!
. А на Ради ще го откриеш
. Аз нашето го пазя в албумчето му за снимки и не съм мислила къде да го хвърля. Май ще си го оставя при мен за спомен. Много ми е мило и не ми се хвърля. Та това е частта, която ни е свързвала 9 месеца и сега ми е гадно да го хвърля някъде. В най-гошият случай ще си имам един мамин готованчо, който ще стои до полата на мама
.
. За рецепта не мога да ти помогна, че не съм правила погачи.
.
. А Жорко защо се е родил толкова малък? По-рано ли се роди? Голямо мишленце е бил
!
Така се започва. Инженерната мисъл му е вродена, въпроса е, как ще я развие. Гледах тук една много готина реклама, която всъщност е обява за набиране на нови кадети към Кралските въздушни войски. Та рекламата започва с едно момченце, което се опитва да си оправя колелцето, след години помага на тати да оправи колата, след години как учи в колеж и заучава едни сложни схеми и как поправя самолети и кораби и прави кариера във войските. Не ме разбирай погрешно, просто ми хареса идеята как от малки, ако се насочват 'талантите' на детето в правилната посока и естествено с негово желание и да се следи какво умее. Та Коки от капачка ще е може да работи в НАСА да кажем 

Аз не знам за телевизията, на нас не ни действа така упояващо като на Коки
и само завърта очи към другата ръка, ако се забавя да започна преброяването на другите пръстчета. Много е смешна, чак жална. Работи безотказно. 

Нали знаеш, има една песен - This is a men's world, but it would be nothing without a woman or a girl
Обожавам многодетни семейства и аз мечтая за такова. а относно връзката баща - дъщеря, аз съм си жив пример, чак понякога съм се чувствала леко неудобно от брат ми, че усещам слабостта на баща си към мен. не, не ни е делял или нещо такова, просто...знаеш какво искам да кажа 

!!
( чак в 12:00 де , то аз докато напиша сега , тя ще се събуди
, поста не го пиша от 12 де , моля , моля , да не си помислите пък , че съм чак толкова бавна
, много се разсейвам докато пиша
, а голям смях е !!
!!
. Като циганска сватба сме - 3 дни , яли , пили и се веселили
. Ама здраве да е , то хамалогията е една !! Да ми е жива и здрава малката , пък , ще чистя , ще зареждам маси , какво да правя
!!
. Или една туника имаме , пак чисто нова , като плюшена леко , тя реално , ще си стой като рокличка
. Само чорапогащник да взема !! Просто няма смисъл да купувам . Защото тия по официалните дето ги гледах , те са дънкова рокля с ризка , нещо все такива , каквито не ми допадат грам . А , сега да давам по 30лв. за дънкова рокля , като си имаме , няма смисъл , мисля ..
. С някоя рокличка и аз ( с тоя корем съм само за рокля
) , нещо прическа , ще си барна
, няма да се излагаме сега . Ще ми пасне всичко , като на свинче - звънче
!! ХАХАХхахаххАХхахх - ударила ме е съчмата днес
!!
. Ще свикнат , няма къде да ходят , може да се озорим малко - ама ще успеем
!!
.
, просто тия неща , не са ни под час
) !!
!!
!!
!!
!! Не ти е лесно и на теб , с твоята госпожичка . Много ги лигавят верно , а , после ние да му мислим
!!
. Ще се оправи всичко , търпение му е майката !! Стискам палци мила , нали знаеш , винаги , ако има нещо , сме на среща
!!
!!
!!
!!
!!
, дано не съм пропуснала нещо , ако трябва ще се включвам пак
!!
!!

Въобще цялата седмица беше уф!Сега си лежим 2те с Ради на приглушена светлина на лаптопа,слушаме музичка от мойта младост и тя от време на време поцоква
Идилия!Тя даже не мрънка и не иска да обикаля или пипа компютъра,много послушна днес
:D
,че да си седна на спокойствие...
Абе аз понякога верно съм лоша,ама някое майче от групичката ни беше писало едно време тук -добра,лоша-друга мама нямат(не си спомням чия е мисълта,ако някой си я познае да се похвали
)-та не си го слагам де
Знеш ли,че майка и до ден днешен пази моето(в някакъв неин учебник
) та явно има ефект-не се преместихме да живеем другаде,останахме си тук с цялото семейство. 
,нищо повече не мога да направя
!Изчервих се 3 пъти

