Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Sredets/Burgas
Добро утро, мами!

Vili_R, само да вметна, че и ние няма да празнуваме рожден ден...
Не заради кофти поверие, а просто наскоро си купихме кола,
която не излезе двойно на предвиденото,
така че рождените дни ще са само в снимки тази година,
отнася се за цялото семейство...

Беше ме питала и за тортите...
Ами единствените купени/готови торти що уважавам са на Захаро Бургас...
Единствените с пандишпанови блатове, не обикновени...

Както съм споменавала все пак работех в детска градина
и стомаха ми е виждал какви ли не екземпляри Mr. Green ...

Външния вид не е от първостепенно значение за мен,
но понеже няма да врътна към 700 км за торта, ще измисля друга алтернатива...

Миналата седмица бяхме на консултация и мога да кажа мерките на Кат`...
Тежи 10.300кг и е висока цели 77см...

# 586
Добро утро,
Пеперудке добра дошла! Радвам се за мерките на детето!
За РД ние също ще сме скромни! За съжаление изплащаме доста неща и няма как! Пък и ММ учи и трябва да покриваме семестриални такси!
Тортата аз ще си я направя! Най вероятно ще каня са бабите и дядото! Менюто нямс да е нищо особено!
За столче- купихме бертони от 0-25 кг! Вече ползваме него! За съжаление кошницата ни е малка, въпреки че е 0-13 кг!
Ние на 8.01 бяхме при педи 8,800 на 74 см!
В последно време сме много кисели! Не спи нощно време

# 587
  • София, България
Здравейте момичета, ние ще празнуваме рожден ден у дома, с бабите и няколко приятелски семейства. Ще поканим повече, че в тоя сезон, обикновено половината гости не идват. Седмица по-късно е рождения ден на баткото, така че ще разделим приятелите по възраст. Малиш, и аз мисля да бъркам тортата, не съм голям майстор, отскоро се вихря в тортостроенето, но ще измисля нещо. Хубавото на тортите е, че трябва да ги приготвиш ден два по-рано, и не ти бъркат подготовката на останалата почерпка. Мамите, които мислят за клубче, ще посъветвам да отложат с 1-2 години. Много са малки децата и настава невъобразим ужас и крякане. Скъпо е, а няма да прекарате хубаво. Колкото деца има в залата, два пъти повече са родителите, дърпат се и се бутат играчки, момичетата не могат да овладеят ситуацията ... абе ужас. Вкъщи, с няколко приятелчета е много по-добре за тая възраст. На около 3 годинки започват вече много да се забавляват в клубчетата.

# 588
Радос аз правя чийзкейк с бисквити/бишкоти ден предварително! Винаги става и се изяжда

# 589
Здравейте,мами!Влизам и аз да се похваля със зъб номер 7 от колекцията на Лили  tooth
Откакто проби и сополите почти изчезнаха,за обща радост.
Рождения ден на Лили ще е в сладкарница поради 2 причини - ММ работи там ,а и вкъщи ни предстои ремонт и не сме много за гости.
За столчето да кажа - нашето е на Лорели,от 9 до 36 кг. http://detskaborsa-avm.com/kiddy-pi-323.html?invis=3
Искам да попитам - миете ли вече зъбките на бебетата?И ако да,на каква паста сте спрели?
Хубав ден от мен и Лилия!

# 590
  • София, България
Айде, ново двайсе, все нещо променят в тая бг мама, тамън свикне човек  ooooh!

Светлана, мием зъбките, да, мисля, че единствения вариант на пазара за малките бебета е Ненедент - пастичка със силиконова четка напръстник. Продава се в аптеките. Другите пасти мисля че са за по-големи деца.

# 591
  • София, България
А може ли да се реже на хубави парчета  newsm78

под всяко мнение има бутон отговор, но отговора излиза най-отдолу и не се вижда към кое мнение е, ужас  ooooh!

# 592
Добър ден момичета.Никак не ми харесва сега как изглежда спромяната.Даже не знам дали пишаотделен пост или пост към на радост.Защо постоянно ги променят към по зле изглеждащо не знам.Аз сега съм в чуденка за порщапулника защото Гого един ден ходи сампо малко един ден иска дори за едно пръстче да те държи та не знам.Да го правим ли Thinking Но до четвъртак има два дни та ще видим Simple SmileТака като гледам мерките на другите и като знам че ние най-малки сме серодили ми не оставаме най-дребни Simple Smile Добре си вървим и ние Simple Smile Но тук няколко дни голямо ядене яде,да ми е жив и здрав Simple Smile Сутрин към 10-10:30 супа или каша обед манджата един буркан дробено.Следобед крема.вече пак дробена супа.преди съм 210мл.мляко АМ нещо не може да възприеме кислеото.Дано свикне.Как беше при вас след АМ да предложите кисело?и през ноща имапъти се събужда по 3-пъти да яде по 150мл.АМ.Следващата ни консултация ще е на 2-ри февруари тогава ще го теглят за 12м. та ще видим колко ще сме.Днес мерихме костюма за годинката........Е уникално му стой ще кача снимки следгодинката да го видите Simple Smile малко ще трябва да се коригира панталона.Ама е пич голям много му се изкефих.

