Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 311
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря!

Честит празник и на всички останали, които празнуват днес!

# 706
Честит празник и от мен!
Да сме живи и здрави всичките, а и обичаните от нас хора също!  bouquet

# 707
Здравейте на всички ! Обръщам се към вас с огромна молба. Баща ми е болен от рак на костите. Изпитва нечовешки болки , но поради административни проблеми и  сме в невъзможност да му подсигурим болкоуспокояващи.Ако някой от вас има останали  излишни таблетки или ампули морфин или оксиконтин ще бъда безкрайно благодарна да се свърже с мен на и-мейл kamelka_vr@abv.bg или на тел. 0889840977. Готова съм да заплатя за медикаментите и куриерската услуга.

# 708
Здравейте на всички ! Обръщам се към вас с огромна молба. Баща ми е болен от рак на костите. Изпитва нечовешки болки , но поради административни проблеми и  сме в невъзможност да му подсигурим болкоуспокояващи.Ако някой от вас има останали  излишни таблетки или ампули морфин или оксиконтин ще бъда безкрайно благодарна да се свърже с мен на и-мейл kamelka_vr@abv.bg или на тел. 0889840977. Готова съм да заплатя за медикаментите и куриерската услуга.

Няма как да ви откажат зелена рецепта за болкоуспокояващи.

# 709
Момичета, а след първото яваване на ТЕЛК колко време е давността на това решение?
И за следващо явяване те ли пращат нещо или ние трябва да следим за тези работи?

# 710
На решението пише до кога е валидно. Иначе ще получиш ново писмо около месец преди датата на новото явяване.

# 711
Благодаря, Карола   bouquet

# 712
  • София
По добре попитай в тази тема. Може и да имат останали количества http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513011.msg25826317#msg25826317

# 713
Получих си ТЕЛК решението - 80 %.
Сега ми казаха, че след 14 дни трябва оригинала да го занеса в картотеката, а сега да направя копие на решението и да го дам в личен състав да изготвят документите, които не казаха къде да се отнесат. Предполагам в НОИ Rolling Eyes

# 714
Откриха лекарство срещу рака! Лекуват болни с канцерогенно растение!

Прочети още на  informiran365.net/informiran365/uchenite-s-revolyutsionno-otkrit … rogenno-rastenie/

# 715
  • Русе
Titi1, ако си работила и на други места, трябва да си извадиш от тях УП2 и тогава носиш всички документи
заедно с решението от ТЕЛК в пенсионното ,не в НОИ.Там се попълва и един формуляр, но най -добре
върви в пенсионното и питай какво ще ти искат.Като подадеш документите,след около 3 мес. ще получиш
писмо и ще ти изплатят мин.пенсия около 130 лв.Ти през тези 3 мес. си събираш УП, което не е лесно ако
си работила на различни места и им ги носиш.Тогава те преизчисляват пенсията и ти я изплащат наведнъж.
Аз отначало бях с 92% инвалидност и ми дадоха 190лв.Сега съм с 76%  и пак вземам толкова.Успех!

# 716
Малей, то доста сложно ми изглежда.
Да, работила съм и на други места, но за много кратко, на едното за година и три месеца, а на другото за 3 месеца само.
Но от 7 години съм си на тази работа, т.е. от 7 години не съм си сменяла работата.
Какво е това УП?

# 717
На мен не ми искаха никакви документи от другите места. Те имат данни в системата си от някоя година насам, но не знам точно от коя. Искаха ми само от последния работодател, а останалите си ги намериха служебно. А, искаха ми и актовете за раждане на децата, подозирам, че е свързано с отпуските по майчинство, които съм взимала.

# 718
Благодаря ви момичета, значи в пенсионното трябва да ходя в такъв случай....
добре че ми писахте, че като нищо щях да се курдисам в НОИ Laughing

# 719
 Hug Здравейте , да се отчета и аз  Joy
До тук направих сцинтиграфия , бял дроб , гинекологичен преглед с цитонамазка и ехо на корем - всички изследвания са ок  smile3501
в началото на май ще го пусна отново този хер контролно .
Душевното ми състояние се подобри и дори се замислям да продължа с това , което правих преди този резултат - а именно , търсене на работа в Германия . Желанието ми за емиграция се беше скрило нейде в ъгъла , но след тези добри резултати  и след днешният фиш за заплата   #2gunfire...... ще се емигрира , друг начин няма  #Crazy
Хубав ден от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт