Страшни тъпунгери са понякога и моя, като каже нещо, което видимо не ме радва изсипва някакво " Не бе, шегувам се" 
!
? Казвам ви, това диване е някакъв ужас от 2 дни
. На косъм съм да си събера багажи и да забегна на където ми видят очите. То разбирам, че имат периоди, ма нали за това уж им викат "периоди" - да вземат да свършат все някога!? При нас е така от ........ не помня вече от кога. А иначе най-кумичното е, че този уикенд бяхме при майка ми и баща ми. Идваха ни и гости там. И нашият два дни думичка не обели, стоя като препариран и беше най-послушното дете на света
. Кой ще ми повярва, че не е такова и че всъщност е истински
! Рева като магаре, после заспа проснат върху мен, като подсмърчаше и хрипаше поне 10 мин. После, за да не скучая, пак рева - този път без видима причина
. Честно ви казвам, че ще избягам. Снощи заспа в 22ч, събуди се в 23ч и заспа след 24ч. Днес пак сме супер криви и не знам кога ще заспи. Аз стоях 40 мин и сдадох щафетата на ММ. Аз вече нямам сили.
.
. Я си я закарай на един дерматолог, че това дете се измъчи бе. А как върви с гърнето? Имате ли напредък? Мисля си, че ако започнете да го ползвате по-сериозно ще намалее и това дразнене на дупето. И ТМ също бързо да се оправя, че то при вас става страшно с тези вируси и т.н.
.
. Моят първо, че не забелязва, че съм изчистила, и второ - че като му кажа, че съм чистила ми прави едни реплики в неправ текст, че щом съм си в нас значи аз трябва да чистя
. Еййй по някога ми идва да ги оставя за една седмица да се оправят само двамата, пък после да го питам как е
.
! Ние сме отворени към нови попълнения, стига да са добронамерени и да имат желание да си споделят тревогите и опита от дребосъците. Тук наистина цари разбирателство и всички момичета са супер готини, така че се надявам да ставаме повече такива. 

Та кога ще спим, не е ясно. Ако забягваш - остави координати, плииийс...
Да се оплача и аз.Това дете си е поставило за цел да ме побърка
Говоря си сама вече.
горкия затворник побеснява.Уникални ботушки си взела.Много ми харесват.А с дете на лекар си е пълен кошмар..не ми се мисли направо.

с нас

) . Малко мезенце си имам
. То не е за смях де , да не вземеш да си обидиш
. Ама то просто , гледайте до къде ни докарват тия хулиганчета
!! После да кажеш резултатите .
!! Как не обръщаш ти внимание на моята хубава песничка
. ШегУвам сЪъъъъ
!!
!!
. Егти и ''периодите'' дето имат , да ни падне ченето от тях
, ужассс
!!
, абе за всичко друго ама не и по предназначение !! Като я сложа там да върши работа , става и иска да бяга , не иска да седи там и секунда , не знам просто
. Пускам и gummy че и е любим , и щом пак бяга , не знам ... малко по малко ще се заучваме !! Иначе и аз мисля че като почне да си върши работата там , и не ползваме памперси ще се оправи
.
!! Само че ние и това правим , само дето не е със спринцовка , ами в едно легенче я кисна по 10минутки поне - няма особено голям ефект
!
!!
на всички ви за подкрепата и съветите !! Дано се оправи , ако ли не , утре ще видя как ще е , и ще вървим на лекар !! Дано все пак е по добре
!!
!!
. Само казвайте кога тръгваме, че да събирам багажа
.
. Май пак ще се присламчва при нас на спалнята.
. Ама при нас такъв студен вятър имаше днес, че едвам си изтупах покривката. Бързах да затварям прозореца. Ама май ще взема да се престраша и да го навлека и да го изкарам и аз за 20-30 мин.
. Голяма маймунка е Габи! Убива ме от смях. А и да не забравя да ти кажа едно НАЗДРАВЕЕЕЕ
! Пийни си кака, че не се знае какво те чака и утре