Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Привет в новата тема момичета   Hug
Veniz благодаря че попита Simple Smile да започнах лъчето, вече два дни на стария уред в ИСУЛ, всичко е наред засега. Малко ми стана криво защо на стария уред ..........  изчетох къде що има издадена и неиздадена литература и разбрах, че за рак на гърдата не било от значение и могло и със стария ... от това интервю - http://www.blitz.bg/article/33997   "... При рак на гърдата тази техника няма кой знае какви предимства и затова не сме започнали все още да облъчваме пациенти с нея. ..."  Много благодарности на всички които ми писаха със съвети  Heart Eyes
Поздравления за добрите резултати, и моите всички са в норма, туморния маркер беше 15.
Приятен Никулден утре, весело изкарване и честито на именниците!

# 46
  • на път

Браво за хубавите резултати- и все така  Hug

Hug Hug Hug Hug
Да ви се връща!!!

# 47
Скъпи момичета,на всички,които днес имат повод,честит и прекрасен празник!Весело изкарване на Никулден и бъдете благословенни вие и вашите близки!

# 48
И от мен хубав празник на всички празнуващи!!

И който чака пенсии- вече са по картите Wink

# 49
  • София
А даже похарчих стипендията  Joy Joy Joy

# 50
  • някъде другаде
Радвам се за всички , които имат да съобщят добри новини! Hug
Нека всички да ни съобщават само добри новини!

# 51
Момичета, аз мисля на своя глава да започна да взимам Вигантол. Някоя от вас ще ми каже ли по колко капки да взимам?

# 52
Здравейте, момичета.На майка втората операция мина успешно-хистологичните резултати са отрицателни.След няколко дни е на консултация за да и кажат за лъчелечението,колко ще и дадат.Искам да ви попитам,защо я дават като резултата е отрицателен и какво следва от тук нататък.Има ли вероятност да се окаже ,че още нищо не е минало или просто ние се съмняваме без причинно...?Благодаря за отговорите предварително.

# 53
Тити, аз взимам по 3-4-5 капки Вигантол като се сетя - с кисело мляко или с лъж. кафе. Това само ако бъбреците са ти здрави! Има една хубава тема тук за вит. Д, виж я.

kafe - кои резултати са отрицателни - хормоналните ли? и трите ли?

# 54
  • София
Поздрави на всички и прегръдки. Аз съм го ударила на живот и гледам да не мисля за болести и изследвания. Поне до следващите изследвания. Правя си всичко като преди, даже излизам повече от преди. Чудя се косата дали ще ми остане къдрава  newsm78.

# 55
Чудя се косата дали ще ми остане къдрава  newsm78.

При мен като порасна и натежа и леко се изправи..собствено мнение си има

# 56
  • София
Каролче, моята е съвсем права, а сега съм мноого къдрава. Всичките ми приятели са шашнати  Simple Smile. Иначе пък расте много бързо.

# 57
ОО,да, бързо расте Simple Smile Аз в момента имам същата причекса, каквато имах преди химията ,т.е до раменете на етажи. Май месец не можех да направя мънничко опашле, а сега редовно я нося на опашка. Абе, това с косата го оправихме,сега предстоят прегледи и изследвания ,че стана година и девет месеца от операцията ама ме викат за изследванията, които се правят на година и половина, в таблицата, които са описани.

# 58
Тити, аз взимам по 3-4-5 капки Вигантол като се сетя - с кисело мляко или с лъж. кафе. Това само ако бъбреците са ти здрави! Има една хубава тема тук за вит. Д, виж я.

Мерсииии  bouquet
Фри, сещаш ли се за името на темата?

# 59
И аз трябва да набавя витамин Д,но не знам как. Само той ми беше с ниски показатели на последното изследване.

Общи условия

Активация на акаунт