Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Талант на 2012,2013 г.
Явявам се да дам лек отчет. Laughing

Вечеря приготвена. Пекох кюфтенца и правих картофено пюре.
Има и от тиквеника. Божествен беше наистина. Може би защото отдавна не бях правила... Mr. Green

Иначе цял ден се мотках, една Пена се извъртя и проснах и това си беше.

Чакам си детето.
За сега това е.. Hug

# 646
  • Sofia
Както я каза Дими (raldimi) хлебна баница, а по моему - баница с хляб, все тая.  Grinning
Та чисто и просто хляба замества корите.
Аз...
Скрит текст:
топя целите филии в пр. мляко, редя ги в намазнена тава, покривам с плънка като за баница - яйца + по малко кис. мляко и олио, и сирене, после пак хляб и пак плънка. Отгоре парчета масло или запържено масло и пека.
В ябълковия вариант върху филиите слагам ябълки на кубчета задушени в масло + малко лим. сок, джинджифил и индийско орехче. Поливам с яйца и прясно мляко. Отгоре парчета масло или запържено масло и пека.

Пък онзи ден за сефте звънях на 112, гореше едно къще при нас.  5мин. след като затворих телефона, беше на място пожарната кола. Ето да видите малко дим, а беше много и гъст, гадна работа.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 19:42 от Morena

# 647
# 648
  • Fort Worth, TX
Почва любимия ми филм:-) Приятно гледане:-)
Морена, хареса ли ти?

# 649
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче, какво става мила? Hug Heart Eyes

# 650
Здравейте)
Колко много сте писали  Simple Smile
Аз само да се похваля работилничка е налице , но желаещите  да си направят играчка днес бяха само 2 ..... Да се надяваме , че утре ще е по-добре .
Връщам се да ви чета  Hug после пак ще пиша  Simple Smile

# 651
Коконче - пукаш си балончета?  Heart Eyes

Ние вече се събудихме от снощния годеж. Беше много хубаво, имаше и мариячи. Пяха сигурно към час, голямо изживяване. Различна култура, различни навици, но много интересно и неповторимо. Сега се оправяме и отиваме на обедно гости на едни българи, нещо като коледно парти. Абе не сме се спрели, чакам да дойде понеделникът, че да си почина.  hahaha

Марче - за сухия хляб питаш, ние такова нещо не ядем, имам предвид хляб, ама майка ми току-що ми пусна една рецепта от фейса. Правила е вчера за първи път и каза, че е много вкусно:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765999860080541&set= … ype=1&theater

нарязан хляб
мажеш филийките с масло или маргарин
между тях слагаш салам/колбас, шунка по избор, домат, може и други неща
правиш заливка - прясно или кисело мляко с 3/4...яйца, заливаш и отгоре поръсваш с кашкавал.

Може да опитате, майка каза, че вкусът е подобен на пица.

Честит празник на бившите и настоящите студенти в темичката ни!
Пожелавам ви винаги да запазите младежкия си дух от бурните студентски години!

# 652
Валенцето, ♥snow_angel♥, luss, marcheva14, slavka70, Баба Яка..Благодаря ви от сърце   bouquet
titi888 радвам се, че съм те върнала в прекрасните мигове от бременността Hug
А сега да ви се похваля: нашия мъж е 1959 гр (2 кила без 50 гр), 41 см - голям мъж като татко си.
Има хубаво дупе като на мама  Mr. Green всичко е развито перфектно, но понеже сме по големи, върви с 10 дни напред и 2мата следящи бременността ми настояват за секцио и днес реших да се оставя в ръцете им - няма да се правя на героиня. Не знаех, че може да е опасно за бебето и за мен, н о щом така поставиха въпроса, мъжа ми каза СЕКЦИО. Та така.. планирано секцио на 30-ти януари. Купих някои дрешки то Ст. Загора от том тейлъра (намалени блузки и клинчета по 5-7 лв), ами трудно ми е да се сдържам  Mr. Green  Hug
Щастлива съм момичета, така да ми е хубаво  Hug на всички и още веднъж благодаря на всички за хубавите думи   bouquet

# 653
  • София
Кръстева, какъв 30 февруари, бе душко, то няма такава дата Mr. Green.
Радвам се, че всичко е наред, особенно важно е да има хубаво дупе детето! Laughing Hug

а сега напиши на старата си кака първо 30 февруари ли беше написала или аз съвсем полудях?

# 654
Обърках и редактирах, исках да кажа 30ти януари, ама нали до сега все за февруари говорех и ..Joy

# 655
  • София
Ааа, лягам спокойна, значи не съм чак толкоз шашава, казано по врачански. Laughing

# 656
Коконке до сега се цъклих с този емотикон:)
Докато го разгадая.
Злати няма по-хубави трепети от тези
Къде успя и дупето да му видиш на детето ?
Излизахме с Емо на пазар.После се отдадах на готвене и чистене.
Имахме гости за кратко.Едни познати?
А сега се метнах да опъна крака малко .
Днес на извадих 150 крема от кутията с лекарства.Имам дерматит на ръцете .
Ще се мажа уж,че ужасно сърби.
Днес купих памперси.Няма да будувам цяла нощ.
На лято ще се мъчим да ги отказваме.
Лека вечер на всички! Hug

# 657
Кръстева, значи ще си имаме бебе - водолейче в темата, супер. Добре си решила, щом и двама лекари ти казват секцио, наистина е хубаво да им се довериш. Аз също исках нормално - и предния път, и сега, обаче явно няма да ми се случи в този живот. Еми приех го, какво да правя - в крайна сметка, животът на бебето и моят живот са по - важни от всякакви мои нагласи и желания да раждам нормално  Peace
Коконе, какво става?
Славе, не си виновна ти, не се обвинявай! И аз съм на мнение, че и да не бяхте пускали старото видео, пак за нещо щяха да намерят да се сдърпат  Hug
За учебниците и учебния материал хич не ми се говори...Нали съм горда леля на четвъртокласници, елате да видите събота и неделя какво учене пада. Обаче не спирам да се дивя на това какво и как се учи в днешно време (леле, звуча като пенсионер направо). Как пък едно нещо не е написано като хората, на разбираем човешки език  Crazy
Заинтригувахте ме с тази хлебна баница, ще взема да я пробвам някой ден.
Ние утре сме за последно на лекар преди секциото. Стискайте палци всичко да е наред и да си дочакаме датата, макар че вече много ми се ражда  Praynig

# 658
titi888 Ооо видяхме го, дори миглите и веждите видяхме на 4D вече всичко се вижда, невероятно. Пръстите на ръцете, на краката (тях още в 5тия месец), клепачите, как отваря устичката... днес беше невероятен прегледа. Още съм толкова развълнувана, а ходя 2пъти в месеца да го гледаме, до сега така не бяхме надниквали.  Hug
vio да, най-сетне го разбрах, макар, че доктора по ЗК от известно време ми намекваше и не го приемах, но си права. Двата ни живота са по ценни от моите предубеждения, исках много да изпитам това чувство, как се става майка, но ... дано Бог е с нас и всичко да е наред.

# 659
  • София
Ех, колко жалко, че аз нямах такова удоволствие, дори 3Д нямах... Confused

Коконче, как си, драсни някой ред - как е кръвното, как се чустваш, кога ще си при доки в понеделник... Hug

Общи условия

Активация на акаунт