Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 682
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Ви много за разбиранете. Аз се притеснявам, че до преди 2 седмици беше с разстройство и повръщане и не искаше мляко! Сега мина на другата крайност!

# 76
Здравейте благодаря за посрещането Simple Smile Вчера забравих да ви напиша, че моето бебе се казва Вая и е родена на 19.03. Bunny много се радвам, че имате подобрение. Наистина пробвай със смрадликата и аз държа по-малко в легенче сутрин и вечер.

# 77
  • София
 Леда, начиии сега почваш: няколко минути преди да се прибере мъжа ти грабваш парцала, разрошваш косата и пухтиш здраво, също така можеш като се чувате през деня и те пита какво правиш да му казваш: " Ми кво правя, нищо-чистя" Grinning Страшни тъпунгери са понякога и моя, като каже нещо, което видимо не ме радва изсипва някакво " Не бе, шегувам се" Crossing Arms
 Иначе ходихме до Джъмбо на Околовръстно при Люлин, случайно се озовахме в него, попринцип ходим в това на България, че ни е по-близко, но Люлинското ми хареса повече- по-подредено е!
 Деми, много е гадно това, което се случва на мъжа ти, преди време на мен ми се беше възпалил нерв в главата, но нещата се усложниха, бях на системи, изобщо супер зле!Отдавна нищо не споменаваш за приятелките ни, как ли са, папкат ли, спинкат ли...?
 Малиш, пробвай с направление, пък и ако тогава нещо не те изкефи, не ти пречи и още една частна консултация.

# 78
Здравейте момичета  Heart Eyes!
Как сте бе сладурки? Гледам тук е пълно с протестиращи и криви бебета. Що ли и моето да прави изключение  Crossing Arms? Казвам ви, това диване е някакъв ужас от 2 дни  #Cussing out. На косъм съм да си събера багажи и да забегна на където ми видят очите. То разбирам, че имат периоди, ма нали за това уж им викат "периоди" - да вземат да свършат все някога!? При нас е  така от ........ не помня вече от кога. А иначе най-кумичното е, че този уикенд бяхме при майка ми и баща ми. Идваха ни и гости там. И нашият два дни думичка не обели, стоя като препариран и беше най-послушното дете на света  Shocked Crossing Arms. Кой ще ми повярва, че не е такова и че всъщност е истински  Twisted Evil?!
Днес рева 1ч и 30мин на обяд, защото му се спеше. Ма не е познал да му разнасям 10-кг дупе на ръце  Crossing Arms! Рева като магаре, после заспа проснат върху мен, като подсмърчаше и хрипаше поне 10 мин. После, за да не скучая, пак рева - този път без видима причина  ooooh!. Честно ви казвам, че ще избягам. Снощи заспа в 22ч, събуди се в 23ч и заспа след 24ч. Днес пак сме супер криви и не знам кога ще заспи. Аз стоях 40 мин и сдадох щафетата на ММ. Аз вече нямам сили.
Цялото това чудо е предполагам от излизащият горен зъб. Днес забелязах, че е пробил и явно си проправя път да излезе съвсем. Ама докато излезе, то моите и зъби и коси ще изпопадат  Tired.
Хайде наоплаквах ви се едно хубаво! Сега да ви видя и вие какво си правите  Laughing.
Демми, чудни покупки си направила. Браво! Със здраве да си ги носи малката кукла. А на ТМ бързо оздравяване, че то това си е много кофти. Представям си какво му е.
Малиш и аз бих те посъветвала за твое успокоение да отидете на един лекар. Нека да я види и да си каже мнението. Сигурна съм, че не е нещо страшно. Явно е вид "стачка". То като гледам сега е много модерна  Laughing.
Бъни, е вие с това дупе простоооооо нямам думи ooooh!. Я си я закарай на един дерматолог, че това дете се измъчи бе. А как върви с гърнето? Имате ли напредък? Мисля си, че ако започнете да го ползвате по-сериозно ще намалее и това дразнене на дупето. И ТМ също бързо да се оправя, че то при вас става страшно с тези вируси и т.н.
Леда, за слагането на гърнето си абсолютно права, че ако следваш съвета на брат ти, то ще трябва цял ден да кисне на това гърне. Иначе поздравления за вашият напредък! Браво на Бибка! Тя ни е умница! Не съм се съмнявала, че няма да усети за какво иде реч Wink.
А за чистенето и другите домашни неща, то мъжете това не го признават за работа  Crossing Arms. Моят първо, че не забелязва, че съм изчистила, и второ - че като му кажа, че съм чистила ми прави едни реплики в неправ текст, че щом съм си в нас значи аз трябва да чистя  #2gunfire. Еййй по някога ми идва да ги оставя за една седмица да се оправят само двамата, пък после да го питам как е  Thinking.
На новите ни мами - добре сте ни дошли  wavey! Ние сме отворени към нови попълнения, стига да са добронамерени и да имат желание да си споделят тревогите и опита от дребосъците. Тук наистина цари разбирателство и всички момичета са супер готини, така че се надявам да ставаме повече такива.

