. Накрая бебе ще си остане с нещо такова за спомен

Но много километри ни делят... Пък за спомен и тая снимка не е лоша, какво толкова?!
Коледа не е абитуриентски бал, все пак или сватба, или поне първи учебен ден. Или първи рожден ден, това също е важен момент.
Купих си ваучер от предложената от теб. На всичкото отгоре, точно си говорихме с ММ, как в НДК правят такива фотосесии и искахме да идем, но не знаехме къде. Е, вече знаем 
Жалко за човечеца.....Радвам се, че вие сте добре 
Няма кой да се мотае с лъжички. А и той самия си иска и мрънка, докато не го изяде цялото не мирясва. Аз му го забърквам с АМ, стоплям го леко и ела виж какво лапане пада ! Особено днес, така беше изгладнял след тия физиотерапии, че щеше да отхапе лъжицата
дадох му пащърнак и картоф. Утре ще пробвам морков, ще му давам 2-3 дни докато свикне и с него.
Наистина целта на захранването е не да плющят пюрета, а да свикват с лъжичката
Пък и ти сигурно си изживяла не малък стрес.
)
И децата в училище я питали, що за име е това...Иди обяснявай, че майка и е малоумна 
.
много таланти има в теб
.
.
.Много плака милия
не стига че го болеше от инжекцията ами и сестрата така му стискаше крачето(този път беше друга),че още повече плачеше.Като се прибрахме видях,че го беше одрала до кръв.........
още там ми идеше да я ударя,но вкъщи като видях вече на спокойствие крачето му ми идеше да се върна и да я натупам едно хубаво.........
. Естествено не правих всичко на 100%, но за начало е добре. Като се прибрах свеки беше откачила с малкия, много бил мрънкал... Попитах я дали е сменяла памперса и каза, че не бил много надут и нямало нужда. Когато го съблякох за баня видях, че е наакан... акото засъхнало, дупето зачервено. На обяд беше ял тиква и акото изобщо не миришеше гадно, затова никой не го е заподозрял. Стана ми ясно поне за какво е мрънкал, изобщо не търпи да е наакан, още от новороден 
Препоръчани теми