Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Ехее... и аз знам врачански явно, кой кЪт' мен.  Laughing

Кръстева, мерките сега са подвеждащи и не рядко се взима излишно решение за секцио. Ако искаш проучи. Племеницата ми е много подобен пример - роди се нормално, но 10дни преди термин и предизвикано, точно, защото уж голямо бебе щяло да бъде, ама нъцки.  И Гушкан беше накрая все с 2-3 седмици напред според измерванията, ама ей на, роди се с много обичайни размери - 3.400кг на 51см., 3 дни преди термин. Но и доктора ми знаеше прекрасно, че е невъзможно почти да ме убеди за секцио, та хич и не си е правил устата.
Нали и аз съм шашава, забравих... и на мен припомни със снимката на коремчето, много добре изглеждаш. Simple Smile

Креми, с лазанята пийнах домашно червено винце и изобщо не вдявам за кое питаш дали ми е харесало?!  Crazy  Laughing

# 661
И аз съм ходила на 4д .Имам снимка на лицето на Емил.Беше едно към едно като се роди.
Но честно казано не съм забелязвала чак дупето ,и в детайли.Няма лошо ,че сте успели да опознаете малкото човече.
Много приятен момент е!Спомням си ,че като излязах от болницата увиках света от кеф,че ще е момче.Хората ме гледаха странно.Мм го изживя по-вътрешно.

# 662
  • София
Добро утро!

# 663
Добро утро момичета, изпратих мъжо на работа и седнах да си пия кафето.
Morena Благодаря много за съвета. Аз за това ходя при 2ма лекари, щом и двамата са на едно мнение, нямам право да се противопоставям. А и много зависи от майката, аз нямам никакви разширение в таза, много съм тясна и няма как да родя бебе 3000кг, макар, че лекарите казват, че ако върви така ще е около 3600. А и това не е никак за рискуване.

titi888 аз също не го видях (дупето) кой знае колко, просто докторката го показа и аз се пошегувах, че ще има хубаво дупе като на мама, но определено не го видях така, както 4D снимката Simple Smile
 Hug на всички, днес ще ида и при доки, който ми е по здравна каса, който всъщност съм избрала да ме изражда, да видим и той какво ще каже

# 664
Добро утро на вас и лека нощ за мен Simple Smile

# 665
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.. Hug Flutter

Кръстева, извини ме мила, но аз съм доста отнесена от мои си хиляди проблеми...така де няма да се оправдавам. Искам само да ти кажа, че се радвам за теб и бебчето ти... Живи и здрави да сте и нека всичко да е наред..то всъщност ще е така. Има ли значение как ще родиш? Важно е да го гушнеш и да забравиш за всичко... Heart Eyes

И така мили мои аз пак съм будна от ранни зори. Заинтригувахте ме с хлебната пица и въпреки, че имам ядене може би за вечеря ще я направя.

Иначе днес смятам да изляза. Къде? Не знам. Ще се мотая. По магазините, по улиците, някъде ще пия кафе, ще се видя може би с приятелка. Това мисля да направя.
Да ви постна и аз кафенце?

Няма да ни е в повече нали? Всъщност Лус ни е сервирала закуска и чай, така, че кафето си идва на място. Wink

Опааа...Контесата ме изпревари... Laughing

# 666
Добро утро на ранобудните! Grinning

Голям избор на кафенца, ммм благодаря Лус, Контеска, Марѝ!  bouquet

Днес е денят на Света Ана.
Света Ана е покровителката на брака, семейството и майчинството, закрилницата на девиците, вдовиците и бременните.Почита се от жените, които в този ден не работят, за да не се разболяват децата им, не боядисват, защото според поверието тогава започват родилните мъки.

