ако има нещо , сме на среща  Hug !!

Леда - Браво за размерите на малката  smile3501 !!

katbalu
- Добре дошла  welcome !!

Аурелия - Благодаря за предложението за питката , аз си харесах една , пък да видим , какво ще стане  Simple Smile !!

НадинкаМаминка - Дано всичко е наред и да си имаш още едно детенце   bouquet !!

Мисля , че това е от мен  newsm78 , дано не съм пропуснала нещо , ако трябва ще се включвам пак   bouquet !!

Хубав ден ви желая и ще пускам заглавията след малко , да започваме с гласуването  Hug Hug !!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. - найс   Crazy Mr. Green !!

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 13:55 от bunny : )

# 564
  • София !
Анкетата е готова , ако съм пропуснала някое заглавие , моля да ме извините и да ми кажете , веднага ще го сложа  Peace !!

# 565
Привет,сладурки!
Вили,страхотна идея! Hug

радос,аз също един път се опитвах да стържа етикет от буркан Малечко и не стана.Търках с телта,киснах във вода и не става.С много здраво лепило са ги лепнали.

Пумпалче,не се впрягай за пъпчето,мила! Hug
На Дени остана в болницата.Той беше на лампа заради жълтеницата и е паднало там,така и не ми го дадоха,а и аз не питах.

Мими,честито ти проходило момченце!Да ти е жив и здрав Гого и да нямате повече проблеми с болници.

# 566
Привет,майчета!Днес беше един мноого изморителен ден TiredВъобще цялата седмица беше уф!Сега си лежим 2те с Ради на приглушена светлина на лаптопа,слушаме музичка от мойта младост и  тя от време на време поцоква Heart Eyes Идилия!Тя даже не мрънка и не иска да обикаля или пипа компютъра,много послушна днес Mr. Green ,дано не ми се разболява нещо newsm78:D
 Мъжете ни спат в другата стая, и по-добре  Wink,че да си седна на спокойствие...

Надинка,мерси за думите Simple SmileАбе аз понякога верно съм лоша,ама някое майче от групичката ни беше писало едно време тук -добра,лоша-друга мама нямат(не си спомням чия е мисълта,ако някой си я познае да се похвали Simple Smile )-та не си го слагам де Wink
Вили,много мило ми стана като каза това за пъпчето-че искаш да си е при теб Heart Eyes Знеш ли,че майка и до ден днешен пази моето(в някакъв неин учебник Simple Smile ) та явно има ефект-не се преместихме да живеем другаде,останахме си тук с цялото семейство. Wink
Керина-и при нас точно така беше ситуацията-поседяхме си в кувиоза повечко и пъпче на Вико не ми дадоха...
Ами ако изскочи на беба ще се радвам Simple Smile,нищо повече не мога да направя

Деми,благодаря ти за думите,мила  bouquet!Изчервих се 3 пъти Embarassed   Embarassed Embarassed Heart Eyes Simple Smile
Значи аз си мислех,че само в БГ са най-великите джипита,ама явно и вие сте нацелили някакъв такъв умник #Cussing out #Cussing out #Cussing out Кураж,мила,стискам палци във вторник да ви даде направление и да идете на специалист,който да свърши работата като хората! Praynig
Много неприятно,но и това ще мине,съвсем скоро,сигурна съм!  Hug С теб сме духом,колкото и да е малко това,но знаеш,че тука се подкрепяме и ако има нещо можеш да се опреш на нас! Hug

Твоят сладък номер с пръстчетата го пробвах,ама бях срещу малката и загледа се де,беше й интерсно,но не се задържа много(то шило мирно не седи,а и ми прави впечетление,че вниманието й се задържа на нещо максимум 2минути..),Другият път ще я взема да седне в мен.Ама си я представих Деми как я хипнотизирваш хаха Joy ,ако можеш и да я приспиш така= екстра!Моята майка много умее да ми омаява децата като им чеше ушите и им масажира леко главата,много им се смея как изведнъж стихват и клюмват.Ама аз рядко ги дондуркам така.