# 593
Здравейте!
Кисел аз не давам! Давам пюрета, кисело мляко/кус кус/попара и каши! Яде плодове! Другите яденета са мляко! АМ пие колкото и когато пожелае

# 594
Мамите, които мислят за клубче, ще посъветвам да отложат с 1-2 години. Много са малки децата и настава невъобразим ужас и крякане. Скъпо е, а няма да прекарате хубаво. Колкото деца има в залата, два пъти повече са родителите, дърпат се и се бутат играчки, момичетата не могат да овладеят ситуацията ... абе ужас. Вкъщи, с няколко приятелчета е много по-добре за тая възраст. На около 3 годинки започват вече много да се забавляват в клубчетата.
Абсолютно съм съгласна за клубчетата на тази възраст. Общо взето се изръсваш сума пари, а детето не само че нищо не разбира, ами направо зле си изкарва. Ние отдавна сме спрели празнуването по клубчета. Предпочитам парите, които изръсвам там да ги дам за детето. Вярно е, че ние имаме алтернатива, де - по-големите ми дъщери са раждани лятото и имаме двор - две абсолютно достатъчни условия да си спретнеш сам страхотен купон. Зимата обаче е кофти....... и все пак мисля към втората, или дори третата годинка да прибегна до услугите на клубче....евентуално  Simple Smile
За тортата - още умувам. Аз не блестя с кулинарните си умения, така че не ми се рискува.... Може би ще поръчам, и отделно ще направя някоя мъничка, от която да може и бебка да опита. Та, в този ред на мисли, Малиш , може ли да споделиш рецептата, която спомена  Praynig

# 595
Здравейте,
За крема взимам: 400 гр. Цедено кисело мляко, 3-4 пакета крема сирене, захар слагам на око, опитвам за да разбера дали му харесва. Ако не намерите кисело мляко става и с заквасена сметана. Това разбърквам много добре. Вътре слагам ванилия и кора от лимон за аромат.  Блата правя с бишкоти или обикновени бисквити! С бишкоти  ми харесва повече. Така реда ред бисквити ред крем!
Отгоре реда сезони плодове или сладко! Ако ползвам сладко правя крема с по малко захар

# 596
  • София !
Здравейте  Hug !!

Много се радвам , че оправиха форума , че бях се ядосала вече  smile3511 , всичко приех , даже свикнах вече , ама това с темата ..  Sick .

Относно клубчетата - И аз съм на това мнение , за това рождения ден , ще го празнуваме в къщи !! Прекалено малки са според мен , няма да играят още и да се радват на всичко . А , парите ми идват в повече . Живи и здрави да сме , ще го празнуваме и по клубчетата , нека пораснат малко  Simple Smile .

Светле - Пастичка със силиконова четка и аз я препоръчвам !! Една приятелка си е взела и изглежда супер удобна . Слагаш си я на пръста , слагаш паста и миеш зъбките на бебка .
Ние още не сме стигнали до тоя момент , само с 3  tooth сме .

Приятен следобед ви желая , аз по късно , ще се включа пак  Hug Hug !!

# 597
Здравейте момичета!
Тъкмо бях решила да пиша и гледам сложили онзи грозен вид на сайта  Sick, та се бях отказала. Сега са го върнали (добре, че са се уситили на време пак) и викам дай да драсна 5 реда.
Пеперудке, радвам се, че намина отново Simple Smile. Честита ви придобивка и със здраве да си я ползвате. А за РД-то, то това, че ще празнувате по-скромно, без гости и ресторанти, не означава, че няма да отбележите празника, че и че няма да празнувате. Та дори и само тримата да сте си, щом сте решили да си направите по-специална вечеря, да има и подарък за малката и да си кажете едно "Наздраве" пак си е празнуване  Grinning. А и браво за хубавите мерки на Кати  Flutter! Все така да си расте детето!
За клубовете - и аз съм на мнение, че им е много рано още. А и като цяло по тези клубове ми е едно .....  Tired мътно! Никак не съм им фен! Първо, че са си мръсни. Така де, няма как да се изчистят стотината играчки (особено плюшените). Там чистенето е само козметично и повърхностно, колкото да не се вижда......
За миенето на зъбките - ние ги мием сигурно от около месец Simple Smile. Ползваме същата паста, за която вече сте споменали - Ненедент. Мислих, че ще е война в началото и че Коко няма да ми дава, ама се очудих. На него му хареса и сега като си види пастата и "четката" умира от кеф и отваря устата  Laughing. Мия ги от както станаха 7 зъба и пораснаха значително. А и май не съм ви се похвалила, че вече имаме и 8-мо зъбче  bowuu. Изби тези дни.
Малиш, рецептата ми звучи много добре. А и е лесна  Peace. Записвам си я и мисля да я пробваме.

# 598
Здравейте!
Забравих да напиша, че тортата трябва да стой поне ден в хладилник преди употреба! Надявам се да ви хареса! На мен ми допада, защото е лека. Реже се на хубави парчета ако е престояла достатъчно в хладилника! Понякога желирам плодовете, които слагам отгоре. С желатина си признавам, че са по добри парченцата! Ще я снимам на РД за да се похваля

# 599
ох добре си е пак по старо му форума,че много гадно беше така.Момичета някоя от вас пазарува ли си често  в пени-то магазини?Интересува ме там кога ще пуснат на промоция фризо 3-ри.Ако някога го видитепишете ми много ще съм ви благодарна. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт