Гушкамте!:)
Изпращам ти много прегръдки и се надявам да се подредят нещата сТМ скоро и да минете през трудностите възможно най-леко
!

Наистина ти е висока момата!Браво,браво!И честита ви покупка-да си я ползвате безаварийно!
Бедата е там,че малката суче и през деня,и сутрин и вечер
,то почти няма разлика от малко бебе
само да не отиде до 1ви клас хаха
,ама така си е де-наистина,дано са й достатъчни на малката,че да не се разболее и тя
Айде ,оздравявай скоро,на следващия поста да си оздравяла 

Тъкмо се бях отказала да чакам, но се оказа, че тортата ще я ядем със зъби- е може да е само един, ама няма да сме капо 
Естествено като пияния майстор, но до сега не се беше случвало, за прощъпулника ще изчакам да стане по-стабилна, може направо на Р.Д. да свършим и тази работа ( живот и здраве).
!!
. Не сме го правили , отложихме го , защото ММ му излезна неотложна работа , а и тя нещо ми се видя , още много нестабилна . Обаче , сега вече , доста ходи , макар , че и пада , ама то пък , май няма как ..
Та ще видим , дали да е тая неделя , малко ме е страх с тия вируси и не знам , чудя се какво да правя
.
, да ви растат здрави и бели , всички
!! ( и леко да избиват , хихи )
, до после може пак да досадя , не се знае
!! 

))) Довечера ще гледам да прочета и да пиша и по останалите теми,сега набързо.
))) Колко бързо наитина отлетя времето...Беше много забавно,в едно клубче бяхме,децата си играха,моето разбира се само ако аз съм до него,иначе плачеше,но пък си умираше от кеф да рита балоните и да кара една кола,та така,супер готино
))) Скоро наближава и нашия празник и дано намеря къде да се съберем с мамите и бебетата,че са едни цифри навсякъде...ужас!
!
!
! Да и е много здраво и бързичко и безболезнено да излязат и следващите. За питането ти за бибата - според мен няма да е проблем, ако не е постоянно с бибата. А и при само един зъб не вярвам да окаже влияние.
.
!
). Та, взел нашият една голяма капачка от кутия, в нея сложил една по-малка капачка от пюре и завъртял голямата капачка под наклон и с другата ръчичка върти малката капачка вътре
. Явно не прилича на мен в това отношение. Е, не е някакво велико постижение в инженерното мислене, но си измисли нещо ново за забавление. Голям образ е
!
! Ма то вече е време да се кротнем малко. Все пак ще порастваме след няколко дни и вече няма да е бебе
! 

Освен това от няколко дни спи много малко през деня. Вашите деца по колко часа спят, не само през деня, ами и нощем? Ния е започнала да спи по около 1 и половина през деня, нощем си откарва 12 часа.
Преди явно съм забравяла какво има да се върши, а сега е чинно записано в тефтера и ми вади очите постоянно... И какво стана сега - свършвам всичко вкъщи и нямам време за себе си, т.е. за ВАС! Май ще хвърлям тефтера, ми се струва... 
Та не съм решила още. Ако няма да правим кръщене - и аз клоня към събиране на хора вкъщи. С една хубава торта, да има за снимките и с разни вкусотии за похапване. И аз мисля, че няма да разберат децата нищо от детски център - евентуално ще е забавление за племенницата ми и едно друго детенце, което ще каним.
След всеки тежък период идва много хубав такъв, нали знаете 
естествено с пластмасови шишета и т.н. Но нищо не може да се сравни с телефоните на мама и тати и клавиатурата и мишката. Даже се принудихме да й дадем едни фиктивни на нея... Ама се усеща, че те не действат на компютъра и идва и иска моите...
вашите мъници проявяват ли такива нерационални страхове и към какво? Четох, че е нормално и не трябва да я насилвам да ги понася тия неща, от които я е страх, че може да се задълбочи. Просто щявло да премине, като започне да разбира
Ще опитвам пак, но трябва да я издебна, да е каталясала.