Честит имен ден на всички именници и дано Св Ана да ни закриля! Praynig

# 667
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug Благодаря за кафенцата на Люси и на Смърфчето   bouquet Аз тая сутрин съм на

Вчера обиколих света да си търся чайник за турски чай... Е, няма и няма. Гледаха ме като зелена котка като обяснявах каква точно е разликата. Наложи ми се да се задоволя с обикновен за английски чай. Сега с удоволствие си пийвам чайчето. Детенцето още спи. Чак не мога да повярвам, друг път става в 6:30 с нас. Нека се наспи детето  Heart Eyes По-късно ще дойде съседката на кафе, а вечерта трябва да отида на една проверка. На всичкото отгоре днес ще ми носят АБСОРБАТОРа. Момичета, днес ще ви помоля да стискате много силно палци за ММ, има изключително важна среща довечера. От нея зависят много неща, основно финансови, но не само... Нека стане и ще разправям. Много, много, много се надявам да се получи...

# 668
Добро утро и от мен!
Днес моето момиче има имен ден !!! Честито на всички празнуващи-много здраве,щастие и късмет!!!  bouquet Hug
ето да се почерпите:

♥snow_angel♥ и аз днес съм на чайче,че ме боли страшно гърлото. Confused
♥Mam4e♥ изпреварила си ме с празника! Simple Smile
Кръстева
стискам палци всичко да е наред и както е най-добре така да мине раждането! Hug
vio хайде,то не останало!!! Hug
Тези дни не ми се пишеше,само ви четях.Боли ме гърлото от 2-3 дни и днес ще ходя на лекар да видим,че иначе няма да мога да изкарам празниците. Tired Дано да го оправя бързо,че иначе после ме почва кашлицата и ще стигна до помпичката за астмата. Crossing Arms
Лека и спорна седмица!!! Hug Heart Eyes

# 669
# 670
  • Талант на 2012,2013 г.
Стеф...що  за емотиконка?

С Коконата ги пускате едни такива... newsm78

pisenxeto, да ти е живо и здраво момиченцето и много радост да ти носи!  bouquet

А ти си виж това гърло, че много е неприятно...много... Sad

# 671
  • UK
Добро утро на всички  Hug
НИе ,рано-рано бяхме на ЖК бебките ми ще са финни мадами около 2 кг са и двете, явно проблеките с кръвното им се отрази на кг Rolling Eyes
Дадоха ми и направлението за раждане и 45 дневния болничен, малеййй наближи  Crazy Пък на мен, сега хич пък да не ми се ще още ... Искам да си минат вс празници и чак тогава след НГ на чисто hahaha

Засега уж го удържаме, ккато и фронта, моля, се след НГ да е голямото събитие Praynig

Вио при теб съвсем неостана Hug
Пиксенцето жива и здрава да е малката ти кукличка  bouquet
Стефи, пак ли, черна серия Hug
Днес имам доста да наваксвам, ще се върна назад да почета, кой, ккаво и що, че съвсем се обърках покрай новите ни момичета Crazy

# 672
Добро утро.
Кръстева Hug спомних си времето,когато и аз бях бременна Heart Eyes
pisenxeto честит имен ден,на детенцето ти,да ти в живо и здраво и много да те радва
Ангелче пак ме разсмя със зелената котка hahaha
Благодаря за кафето и закуската.Да се похваля и аз.ММ от днес започва новата работа,надявам се,да му хареса и да я работи с желание.Хубав ден на всички ви и успешна нова седмица  bouquet

# 673
Добро утро, момичета!
Днес моята дъщеря е именичка, чувствайте се почерпени.
Писенце, да ти е живо и здраво детето!
Мари, как ми се ще да се разходя с теб.Simple Smile
Коконката да се яви днес на отчет, моля!
Кръстева, хубави изживявания, още по-хубави ти предстоят!
Ангелче, стискам палци.
Лус, как е Петьо? Миша снощи я боля корем и имаше разстройство, ще я водя на лекар май днес. А тая сутрин мм за пръв път през живота си се успа. Че като скокна, като хукна! Взе ми колата, а имах задачки за днес.
Пия второ кафе и се активирам.

# 674
Добро утро.
Благодаря за кафето и закуската.
Честито на всички празнуващи! Да са живи и здрави.   bouquet
Кокон, Злати, Вио - стискам палчета всичко да ви е наред!
При нас положението е кофти... Зъби + настинка + недоспиване. Гроги съм. Не знам как да го успокоя, все плаче  Tired Дадох му лекарства, не спира.

Общи условия

Активация на акаунт