На твоя въпрос-ами Радина яде права! ShockedТя тотално отказва да седи на стола-протестира,гърчи се и сама става и така си яде-изправена пред масичката.. ooooh!А коланите съм ги затрила и няма как да я вържа,пък и да я вържа ще е протест и чудо.Та играчка не й трябва,то шоуто е пълно  Crazy Понякога се пресяга за манджата,друг път се отвисва на облегалката и блее надолу в кошчето да види какво има, и ако може- да го извади съдържанието, и да го хвърли на пода.Естествено, аз изтръпвам,че може да падне и я държа с едната ръка, докато я храня с другата, или карам ММ ако си е вкъщи да седи до нея.
Виктор пък "наминава" точно като Габи-заседява се за 5мин на стола и след това става,каквото ял ял и трябва да го викам на всяка хапка и да го моля,щото хич не вярвам,че се е нахранил за 5мин ... ooooh!Абе нашето хранене ми е една от най-досадните и бавни процедури.Искам вече и 2та да могат да ядат сами и да не губим по2 часа в гоненици   #Cussing out

Ами ти защо не дадеш на Деми лъжица директно да свиква?Аз й дадох на Радина веднъж-мн е на ясно за какво е и как да борави с нея,обаче всичко става мацаница де.Ама само да си я държи мисля че пак ше й хареса.

Надинка
,нашите синчета били адаши Simple Smile Мн хубаво именце си избрала  Laughing Peace

Мими,честито ти проходило момченце! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Бънче,много е хубава питката и на мен ми харесва хихи  Wink  Hug  Значи и при вас тече приготовление  за рд с пълна пара.Пожелавам ти приятен и успешен шопинг  в понеделник Simple Smile Много ми хареса туй дето го писа,че сме се мъчили на тоя ден и сега да си празнуваме-верно,че беше така,а съм забравила колко беше гадно и по-добре де.Сега да се напразнуваме викаш,съгласна  newsm44smile3508

Момата вече спи до мен,няма такова спокойствие! Laughing И аз ще лягам-лекинка на всички! Heart Eyes

# 567
Ето ме отново - с продължение по повечето теми Simple Smile

Благодаря за пожеланията за моето боледуване, нооо кашлям като магаре, даже ви пиша в 5 часа, тъй като се събудих от яка кашлица. Вече втора вечер спя в другата стая, за да не будя малката. Но вижте какво ми каза лекарката - маската, за да не заразя детето, била безсмислена, тъй като цял ден сме заедно. Маската имала смисъл за кратко, ако сме някъде с много хора или болен ако е около нея за малко и още - когато майката се разболее, през кърмата прехвърля на детето антитела точно за този вирус, така чеее... дано да е вярно и шушулката да не я хване тая гадост... Praynig Praynig Praynig

ЗА яденето - ние също сме въвели всичко без прясно мляко, агнешко, свинско и цитруси. Въпреки че ММ й даде да ближе лимон, а лятото в гърция като опряхме до гръцки пюрета, в тях имаше портокал... Но все пак не го броя. Жълтък давам през ден. Риба, когато дойде, гледам да й редувам пюретата. Говорих с лекарката за детската кухня - тя каза, че може би е добре след годинката, тъй като застройват с цяло яйце, правят десертите с прясно мляко и понякога има свинско. Говоря за държавната кухня, но май е добра - една майка тук на площадката ми каза, че според нея била страхотна - много вкусно готвели. Въпреки всичко си мисля, че ако е 1,50 на ден, си заслужава да взимаме дори да ползваме само някои яденета. То може ли да се информираш примерно от нета за менюто и да ходиш и да взимаш само когато ти харесва? Някой знае ли? А и за бурканчетата - някъде бях чела, че искали определен вид бурканчета - момичетата си купуваха... Но не помня къде  newsm78

Относно гърнето - аз започнах още в началото да я слагам след всяко ядене и явно е свикнала, защото ако не я сложа, се нааква по това същото време. В повечето случаи. Иначе обича да стои на гърнето - от началото я слагам срещу телевизора и й пускам любими песнички и стои и гледа ... Сега напоследък се опитва да танцува на гърнето и ще падне ми се струва, ноооо... идеята е, че явно се чувства комфортно там.

Кетбалу
(много го обичах тоя уестърн като малка Simple Smile, добре дошла!  Hug На ММ като тийнейджър му гледали на кафе и му предрекли 3 момичета, така че запътили сме се към вашата групичка, макар и сега да сме на една трета от пътя Simple Smile

Мими, съжалявам, че сте преживели такъв кошмар! За нашето здравеопазване думи нямам... Какви случаи имаше с мои близки, още ми настръхва косата. Не случайно в "Спешно отделение" започват с пълна кръвна картина и ЕКГ... А тук и бебе да е, изобщо не искат да го прегледат... това е, защото нямаме закони, да им съдерем г... от съдене!