# 79
Момичетааа, да ви развеселя колко съм куха... Чета аз тука, че гледате някакъв клип и си викам - бреее, къде го гледат тоя клип, само аз не съм го гледала... И след това съвсем в друг ред на мисли, си викам - тая реклама отгоре над темата вече много ме дразни, че не я знам на какво е, дай да кликна да видя... и кликвам и виж ти - клипчеее!  Joy

Бъни, жестоко е - много Коледно се настроих. Утре ще взема да украся Simple Smile

Аля, аз съм с друг подход - като звънне веднага докладвам "правя какво ли не - но не и да чистя" ... хихии ... абе, той не е лошо момче и е много внимателен, по-внимателен от мен определено, ама това като го изстреля и ... то верно че и аз наистина не прекалявам с чистенето, но у нас е по-подредено от почти всичките ми приятели с деца...  Whistling

Вили, и моето като дойдат гости е едно кроткоооо... и всички викат - бре, че кротко дете. пупупу, да не сме ви чули да се оплачете... ама хайде сега ги каня на гости - шушула току-що стана от сън с неистов рев на изоставено бебе и като я домъкнах в хола, цялата мокра от сълзи и баща й  й вика "защо така плачеш? как си, шушулка" и тя изведнъж се разсмя щастливо и почна да си играе...  ooooh! ooooh! ooooh! Та кога ще спим, не е ясно. Ако забягваш - остави координати, плииийс...

# 80
Здравейте сладурки  Hug Да се оплача и аз.Това дете си е поставило за цел да ме побърка  Twisted Evil Реве като луда,защото и се спи,но както и да я преспивам не става  #Cussing out Говоря си сама вече.
demmy26 студ не студ,аз я извеждам всеки ден.Може за 20 минутки,но я извеждам,иначе  1crib горкия затворник побеснява.Уникални ботушки си взела.Много ми харесват.А с дете на лекар си е пълен кошмар..не ми се мисли направо.
Leda поздравления за гърнето.Аз купих с голям ентусиазъм и толкова бързо го зарязах.Сега като те чета се нахъсвам пак  Thinking

Vili_R ако забягваш на някъде вземи ме с теб   animal037
Добре дошли на новите момичета  Hug

# 81
  • Оптимист по принуда
Ее,вижте ся, не е честно,гледам заформя се групово бягство,аз де да ида,м*мка му..... Crossing Arms

# 82
Ее,вижте ся, не е честно,гледам заформя се групово бягство,аз де да ида,м*мка му..... Crossing Arms
Как къде  newsm41 с нас  Hug

# 83
  • София !
Айй , ама големи екшъни с тия деца бе  ooooh!

Аз преди половин час я приспах , измих и шишетата , събрах играчки всичко , и сега смейте се , ама съм седнала с малко винце ( много не съм му фенка , хале пък на червеното , ама да се сгрея малко че да не се разболея и аз , направо изтръпвам при мисълта за болести  ooooh! ) . Малко мезенце си имам  Mr. Green , ще пускам филм и ще разпусна малко !!

Демми - Само си те представих как ти взимат проба с дете на ръце  hahaha . То не е за смях де , да не вземеш да си обидиш  Hug . Ама то просто , гледайте до къде ни докарват тия хулиганчета  ooooh! !! После да кажеш резултатите .

Леда - Браво за гърнето  !! Все така да си е , да си знае детето защо е ! Иначе според мен , пък е прекалено толкова много слагане на гърнето както брат ти е казал . Слагай си я , както си я слагаш при смяна на памперса , все пак още не са кой знае колко големи , ще свикнат малко по малко .
И да ти кажа СРАМОТА  Crossing Arms !! Как не обръщаш ти внимание на моята хубава песничка  hahaha . ШегУвам сЪъъъъ  Hug !!

Бъфче
-  Появи се и ти най накрая  Hug !!