Кураж,мила,стискам палци във вторник да ви даде направление и да идете на специалист,който да свърши работата като хората! 
С теб сме духом,колкото и да е малко това,но знаеш,че тука се подкрепяме и ако има нещо можеш да се опреш на нас! 
,ако можеш и да я приспиш така= екстра!Моята майка много умее да ми омаява децата като им чеше ушите и им масажира леко главата,много им се смея как изведнъж стихват и клюмват.Ама аз рядко ги дондуркам така.
А коланите съм ги затрила и няма как да я вържа,пък и да я вържа ще е протест и чудо.Та играчка не й трябва,то шоуто е пълно
Понякога се пресяга за манджата,друг път се отвисва на облегалката и блее надолу в кошчето да види какво има, и ако може- да го извади съдържанието, и да го хвърли на пода.Естествено, аз изтръпвам,че може да падне и я държа с едната ръка, докато я храня с другата, или карам ММ ако си е вкъщи да седи до нея.
Абе нашето хранене ми е една от най-досадните и бавни процедури.Искам вече и 2та да могат да ядат сами и да не губим по2 часа в гоненици 
Мн хубаво именце си избрала 

Значи и при вас тече приготовление за рд с пълна пара.Пожелавам ти приятен и успешен шопинг в понеделник
Много ми хареса туй дето го писа,че сме се мъчили на тоя ден и сега да си празнуваме-верно,че беше така,а съм забравила колко беше гадно и по-добре де.Сега да се напразнуваме викаш,съгласна
! 

, добре дошла!
На ММ като тийнейджър му гледали на кафе и му предрекли 3 момичета, така че запътили сме се към вашата групичка, макар и сега да сме на една трета от пътя
за актуална информация
Стискам палци и дано се оправя по-бързо. 

Много ми е миличко да ви чета как се кърмите, сладките те как ще гушкат и сучат... Направо не ми се иска да я отбивам... Ти кога ще я отбиваш? Мислила ли си го или както дойде? На мен ми се иска докато въведа всички храни, да я кърмя... ама да видим тя какво ще иска.
И ми стана смешно, как днес Биляна се гушкаше в мене, а уж не беше гладна, нито й се спеше и се притесних, да не се разболява, че е такава кротка... Смятай, щом не можем да си ги представим кротнали... 
Затова съм решила отново да се възползвам, че сме последни и да почерпя първо опит от вас и да реша как ще ни е по-добре - навън ли, вкъщи ли... 
Дано да има ефект скоро, че с тоя корем простооо, още ми стават в метрото... 
Една приятелка, с момчета като вашите каки сега чака трето бебче. Чудеше се как ще е с такава голяма разлика, как се справят каките с бебето? Иначе на мамите, които им се иска, но се колебаят, искам да кажа, че е трудно, спор няма, но си заслужава. И че в живота, човек съжалява повече за нещата, които НЕ е направил, отколкото за тези, които Е направил, но е сгрешил например 
Така се започва. Инженерната мисъл му е вродена, въпроса е, как ще я развие. Гледах тук една много готина реклама, която всъщност е обява за набиране на нови кадети към Кралските въздушни войски. Та рекламата започва с едно момченце, което се опитва да си оправя колелцето, след години помага на тати да оправи колата, след години как учи в колеж и заучава едни сложни схеми и как поправя самолети и кораби и прави кариера във войските. Не ме разбирай погрешно, просто ми хареса идеята как от малки, ако се насочват 'талантите' на детето в правилната посока и естествено с негово желание и да се следи какво умее. Та Коки от капачка ще е може да работи в НАСА да кажем 

Аз не знам за телевизията, на нас не ни действа така упояващо като на Коки
и само завърта очи към другата ръка, ако се забавя да започна преброяването на другите пръстчета. Много е смешна, чак жална. Работи безотказно. 

Нали знаеш, има една песен - This is a men's world, but it would be nothing without a woman or a girl
Обожавам многодетни семейства и аз мечтая за такова. а относно връзката баща - дъщеря, аз съм си жив пример, чак понякога съм се чувствала леко неудобно от брат ми, че усещам слабостта на баща си към мен. не, не ни е делял или нещо такова, просто...знаеш какво искам да кажа 

ти си мъжко момиче
ще се справиш.Радвайте се момичета,че са ни живи и здрави децата.Аз не пиша,защото ми е едно такова негативно...а изобщо не ми е присъщо.След инсулта на моя мъж,който беше в следствие на високо кръвно в момента е в болница за пълни изследвания.Оказа се,че бъбреците му са много зле и в понеделник ще му вземат биопсия .Най малкият проблем е ,че частната болница в която ще му взимат материала няма осигурен превоз и трябва аз да занеса пробата до София....Не мога да повярвам,че този прекрасен човек трябва да мине през тези неща.Аз много вярвам в силата на положителното мислене,че сами чертаем съдбата си,....но съм бясна на всичко.Днес Пламена е на гости на баба си и си сипвам едно огроооомно уиски....Деми елате ми на гости
ще лекуваме мъжете а ние с теб двете и малките муцунки заминаваме спешно на хижа Здравец да караме шейни и да пием чай с ром