Вили, страхотна идея за статистиката! Ама трябва да ни изчакате до 27.02.  hahaha за актуална информация

Деми, що не се разходите насам? Хем за Рождения ден, хем за ТМ да видите и някой наш специалист (след проучване, разбира се, че и нашите не са цвете), а и на тоя остров, то на всеки може да му се завие свят. Разбира се, по-добре е и там да стигнете до специалист преди това, та да може да сравните... Но английски или български лекари, диагноза, ако не се потвърди поне от 3-4, за мен не трябва да се вярва...  Naughty Стискам палци и дано се оправя по-бързо.

Хипнотизирането с пръстчетата много ми хареса! Ще го пробвам още утре  Grinning

Иначе като ядем почваме без нищо или най-много с една идентична на тази с която яде лъжица в нея... да свиква бях чела някъде... Но към средата почва да се криви и й пускам песнички - английските ги харесва много. И се заглежда и пак ядем... На двуфазово ядене сме демек. Също ако откаже да яде дейстгва да й дам вода и пак почва след водата.

Бъни, страхотна питка! Радвам се, че намери време и ти да попишеш  Heart Eyes

Бъфче, чистият въздух им действа чудесно, да не говорим за постоянното внимание на баба! И моята като е с баба си и след това е с големи претенции към моето внимание  Crossing Arms

Пумпалче, майка ми и тя загубила моето пъпче... Пък ето ме права и цяла Simple Smile Много ми е миличко да ви чета как се кърмите, сладките те как ще гушкат и сучат... Направо не ми се иска да я отбивам... Ти кога ще я отбиваш? Мислила ли си го или както дойде? На мен ми се иска докато въведа всички храни, да я кърмя... ама да видим тя какво ще иска. hahaha И ми стана смешно, как днес Биляна се гушкаше в мене, а уж не беше гладна, нито й се спеше и се притесних, да не се разболява, че е такава кротка... Смятай, щом не можем да си ги представим кротнали...  Joy

За РД - нищо не сме решили  newsm78 Затова съм решила отново да се възползвам, че сме последни и да почерпя първо опит от вас и да реша как ще ни е по-добре - навън ли, вкъщи ли...   bouquet

Ще се опитам да поспя малко между кашлянията, че утре съм на Зумбааа... Почнах офанзивата за отслабването най-накрая. На лунните дни ям по-малко засега и тръгнах на спорт ...  newsm44 Дано да има ефект скоро, че с тоя корем простооо, още ми стават в метрото...   Blush

Никита ми се губи - бързо да се явява!

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 05:23 от Leda

# 568
  • София, България
Кетбалу, много е весело с три дечица, нали  Wink Една приятелка, с момчета като вашите каки сега чака трето бебче. Чудеше се как ще  е с такава голяма разлика, как се справят каките с бебето? Иначе на мамите, които им се иска, но се колебаят, искам да кажа, че е трудно, спор няма, но си заслужава. И че в живота, човек съжалява повече за нещата, които НЕ е направил, отколкото за тези, които Е направил, но е сгрешил например  Hug

А да ви дам една идея за питките за прощъпулките. Не знам в каква тава ще печете, но е добре да не е много широка. Нека бъде с по-малък диаметър, а ако ви е ниска, направете отстрани борд с хартия за печене /двойна/. Даже е добре цялата тава да облепите с хартия, за да се извади по-лесно питката. Изрязва се кръг за дъното, дълга лента /двойна/ за отстрани. Подмазва се цялата тепсия с олио, за да се залепи хартията. Така си осигурявате висока пита, с прави стени, за да се търкаля добре.

# 569
Хайде да видм докъде ще я докарам с писането. Сега спят, та се нядявам да драсна малко повечко.

Вилии, душко, значи да ти кажа Кокича е Мастър.. Виж как се е усъвършенствал. Постепенно, с упражняване, а сега ти прави демострации от ниво 'висш пилотаж' как се прави, дори и без да гледаш hahaha Така се започва. Инженерната мисъл му е вродена, въпроса е, как ще я развие. Гледах тук една много готина реклама, която всъщност е обява за набиране на нови кадети към Кралските въздушни войски. Та рекламата започва с едно момченце, което се опитва да си оправя колелцето, след години помага на тати да оправи колата, след години как учи в колеж и заучава едни сложни схеми и как поправя самолети и кораби и прави кариера във войските. Не ме разбирай погрешно, просто ми хареса идеята как от малки, ако се насочват 'талантите' на детето в правилната посока и естествено с негово желание и да се следи какво умее. Та Коки от капачка ще е може да работи в НАСА да кажем Joy

