Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 297
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Таничка, браво, много се радвам!  Hug   bouquet

# 721
  • София
Tani4ka,  Hug  Браво, мила!

Вземи ме с теб в Германия- и аз искам да емигрирам. Като санитарка (химик съм по образование и професия) искам!

# 722
Каролка, благодаря за съвета  Hug

Пожелавам светли празници на всички жени тук! Бъдете здрави и усмихнати !

# 723
Таничка, браво, много ме зарадва, само така, няма да се даваме!!!
  bouquet

# 724
  • на път
Hug Здравейте , да се отчета и аз  Joy
До тук направих сцинтиграфия , бял дроб , гинекологичен преглед с цитонамазка и ехо на корем - всички изследвания са ок  smile3501
в началото на май ще го пусна отново този хер контролно .
Душевното ми състояние се подобри и дори се замислям да продължа с това , което правих преди този резултат - а именно , търсене на работа в Германия . Желанието ми за емиграция се беше скрило нейде в ъгъла , но след тези добри резултати  и след днешният фиш за заплата   #2gunfire...... ще се емигрира , друг начин няма  #Crazy
Хубав ден от мен   bouquet

бравос!!! Ходом марш към 2 терминал Wink

# 725
  • София
Tani4kaHeart Eyes Попътен вятър и здраве!

Страшно ми е празнично и едно такова щастливо! Mr. Green

Започват много светли празници. Любими борбени момичета, бъдете здрави и безумно, безгранично щастливи. Heart Eyes

# 726
Една интересна статия и тема за размисъл:

Ето кой е витаминът убиец на рака

# 727
  • В царството на игрите:)
Желая на всички весели и светли празници!
Таничка, знам какво е да ти падне камък от сърцето и дано винаги да ти е леко:)
За твоята професия има много работа навън, но иначе ситуацията в Европа хич не е розова...Моя приятелка се върна от Германия за празниците онзи ден и каза, че почти нищо, ако не работата не може да я задържи в тази страна... 2000 евро заплата, от които в данъци 700 евро. Още 100 за допълнително здравно осигуряване щото ако ги нямаш и кръвно не ти мерят, 300 евро наем и не знам колко си за режийни и ....накрая "Де Илия на кирия"  Mr. Green Идва си тук на зъболекар, на фризьор, на не знам кво си и само данъците и май са в Германия ...Хахахаха! Но всеки трябва да опита - лошо нЕма Mr. Green
Прегръдки на всички!!!!

# 728
  • София
Момичета,  Hug.
Желая ви светли празници! Бъдете здрави! Нека Бог (или там каквато е Сила) да е с вас!
Мислете си и си пожелавайте хубави неща и те непременно ще се случат (ако не в този... в следващия живот).
Животът е прекрасен!

# 729
Момичета, светли великденски празници! Много любов и позитивно настроение!   love001

Аз вече съм без перука, малко къдрава, но моя коса и много къса е още, но това ме зарежда позитивно! Минах скенера - благодаря на Бога, всичко е наред.

Само със сладките неща не мога още да се преборя напълно. Кафето пия без захар, но пък шоколад видя ли, става лошо...
Целувам ви и ви прегръщам всички! Бъдете здрави и много щастливи!   bouquet

# 730

Общи условия

Активация на акаунт