Вили
- Напълно те разбирам мила , ние сме така от както се е родила , все е крива , все нещо и е наопаки на нея  ooooh! . Егти и ''периодите'' дето имат , да ни падне ченето от тях  Joy , ужассс  ooooh! !!
Иначе да ти кажа за гърнето , ползваме го да си слагаме играчките там , слага си го на главата си , крие се там - прави тутуу ба  Joy , абе за всичко друго ама не и по предназначение !! Като я сложа там да върши работа , става и иска да бяга , не иска да седи там и секунда , не знам просто  ooooh! . Пускам и gummy че и е любим , и щом пак бяга , не знам ... малко по малко ще се заучваме !! Иначе и аз мисля че като почне да си върши работата там , и не ползваме памперси ще се оправи  Praynig .

МарияПлам
- Благодаря ти мила за съвета  Hug !! Само че ние и това правим , само дето не е със спринцовка , ами в едно легенче я кисна по 10минутки поне - няма особено голям ефект  Cry !

Елма - Ще ви запиша с малката на първа страница при първа възможност  Hug !!

Момичета дано не съм пропуснала някоя , съжалявам ако е така , пиша на бързо , че да пусна да гледам нещо , да си почина и аз малко !!
Едно голямо БЛАГОДАРЯ  Hug на всички ви за подкрепата и съветите !! Дано се оправи , ако ли не , утре ще видя как ще е , и ще вървим на лекар !! Дано все пак е по добре  Praynig Praynig !!

Лека и спокойна нощ ви желая  newsm46 smile3524  !!

# 84
  • София !
Ох , не мога да се редактирам , че бързам .
Малиш - Пробвайте с лактулоза , на Габи много и помага за запека !

# 85
Хайде и аз да се включа в листата на оплакващите!!!! Леле само иска да го държа, после се отпуска уж на земята да слезе, като го оставя хайде пак рев да го взимам. Със долните зъбки нямах ме такъв проблем....ама тези горни...единия вече е от вън, чакаме тия дни и другия, чееее иначе и аз съм с вас на палатка.... Не иска да яде все още само банани и кърма...само дето се разхождам до кухнята ама утре смятам да не ходя Simple Smile
На гърне ние още не сме почнали, слагала съм го така 1-2 пъти ама то зверче не стои мирно се става да бяга ( по голо дупе му е голям кеф). И не знам, как ще стане там Simple Smile
Иначе днес бяхме на детски рожден ден и беше много послушен и усмихнат и бесня като лудо. ukliam1 
Хайде пак се събуди....  smile3511 smile3511

# 86
Хеййй, гледам бързо се заформи групичката за бягство  Laughing. Демми, как без теб бе кака?! Взимаме си те с нас  Hug. Само казвайте кога тръгваме, че да събирам багажа  Joy
Моето диване заспа в 22,45ч и до момента имаме "само" 2 събуждания  ooooh!. Май пак ще се присламчва при нас на спалнята.
Марияплам, аз не съм го извеждала тези дни и май от това ще се е побъркал  Thinking. Ама при нас такъв студен вятър имаше днес, че едвам си изтупах покривката. Бързах да затварям прозореца. Ама май ще взема да се престраша и да го навлека и да го изкарам и аз за 20-30 мин.
Бъни, страшно приложение на гърнето сте намерили  hahaha. Голяма маймунка е Габи! Убива ме от смях. А и да не забравя да ти кажа едно НАЗДРАВЕЕЕЕ  Wine Glass! Пийни си кака, че не се знае какво те чака и утре  Laughing

# 87
  • Оптимист по принуда
Абе има един нощен полет,ама май съм го изтървала...Ама трябва по-стегнат план за бягство,в колко часа,къде и т.н.Няма страшно,мен ше ме познаете по налудничавия поглед,пък може и сама да си говоря....Айде,с Марияплам може да се чакаме на часовника на гарата,пък там Софиянки,Варненки(простете,не знам откъде са всички,се уговаряйте по райони.
Бъни,наздраве!
Оперативната програма включва ли вино,Аля?
Вили,утре го навличай дребния,мятай му найлона на количката и навън...
Леда,умори ме с клипчето и чистенето:)..

П.п.извинете за идиотския пост,пиша от телефона и съм извън кондиция доста..

# 88
Добро утро мами!
Пробвах с дуфалак /лактулоза/ на гладно и  след ядене. Уви! Нулев резулат!

# 89
Добро утро и от мен на всички мами! Ние имахме тежка нощ събуждаше се през час и накрая я взех при нас с тати на спалнята. Момичета нищо, че съм нова и аз участвам с вас в бягството. Откакто е станало по студено и не илизаме малката е полудяла беля след беля прави. Малиш на Вая й действа успокоителния чай на хип. Не знам как но винаги когато си го пийне топличък ака.

Общи условия

Активация на акаунт