Леда, радвам се, че и ти писа. Пожелавам ти скоро да се оправиш. За граха, вчера слагах в супата на Демми, ами минах я на блендера, не се смилат съвсем люспичките, но пък и аз не я жаля чак толкова. Справи се и й хареса hahaha

Пумпалче, много ми е приятно да те чета. Имаш много готин изказ, сякаш ми разказваш приказка Hug Аз не знам за телевизията, на нас не ни действа така упояващо като на Коки  Shocked, ама да знаеш какво открих аз с мойта щерка. Слагам си я на корема седнала и облегната на коленете ми. Хващам й ръчичките с дланите надолу и започвам нежно да й докосвам всяко пръстче и да ги броя 1,2,3,4,5 и после на другата ръчичка. Казвам ви , тя се хипнотизира направо- гледа ме много сериозно, кротва се и утихва  baby_neutral и само завърта очи към другата ръка, ако се забавя да започна преброяването на другите пръстчета. Много е смешна, чак жална. Работи безотказно.  Joy

Благодаря ви, че се интересувате от мм. Да, уж е вестибуларният апарат, но продължава токова дълго, че е плашещо. Но нищо не може да се направи, ако Негово Величество ДжиПито не реши да го прати на специалист. Изглежда повече от 6 седмици мъки и 4 посещения при лекар + ходене до спешното не им е достатъчно, за да пренасочат към такъв. Не можеш да се бориш с вятъра, нали...Просто се моля всичко да се оправи. Пак имаме насрочен час за вторника, като уж ни 'обеща' лекаря, че тогава ще реши какво да се прави оттук нататък. Лошото е, че това състояние води до психически срив, което за мен е по-страшното. Отчаянието е нещо трудно преборимо. Но нали затова съм 'оптимист по принуда', да поддържам някаква надежда за по-добри дни.. Стига толкова съм помрачавала настроението.

Бъф, радвам се, че и ти 'намина'. Изглежда всички нямаме вече толкова време за писане, но е важно ото време на време да си правим отчета. Simple Smile

Катбалу, добре дошла!   bouquet Нали знаеш, има една песен - This is a men's world, but it would be nothing without a woman or a girl Simple Smile Обожавам многодетни семейства и аз мечтая за такова. а относно връзката баща - дъщеря, аз съм си жив пример, чак понякога съм се чувствала леко неудобно от брат ми, че усещам слабостта на баща си към мен. не, не ни е делял или нещо такова, просто...знаеш какво искам да кажа Simple Smile

Мими и ние ако стигнем до празнуване, неизбежно ще сме като вас - просто от на мм страната, хората са много, та и ние ще сме със сума ти народ.

Надинка, завидях ти за авокадото, моето има някаква наченка на корен, но по-скоро аз ще 'брадясам' преди то да покара както трябва. Но не бързам, ще си чакам...

Аа, Вили, забравих да добавя, че креативната мисъл на Коко е наследствена, виж какви готини идеи й идват на майка му! Супер е идеята за мерките, само че аз ще се разпиша по- късно, следващата ни т.нар. 'консултация' е на 28. 01.

Моят въпрос - вашите зверчета имат ли нужда от занимавки, докато се хранят? При нас все нещо трябва да има в ръчичките, а не ми се ще да е така... Как мога да се справя с това, някакви идейки?

Браво за прощъпулниците, да докладвате какво са избрали децата Simple Smile

Цун, Цун Heart Eyes

Марияплам, мила, къде се изгуби? Дано сте добре   bouquet

Ники' и теб те няма...
Демми  Hug ти си мъжко момиче  Hug ще се справиш.Радвайте се момичета,че са ни живи и здрави децата.Аз не пиша,защото ми е едно такова негативно...а изобщо не ми е присъщо.След инсулта на моя мъж,който беше в следствие на високо кръвно в момента е в болница за пълни изследвания.Оказа се,че бъбреците му са много зле и в понеделник ще му вземат биопсия .Най малкият проблем е ,че частната болница в която ще му взимат материала няма осигурен превоз и трябва аз да занеса пробата до София....Не мога да повярвам,че този прекрасен човек трябва да мине през тези неща.Аз много вярвам в силата на положителното мислене,че сами чертаем съдбата си,....но съм бясна на всичко.Днес Пламена е на гости на баба си и си сипвам едно огроооомно уиски....Деми елате ми на гости  Hug ще лекуваме мъжете а ние с теб двете и малките муцунки заминаваме спешно на хижа Здравец да караме шейни и да пием чай с ром  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт